ACTION Illustratieboek – Eerste indruk!

Na het handletteringboek van Action dat ik je zaterdag liet zien kon natuurlijk ook het illustratieboek niet achterblijven. Naar het handletteringboek was ik nieuwsgieriger, maar het illustratieboek wilde ik absoluut niet missen, juist omdat ik daar nog zo veel over kan leren. Omdat daar überhaupt heel veel over vált te leren!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Kortom, een laagdrempelig boek waarmee je zo aan de slag kunt, ook als je geen gevorderde tekenaar bent. Precies waar ik op hoopte. Welke zou jij kiezen, het illustratieboek van Action of het Handletteringboek van Action?

DELEN:

8 reacties

  1. Romy 11 juli 2017 / 07:13

    Oh wat een superleuk boek! Ik wist helemaal niet dat Action hier ook een boek voor had uitgebracht. Ik heb altijd al eens mooier willen leren illustreren/tekenen, dus ik ga proberen een exemplaar te bemachtigen 🙂
    Romy blogde laatst over… Dit is mijn omgekeerde bucketlist!

  2. Simone 11 juli 2017 / 19:35

    Wat een tof en uitgebreid boek. Ik ben zelf niet zo’n tekenaar en er ook helemaal niet goed in. Maar het ziet er wel heel leuk en leerzaam uit 🙂
    Simone blogde laatst over… Trouwen | Een locatie zoeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.