ACTION Illustratieboek – Eerste indruk!

Na het handletteringboek van Action dat ik je zaterdag liet zien kon natuurlijk ook het illustratieboek niet achterblijven. Naar het handletteringboek was ik nieuwsgieriger, maar het illustratieboek wilde ik absoluut niet missen, juist omdat ik daar nog zo veel over kan leren. Omdat daar überhaupt heel veel over vált te leren!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Kortom, een laagdrempelig boek waarmee je zo aan de slag kunt, ook als je geen gevorderde tekenaar bent. Precies waar ik op hoopte. Welke zou jij kiezen, het illustratieboek van Action of het Handletteringboek van Action?

DELEN:

8 reacties

 1. Romy 11 juli 2017 / 07:13

  Oh wat een superleuk boek! Ik wist helemaal niet dat Action hier ook een boek voor had uitgebracht. Ik heb altijd al eens mooier willen leren illustreren/tekenen, dus ik ga proberen een exemplaar te bemachtigen 🙂

 2. Darina 11 juli 2017 / 08:16

  Wat een leuk boek! Deze ga ik zeker kopen om het tekenen weer op te pakken.

 3. Sofie 11 juli 2017 / 08:20

  Ik vond het altijd al stom dat ik totaal niet kan tekenen dus ik ben eigenlijk wel enthousiast hierover!

 4. Charelle 11 juli 2017 / 08:28

  Oh nóg zo’n leuk boek! Fun fun! Ik kan wel wat illustratie hulpjes gebruiken!

 5. Loes 11 juli 2017 / 10:55

  Echt heel tof, ik wil graag wat meer creatief bezig zijn, dus ik moet dit boek misschien toch eens aanschaffen!

 6. Forever38.com 11 juli 2017 / 14:15

  Ohhh wat een geweldig boek. Ik wil ‘m ook !! Net als dat handlettering boek, maar die missie is tot nu toe ook nog steeds niet geslaagd 🙁

 7. Simone 11 juli 2017 / 19:35

  Wat een tof en uitgebreid boek. Ik ben zelf niet zo’n tekenaar en er ook helemaal niet goed in. Maar het ziet er wel heel leuk en leerzaam uit 🙂

 8. Mariska 12 juli 2017 / 12:44

  Ik zag deze vanmorgen ook liggen in Action, maar heb hem laten liggen. Wilde heel graag het Handlettering boek, maar die was er natuurlijk al niet meer 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.