Action! Nieuwe ringen

Vandaag geen hersenspinsels of andere lappen tekst. Maar gewoon een nieuwe aanwinst, met een errug charmante foto (ja die hierboven, haha). Twee nieuwe ringen.

Ik ging laatst met mijn mama naar de Action, en als ik daar ben moet ik altijd even bij de (super cheap) sieraden kijken. Meestal gaan er alleen oorbellen mee in mijn mandje, maar deze keer ook twee ringen. Ik moet zeggen dat de sieraden van de Action langer mee gaan dan die van de H&M.

Ik ben niet echt iemand die van ringen houdt. Ik draag ze nooit, ik vind ze vervelend. Maar voor 70 cent per stuk moest ik toch even aan die ringentrend van tegenwoordig meedoen.

Shoppen jullie wel eens sieraden bij de Action, of vind je dat te ver gaan?

9 reacties

 1. Esmay 14 november 2010 / 16:16

  Oeh die zwarte vind ik leuk!
  Binnenkort dus maar even kijken bij de Action :D!

 2. Allungaa 14 november 2010 / 19:26

  Ik vind die lichte juist heel gaaf! Ik werk naast de action, dus ik ga woensdag even stiekem spieken! Bedankt voor de tip

 3. Renate 15 november 2010 / 18:53

  Leuk! Bij onze action hebben ze bijna geen sieraden.. Alleen maar kids eigenlijk. Maar ik koop daar ook heel veel (vooral fotoboekjes, schooldingen, deo, shampoo enz.) leuke winkel, ik ga daar nooit de deur uit zonder wat te kopen

  • Michelle 20 november 2010 / 21:17

   Ik ga daar ook nooit weg zonder iets te kopen! Ik vind de action een hele leuke winkel, ik wil er gaan werken.
   Je hebt me op een idee gebracht, ik ga voortaan ook bij de sieraden kijken 🙂

 4. Angela 16 november 2010 / 17:45

  Hmm misschien moet ik de volgende keer bij de Action beter opletten, heb nog nooit gezien dat ze daar sieraden hebben 😉 Ik vind je ringen erg leuk! En die prijs bij action, dat is toch geweldig!

 5. Mariétte bakker 21 februari 2012 / 00:35

  ik vind de sierraden van de action helemaal geweldig leuk als kadootje tegeven wat ik alleen heel zonde vind dat er echte edelstenen zo als granaat robijn en zirconias in nep zilver en goud zitten voor de rest vind ik de sieraden heel leuk.

 6. Mariétte bakker 21 februari 2012 / 00:42

  ik heb voor de kerst een ketting met hanger gekocht bij de action met een diep rode steen in het midden het is een robijn of granaat wel klein maar een echte. het is een leuke winkel om iets te kopen of rond te kijken.

 7. Lilly 24 september 2012 / 16:10

  Ik vind de sieraden heel leuk maar ze gaan vaak kapot, zegmaar het haakje van de oorbellen gaat vaak los en dat belemmerd mij ze te dragen dus heb ik ze na een lange tijd & weinig dragen weggedaan! En had ook gevlochten armbandjes, maar het knoopje zat te strak en toen ik hem af wilde doen brak hij… maar voor het geld kan het geen kwaad om voor de gein is wat mee te nemen, ook al gaat het na een paar keer stuk het geld haal je er wel uit. Bijv dat armbandje was ongv. veertig cent en heb hem zeker 10 keer gedragen! 😛

  • Lilly 24 september 2012 / 16:11

   Ik bedoel natuurlijk de sieraden van de action!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.