Action shoplog – Allemaal dingen waarvan je blij wordt!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tripje naar de Action maakte (hoewel, ik heb alweer een nieuw tripje gemaakt, maar kocht niet veel). Vandaag laat ik je de producten zien zie ik in twee keer naar de Action gaan kocht. Lekker veel creatieve dingen, maar ook dingen waarvoor ik nog even groene vingers voor moet krijgen, haha.

Twee vellen met stickers. Hoe schattig zijn deze? Mijn camera was mysterieus aan het doen, dus een foto waar op je alle stickers op zich ziet heb ik niet, maar zo krijg je zeker een indruk. De prijzen exact weet ik niet, maar de stickervellen zijn meestal niet duurder dan een euro.

Van deze cadeau/decoratiezakjes hadden ze een heleboel verschillende soorten, maar ik vind de zwart/witte versie met stipjes wel helemaal leuk! Hierin kun je bijvoorbeeld een klein cadeautje geven, of iets in bewaren. Staat heel leuk, vind ik!

Dan nog dit papierblok, dat ik al op instagram had zien langskomen. Ik heb een heleboel van zulk papier liggen, maar eigenlijk gebruik ik het niet vaak genoeg. Binnenkort laat ik je weer een manier zien waarop ik ze wél ga gebruiken. Op een onwijs leuke manier!

Een fotolijst. Maar wel met passe partout, zodat wanneer je er een aquarekunstwerkje in stopt, het werk het glas niet raakt. Zo blijft het papier en de verf erop veel langer mooi! Daarom: altijd in combinatie met kunst een passe partout lijstje. Deze verkopen ze bij Action.

Ook vond ik deze schattige setjes met bakers twine… Ik gebruik zelf vooral rood, maar nu zag ik dus setjes met een heleboel kleuren!

Er was nog veel meer keus, maar deze twee setjes vond ik wel erg leuk. Ik ga het zeker gebruiken, maar het lijkt me ook een leuk onderdeel van een cadeautje, zo’n rolletje met touw!

En ja… Deze ga ik in mijn keuken zetten! Ik moet ze nog planten, maar ik ben echt super benieuwd of ik dit in leven ga houden! Ik heb natuurlijk hulp in huis dus ik denk dat het wel gaat lukken, maar toch. Spannend! Ik heb nog nooit zoiets gedaan…

En dan de knijpertjes. Deze had ik al eerder gekocht, maar ze begonnen op te raken. Dus, een nieuw voorraadje! Dit zijn dunnere en dikkere miniknijpertjes. Heel erg handig om allerlei creatieve dingen mee te doen.

En… een hoed!

Hahaha, ik kon hem niet laten liggen. Ik werd er blij van!

Jij niet? Hij is een beetje aan de grote kant voor mijn hoofd, dus oppassen dat hij niet afwaait, hihi. Maar ik vind hem zo leuk!

Dat waren de spulletjes die ik kocht. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Wat is jouw favoriete item?

DELEN:

17 reacties

 1. Marije 25 mei 2017 / 20:43

  Toffe dingen heb je geshopt! Vooral de stickers en het papierblok vind ik leuk.

 2. Sofie 25 mei 2017 / 20:53

  Oh, die zakjes in stof met de stipjes vind ik wel heel tof, leuk voor cadeautjes of voor bedankjes op een feest!
  En zo’n kruidenpotjes heb ik ook nog staan, die moet ik eens gaan planten haha. Ik heb wel al gemerkt van een eerdere poging dat die van Action niet altijd de beste kwaliteit zijn, maar wie weet ligt het ook aan de plaats waar ze staan enzo.

 3. Darina 25 mei 2017 / 21:15

  De stickers en de hoed vind ik heel leuk. Staat je goed!

 4. Yvonne 25 mei 2017 / 21:58

  Hey Lisanne heb je ook een nieuwe shoplog. Die vind ik altijd fijn.

 5. Yvonne 25 mei 2017 / 22:00

  Hey Lisanne. Wat een mooie blog. Ook je filmpjes zijn leuk.

 6. Josephine 25 mei 2017 / 23:18

  Wat een leuke spullen! Je bent echt supergoed geslaagd zeg! Ik vind de hoed heel mooi, maar ook het keukentouw en de cadeauzakjes. Leuk dat je plantjes gaat kweken: de basilicum is het makkelijkst in het onderhoud, vind ik. Succes!

 7. Angelique 25 mei 2017 / 23:24

  Ik vond de Kadozakjes héél leuk??? en die hoed ?die staat je Prachtig ???

 8. Romy 26 mei 2017 / 06:54

  Die foam en houten stickers heb ik ook en vind ik ook zó leuk! Wat staat die hoed je mooi trouwens! En die gestippelde zakjes wil ik ook snel eens halen bij Action.

 9. Mieke 26 mei 2017 / 07:41

  Toffe spulletjes allemaal! Jouw actionshoplogs zijn altijd leuk om naar te kijken 🙂
  De hoed staat je heel goed! En ik ben alvast benieuwd naar je idee met het papierblok!

 10. Ilona Wielinga 26 mei 2017 / 10:55

  Aah wat een onwijs toffe dingetjes! Ik krijg direct zin om naar de Action te rennen, haha.

 11. Donna 26 mei 2017 / 11:46

  Wat een leuke spulletjes! En de hoed! Zo gaaf!

 12. Anneleen 28 mei 2017 / 12:10

  Wat een superleuke spulletjes! Ik koop ook regelmatig van die stickervellen in de Action, die zijn zo leuk! 🙂 En de stickers lijken me steeds leuker en hipper te worden!

 13. Alyssa 30 mei 2017 / 10:02

  Wat een leuke spulletjes! Die hoed is trouwens echt fantastisch <3 haha! Ga kijken of ze die nog hebben, voor mee op vakantie 🙂

 14. EliUshi 31 mei 2017 / 13:24

  Ik vind de stickers, cadeauzakjes en hoed het leukst denk ik.
  Maar de rest is ook erg leuk.
  Heerlijk al die snuisterijtjes.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.