Action shoplog augustus 2015

Deze week liep ik een rondje in de Action en vond ik zo veel leuke dingen dat ik er wel een aparte blogpost van wilde maken. Ik kocht wat creatieve spulletjes, maar ook wat decoratie voor in huis.

action-shoplog-augustsus-2015

decoratieverlichting-halloween

Om te beginnen deze Halloween slingers! Deze pakketjes waren €1,79 per pakje en vind ik echt super schattig.

halloweenlichtjes-action

Ik koos voor vleermuisjes en pompoenen. Ze hadden ook spookjes en doodshoofden, maar die waren wit en ik vond een kleurtje juist wel leuk!

pompoentjes-slinger

De pompoenen geven niet zo heel fel licht bij mij. Maar wel schattig als het straks weer wat donkerder wordt!

vleermuislichtjes

En de vleermuizen zijn mijn favoriet! Deze vormpjes zijn wat mooier en steviger, ik denk dat deze langer mee zullen gaan.

stickerboekjes-action

Verder kocht ik een setje met allemaal stickertjes. Voordat ik de foto’s maakte had ik hem al uitgepakt (dat heb ik gedaan op Snapchat trouwens, een Snapchat unboxing, haha. Je kunt me volgen, ik heet Lisanneleeft op Snapchat). Maar het was een setje met zes boekjes met in elk boekje 75 stickers. Van de buitenkant kon je niet echt zien wat erin stond, dus ik was wel heel benieuwd hoe de stickertjes zouden zijn.

stickerboekjes

Ziet er leuk uit, toch? Ze hadden ook andere varianten.

voorbeelden-van-stickertjes

Cute! Het zijn echt mini boekjes, super leuk om te geven bij een cadeautje of te versturen bij een kaartje. Of voor een kinderfeestje om uit te delen! Voor deze zes boekjes betaalde ik €0,69. Lekker betaalbaar dus!

woonketting-action

Deze houten woonslingers had ik al gezien in verschillende Facebook groepen. Het leek mij wel een uitdaging om er iets leuks mee te doen, ik ga wel een paar leuke dingen bedenken! De prijs per slinger is €1,95, zoals je ziet kocht ik een witte en een blanco slinger.

fabric-sheets

En dan iets super leuks! Ook hiervan moet ik nog bedenken wat ik er exact mee ga doen, maar hiervoor vind ik zeker weten wel een leuke bestemming. Dit zijn stoffen ‘stickers’. Dus stofjes die aan de ene kant een leuk printje hebben, maar aan de andere kant plakken. Dat is toch super leuk? Er zitten echt leuke printjes in het pakketje.

Zelfplakkend-stof-action

Dit zijn ze! Het formaat is A5. De prijs per pakje is €0,79.

smiley-stickers

En smileys. Ik kon het niet laten… ik vind ze zo leuk! Ik koop de laatste tijd best veel stickers, maar ik moet zeggen dat ik ze ook veel gebruik. Voor op post vind ik deze bijvoorbeeld onwijs leuk. Op de foto zie je links de voorkant van het pakketje en rechts de achterkant, dit is dus een setje. Voor deze stickertjes betaalde ik €0,69.

action-shoplog-augustus

En… nog meer stickers! Dit zijn woorden die goed bij mijn blog passen, dus extra leuk om daarvoor te gebruiken.

stickers-action

De prijs van deze velletjes waren €0,59 per stuk.

action-geshopt1

Dus… dat was wat ik kocht bij Action! Best weer een volle tas, vind je niet? Ik heb op dit moment al mijn creatieve spulletjes al verhuisd, maar ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Welk item uit deze shoplog is jouw favoriet?

DELEN:

32 reacties

 1. Marieke 28 augustus 2015 / 06:21

  Ooh die lampjes zijn heel erg leuk. Van die woonkettingen heb ik er twee alleen bij mijn Action hadden ze alleen met witte en houten kralen door elkaar dus ik heb daar vier kettingen van gemaakt. Die stoffen stickers zijn ook leuk. Ik ben benieuwd wat je daarmee gaat maken. Misschien wel leuk op van die kartonnen letters.

 2. Tamara 28 augustus 2015 / 06:40

  ahhh die woonketting is echt gaaf! En mijn zoons hebben een stickerverslaving ( echt ooooooveral zitten stickers) dys straks maar even naar de action

 3. Henny 28 augustus 2015 / 07:57

  Die stickerboekjes hebben wij ook. Ze zijn erg leuk. En die lampjes zijn erg leuk. Ik heb deze week lampjes in de vorm van paddestoeltjes gekocht.

 4. Hester 28 augustus 2015 / 08:38

  Die stoffen stickers zouden nog best leuk zijn voor op het kaftpapier op je boeken (als je ze in een vorm oid knipt)! Dat is zoiets waar ik zelf niet zo snel mee aan de slag zou gaan, maar ik bedenk me dan wel hoe het kan mocht je wél creatief zijn, haha.

 5. Margot 28 augustus 2015 / 08:52

  Je hebt weer een hoop leuke dingen gevonden!

 6. Anne 28 augustus 2015 / 08:59

  Wat een leuke dingen allemaal! Zeker die gebakjes stickers, lekker goedkoop. Die stoffen stickers zijn leuk om ergens omheen te plakken; onderzetters, een prikbord of canvas ofzo

 7. manon 28 augustus 2015 / 09:05

  Wat leuke spulletjes heb je weer gevonden! Die stickers met de taartjes zijn echt cute!

 8. Eefje 28 augustus 2015 / 09:39

  Ik ben ook zo stickerverslaafd! Hahaha, maar ach, het is nog een redelijk gezonde verslaving, dus ik hoor niemand klagen… 🙂

 9. Elze 28 augustus 2015 / 09:57

  Leuke spulletjes heb je gevonden! Ik ben alweer een tijdje niet bij de Action geweest, dus ik moet maar weer eens gaan zo te zien! Ben heel benieuwd wat je van die kralenkettingen gaat maken!

 10. lonneke 28 augustus 2015 / 10:17

  Wat heeft action toch altijd leuke hebbedingetjes!
  Vind vooral al die stickers zo tof.
  Liefs Lonneke

 11. Kelly 28 augustus 2015 / 10:41

  Ik vind alle stickers wel heel erg leuk!

 12. Leonie 28 augustus 2015 / 10:43

  Die kralen heb ik ook. Heb ze nog niet gebruikt, maar vond ze te leuk om te laten liggen! En die kleine stickerboekjes heb ik ook. Gebruik ik om mijn bullet journal op te leuken. Ze zijn schattig ja!

 13. Tiffany 28 augustus 2015 / 10:55

  Dat wordt vandaag of morgen weer langs de action haha. Wat een leuke dingen vooral die stickers!

 14. Annelies 28 augustus 2015 / 10:59

  Mooie papiertjes!! Action heeft zóveel leuke spulletjes. Om blij van te worden. Heel leuk om te zien wat je gekocht hebt. En ik ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat doen. Nee, ik ben niet nieuwsgierig 😉 Ja, leuke shoplog!

 15. Kim 28 augustus 2015 / 11:04

  Ze hebben gewoon veel te veel leuks bij de Action, haha. 🙂

 16. Elize 28 augustus 2015 / 11:07

  Leuke spulletjes! Ik denk dat ik de stickers met al die taartjes en zo ook ga halen 🙂

 17. Inge 28 augustus 2015 / 11:27

  Leuk die lampjes! Vooral nu het alweer eerder donker wordt.

 18. Maaike 28 augustus 2015 / 12:19

  Die Halloween slingers zijn leuk! jammer dat je ze niet het hele jaar door kunt ophangen ;p

 19. Carmen 28 augustus 2015 / 14:07

  Die stickers met tekst zijn echt ontzettend leuk. Ook de Halloween lampjes zijn erg tof voor in de achtergrond van een video ofzo!

 20. Anita 28 augustus 2015 / 14:53

  Die houten kraal slingers heb ik ook gehaald, erg leuk!

 21. Sarah 28 augustus 2015 / 17:17

  Ooooh, die halloween slingers. Super gewoon. Ik moet dringend naar de Action blijkbaar 😀

 22. Bettie 28 augustus 2015 / 18:36

  Leuke dingetjes heb je gekocht. Ik heb heel toevallig (al een jaar) die pompoenlichtjes ook hier hangen. Ik vergeet ze telkens op te ruimen en tsja nu is het bijna weer halloween. Dus ik laat ze nu maar weer hangen .

 23. Tamarah 28 augustus 2015 / 21:28

  Ik vind het zo leuk en knap hoe jij altijd die leuke spulletjes weet te scoren bij de Action! Ik heb ook altijd een heel lijstje met dingen die ik daar zoek. Maar kan het dan niet vinden of het is dan op. En kom altijd met andere dingen weer thuis al houd ik me redelijk goed in als ik daar ben 😉 . Vooral die cupcakes stickers vind ik heel cute!

 24. Anita 28 augustus 2015 / 22:28

  Gave houten slingers zeg en stickers altijd leuk! Oké, ik ga binnenkort niet naar de Action want dan weet ik dat ik niet met lege handen naar huis ga 😉

 25. Miriam 28 augustus 2015 / 23:23

  Ahhh, wat leuk weer! Ik vind die kralenketting het coolst, denk dat je daar heel wat leuke dingen mee kan doen! En de stickers natuuurlijk, love stickers <3

 26. Liliane 28 augustus 2015 / 23:32

  De pompoentjes heb ik ook! 😀 Ik haal ze ieder jaar weer uit de kast. De vleermuisjes lijken me ook een leuke aanvulling op mijn Halloween-verzameling. Ze zien er tof uit!

 27. Fien 1 september 2015 / 11:22

  Bij de Action kom ik ook nooit met lege handen weg. Ik ben wel benieuwd wat je met die houten woonslingers gaat doen, ze zien er zeker tof uit!

 28. Anneleen 4 september 2015 / 16:58

  Winkelen in de Action is zo leuk! 🙂 Zoals je op instagram zag heb ik dezelfde smiley stickertjes, ik kon ze ook niet laten liggen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.