14 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 23 juni 2016 / 06:23

  Wat lekker dat je er even op uit bent geweest. Heel herkenbaar om met volle tassen de Action uit te lopen. Ik ben benieuwd naar je DIY met het kastje en naar hoe de desk planner eruit ziet! Die rugtas is lekker goedkoop. Ik gebruik ook vaak een rugtas, dat vind ik soms handiger dan een handtas. Ik heb pas een nieuwe gekocht bij de Scapino. Die was wel een stuk duurder dan die van jou. Misschien toch maar wat vaker naar de Action.
  Mama Lifestyle Blog blogde laatst over… Hoe blijf je zo lang mogelijk gezond?

 2. marije 23 juni 2016 / 06:31

  Heerlijke shoplog. Ben benieuwd naar je DIY’s.

  De stiften kun je gebruiken om stempel afdrukken in te kleuren. Je kan ze in laagjes opbouwen en zo mooie intense kleuren maken.
  marije blogde laatst over… Road to happy: Summer Bucket List Tag

 3. Tiffany 23 juni 2016 / 08:07

  Die stiften heb ik ook en ze werken super goed! Het zijn alleen geen markeerstiften het zijn namaak copic markers (alcohol stiften). Dit zijn speciale markers waarmee je kleuroverlopen etc. kan maken. Je kan hiermee heel mooi stempels en kleurplaten inkleuren. De echte markers kosten €6 per stuk en momenteel bij de action heb je er 18 voor €6 haha echt fantastisch.
  Tiffany blogde laatst over… Mijn ervaring met glutenfouten, symptomen en tips.

 4. Sandra 23 juni 2016 / 09:10

  Wat een leuke spulletjes weer! Vorige weekend ik ook bij de action om Cadeautjes te zoeken voor de juffen van school en toen heb ik ook de deskplanner meegenomen. Errug handig! Nadeel van die action shoplogs, je wordt er zo hebberig van!! Haha

 5. Sandra 23 juni 2016 / 09:22

  Jouw Action aankopen zijn gewoon al-tijd leuk. Dat valt mij echt op, hihi! Die memo’s ga ik ook halen, die zijn op en ze zijn super handig. Gebruik die echt heel veel. 🙂
  Laatst kocht ik nog een Mason Jar bij de Action. Voor maar 80 cent ofzo, echt geen geld! Was helemaal blij haha.
  Sandra blogde laatst over… Shoplog + Try on | Met o.a. Forever21, Pull&Bear, Sissy Boy en H&M

 6. Suzan 23 juni 2016 / 13:04

  Een favoriet kiezen! Alles is zo leuk, goeie shoplog.
  Wil nu ook naar de Action en met een volle tas naar huis. 😛
  Suzan blogde laatst over… Origami zo: Zwanendoosje

 7. Leonie 23 juni 2016 / 20:06

  Zo’n kastje ben ik al heel lang naar op zoek! Had ze vorige week niet gezien, maar ik ga volgende week dan nog meer eens kijken bij de Action of ze ze nu wel hebben. Jouw Action heeft sowieso altijd meer dan de Actions hier helaas

  Die twinmarkers heb ik al wel gevonden, hele fijne dingen! Die dikke kant is ook leuk voor een brush lettering effect. Die contourstickers ben ik een DIY mee aan het maken. Ben benieuwd wat jij er mee gaat doen
  Leonie blogde laatst over… Handleiding chronisch zieken

 8. Tamarah 1 juli 2016 / 11:51

  Door jou shoplogs heb ik altijd zin om van alles bij de Action te gaan halen 🙂 Het kastje vind ik super leuk en ook de deskplanner lijkt me heel handig. Ik ben benieuwd naar de artikelen hierover. Verder ben ik ook benieuwd wat je met de houten kralen gaat doen! Veel knutselplezier!
  Tamarah blogde laatst over… Flowmomentjes uit 366 dagen Flow (2/4)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.