Action shoplog september 2020 (+nieuwe Chiquelle kleding)

Jawel, eindelijk weer een Action shoplog! Het was weer eens iets rustiger in de winkel, wat wel heel fijn was. Daardoor heb ik uitgebreid gekeken en kwam ik verrassend veel leuks tegen. Ik laat het je graag zien in deze video! Oja, ik kreeg ook nog wat kleding van Chiquelle, deze laat ik je ook graag zien.

Van welk item uit de shoplog word jij het meest blij?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 18 september 2020 / 08:20

    Hahaha, zó herkenbaar dit na een bezoek aan de Action! Ik liep gisteren voor het eerst de Action uit met alleen waar ik voor kwam en ik vond mezelf een held;). Nu natuurlijk spijt dat ik die leuke stickervellen niet heb meegenomen. k ben benieuwd wat je gaat graveren, maar dat ga je ons ongetwijfeld laten zien.

  2. Zo simpel is dan geluk 18 september 2020 / 19:10

    Altijd weer fijn als je leuke items hebt weten te scoren!
    Ik vind de kleding erg leuk. Juist het paarse vestje ook, maar ik hou dan ook echt van paars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.