Action XXL shoplog – Dingen waar je blij van wordt!

Bij Action kocht ik de laatste tijd heel veel leuks. Zo ook een aantal dingen die ik graag aan je laat zien, maar waar ik ook graag jouw mening over wil. Zo ben ik benieuwd naar waarmee je mij wil zien experimenteren en wat ik als eerste moet uitproberen!

Acryl spraypaint van Action

Zoals je wellicht wel weet ben ik echt een aquarel liefhebber. Ondanks dat wil ik nog weleens experimenteren met gouache en… acrylverf! Acryl is echt heerlijk makkelijk om mee te werken, dat is een groot voordeel. Deze setjes met spray vond ik wel heel interessant. Wat voor moois zou je ermee kunnen maken? Als je hier een blogpost of een video over wil zien, dan kan ik die zeker maken!

Dit is hoe een verpakking eruit ziet. De prijzen heb ik niet meer, maar het zijn allemaal budget-proof spulletjes, aangezien het bij Action vandaan komt.

Bij de Action waar ik altijd kom (Den Helder) hadden ze steeds maar twee verschillende setjes, dus ik ga er vanuit dat er slechts twee sets verkrijgbaar zijn.

Budget kalligrafieset

Ik zie normaal altijd erg luxe sets voor kalligrafie, en dat zijn dan de budgetversies. Nu zag ik deze bij Action en ik hoop dat ik hiermee wat kan oefenen en kijken of dit iets voor mij is. Leuk: toen mijn moeder deze in mijn kantoor zag liggen zei ze meteen: ‘hé, zo’n setje had ik vroeger ook!’.

Ik ga ervan uit dat er een Bold, Medium en een Fine in zit. En natuurlijk zoals je de vorige afbeelding kon zien zit er genoeg inkt bij om mee te oefenen (denk ik). Maar ik vraag me wel af: hoe ga ik dit goed leren? Ik denk dat ik youtube moet gaan inschakelen! Als je tips hebt voor goede video’s hoor ik het heel graag.

Cadeauzakjes

Ja, ik ben een sucker voor mooie cadeauzakjes Deze zijn extra bijzonder door het holo-achtige effectje dat op sommige delen van de zakjes zit. Er zitten lintjes bij die je door de gaatjes kunt rijgen en hier een leuk strikje in kunt maken.

De achterkantjes. Ze zijn echt wel leuk en veelzijdig! En lekker makkelijk: met een goed voorraadje cadeauzakjes hoef je geen cadeautjes meer in te pakken als je daar geen tijd voor hebt. Gebruik gewoon een mooi zakje voor het cadeautje dat je wil geven!

Papieren Action rietjes met print

Ondanks dat ik mijn rietjes echt wel gebruik, heb ik mezelf beloofd geef rietjes meer te kopen. Maar toen ik deze voor een zeer fijn prijsje bij Action zag wilde ik ze toch kopen. Ook om aan jou te laten zien! Hoe leuk staat dit in een glas op een feestje? Ik zou er helemaal blij van worden!

Ananassen, cactussen, watermeloentjes en flamingo’s. Lekker zomers!

Maak je eigen lightbox

Dit setje kocht ik eens toen ik nog geen lightbox had (mijne zie je toevallig op de volgende foto). Het leek me erg leuk om er zelf eentje te maken! Later zag ik dat ze nog meer versies hiervan hadden, die stiekem misschien wel leuker zijn. Ik ben benieuwd wat ik hier nog voor leuks van kan maken!

Maak kennis met mijn lightbox (rechts). Ook van Action! Deze zie ik ook nog regelmatig in de winkel liggen.

Diamond painting setje

Dit DIY-setje kocht ik. Het leek me leuk om deze mee te nemen naar mijn ouders, voor als ik daar moest wachten. Inmiddels heb ik hem heel vaak meegenomen, maar nog niets mee gedaan. Hiervan kan ik uiteraard een review maken. Wat vind jij?

DIY set canvas tas

Dit setje heb ik ook al een tijd in de kast liggen. Tijd om ermee aan de slag te gaan. Het lijkt me erg leuk om hierover te schrijven, of het proces te filmen.

Ze hebben hiervan meerdere versies, allemaal met verschillende quotes, figuurtjes en kleuren. Precies wat je leuk vindt kun je kiezen!

Paper craft set

Dit is een set uit de Actionschappen met papier! Normaal koop ik dit niet zo snel, maar deze vond ik zo ontzettend leuk. Als echte paperlover kon ik hem niet laten liggen.

Er zit een heleboel mooi papier in dit pak! Ook hiermee kan ik natuurlijk aan de slag gaan en dit met je delen op video of met foto’s.

En als laatste: deze stickertjes, ik kan me herinneren dat ik €0,40 per velletje betaalde. Super schattige figuurtjes! En deze worden bij mij sowieso wel gebruikt. Soms geef ik dit weg, maar cadeautjes of post versieren met stickertjes is natuurlijk ook onwijs leuk.

Op dit moment liggen al deze spulletjes nog in de winkels, ondanks dat ik ze over een langere periode heb gekocht. Goed om te weten dat je ze, als deze blogpost online komt, nog kunt shoppen, mocht je het ook willen hebben! Naar Action rennen dan maar…

Nu is natuurlijk de vraag, welke van deze dingen wil jij graag zien? Waarover zal ik nog iets schrijven of filmen?

DELEN:

14 reacties

 1. Josephine 27 juni 2018 / 08:00

  Ik ben erg benieuwd naar de caligrafieset! Ik zou graag leren caligraferen dus ik ben benieuwd hoe jij dat doet in een video. Post je die dan ook op je blog, of alleen nog maar op Youtube?

  • Lisanne 28 juni 2018 / 20:03

   Ik heb een tijdje geen video’s meer gemaakt. Als er eentje online komt zet ik hem ook gewoon op Lisanneleeft.nl 🙂

   • Anne 29 juni 2018 / 10:45

    De set werkt goed maar je moet wel even nieuwe I it kopen bij mijngas die helemaal op gedroogde daar door is me medium helemaal vol met stukje inkt komen te zitten en moet je soms exstra hard schudden om hem weer te laten schrijven .

 2. Mirjam 27 juni 2018 / 09:19

  Wat leuk weer! Ik ben de laatste tijd weer erg veel bezig met art journaling.m die spray paint is dan vast wel leuk. Maar helaas, helaas, ik mag in 2018 geen knutselspullen meer kopen omdat ik erin verdrink 😉

  • Lisanne 28 juni 2018 / 20:04

   Grappig, op die manier had ik nog niet naar de spraypaint gekeken, leuk idee!

 3. Darina 27 juni 2018 / 10:53

  Wat een leuke items! Vooral DIY canvas tas en de kalligrafieset. Kalligraferen heb ik vroeger heel veel gedaan.

 4. Linda 27 juni 2018 / 13:28

  Lastig te besluiten wat ik graag wil zien, want alles ziet er superleuk uit!
  Kalligraferen lijkt mij ook superleuk om te leren, misschien leuk voor in mijn zomervakantie om uit te proberen; dit setje zou ik dan wel graag willen zien in een video om te zien of het echt werkt!

  Ik vind de diamont paint ook heel erg leuk, mijn man is daar zo nu en dan mee bezig en het resultaat is steeds supermooi. Via AliExpress kun je dit ook makkelijk en goedkoop kopen 🙂

  • Lisanne 28 juni 2018 / 20:05

   Leuk, dankje, als dit bevalt dan dus via Ali bestellen 😀

 5. Jacqueline 27 juni 2018 / 13:40

  Wat veel zeg!
  Ik ben wel benieuwd naar de spraypaint, maak je eigen lightbox en de canvastas.

 6. Romy 27 juni 2018 / 17:49

  Oh, hier word ik helemaal enthousiast van! Vooral de acrylic paint sprays zien er geweldig uit. De stickers heb ik ook en vond ik ook te leuk om te laten liggen. Wat heeft Action toch altijd veel moois!

 7. Anna 27 juni 2018 / 22:44

  Ik wil van alles wel een video/blog zien😉. Maar de acrylverfspray, kalligrafie pen en tasje zie ik vooral graag terug!
  Ik heb zelf ook al 2 diamond painting setjes gemaakt; een flamingo die gewoon top was kwa kleur enzo, en bloemen die iets minder mooie kleur hadden vind ik zelf. Ik heb ook gezien dat er een cactus (Die jij dus hebt) en vlinder zijn, maar de achtergrond is minder leuk te maken omdat het zoveel wit is… Prima setje om een keer te proberen (en als je het al vaker doet ook nog)! Tip; het pennetje moet je in dat rode spul duwen zodat de steentjes eraan blijven plakken,dat staat niet in de uitleg.

  • Lisanne 28 juni 2018 / 20:06

   Dankjewel voor de tip, goed om te weten!

 8. Mariska 28 juni 2018 / 21:00

  Die cadeauzakjes en rietjes vind ik wel heel erg leuk. Heb ze niet gezien 🙁 Die rietjes zijn ook zo lekker zomers voor een cocktail 🙂

 9. Sherry 4 juli 2018 / 23:27

  Die stickers en die spray wow wat mooi. Ik ga ze ook gelijk kopen. Ik hoop dat ze die in Amsterdam ook hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.