Adventskalender vol sieraden van Finaste

In mijn blogpost vol adventskalendertips deelde ik hem al, de adventskalender van Finaste. Ik ben namelijk heel enthousiast! In deze blogpost gaan we de kalender helemaal openen, dus als je nog niet wil zien wat erin zit, spoiler alert. Wil je hem gewoon meteen bestellen? dat kan hier!

Laten we gaan spieken in de kalender. Het voelt een beetje fout om alle vakjes achter elkaar te openen, maar tegelijkertijd voelt het ook wel heel lekker. Gaan we!

Nummer 1 is een vierkant doosje.

Hierin vind je een armbandje met een hartje en een steentje daarin. Ik vind het schattig!

Verder naar vakje 2.

Een ring met golfjes. Deze kan heel leuk staan als je meerdere ringen draagt, denk ik! Hij is verstelbaar, dus in principe zou hij bij iedereen moeten passen.

Nummer 3 komt in een zakje.

Dit is een van mijn favorieten, een super feestelijk armbandje! Ondanks dat hij feestelijk is is hij ook nog wel subtiel genoeg om het hele jaar door te dragen. Ik ben fan.

Bij nummer 4 gaan we weer verder met een doosje.

De foto is niet zo heel duidelijk, het lukte me niet om dit goed op de foto te krijgen. Het zijn glimmende steentjes met daar omheen een gouden randje. Heel subtiel, maar feestelijk. Fijn aan dit soort oorbellen vind ik dat je ze in kan houden tijdens het douchen en slapen, je hebt er geen last van.

Verder naar doosje nummer 5!

Een kettinkje! Heel leuk met een soort parelmoer glansje. Ik vind dit een erg leuke ketting.

En dan nummer 6, dit is een van mijn favorieten!

Ik heb hardop ‘wauw!’ geroepen toen ik deze opende. Dit is precies wat ik wil dragen met kerst! Niet zo groot dat het in de weg zit, maar ook niet te klein, wel lekker feestelijk. Past ook goed bij het armbandje met glimmertjes.

Nummer 7 is weer een zakje.

Daarin vind je dit armbandje met sterretje.

Nummer 8 is weer een doosje.

En daarin zit deze gekleurde ketting! Ik ben niet zo van veel kleur in mijn sieraden, maar deze ketting is lekker subtiel. En een béétje kleur is toch wel heel leuk!

Nummer 9 is weer een zakje.

Daar zit weer een ring in. prachtig! Deze zou ik zeker dragen. Net als de andere ring is hij open aan de achterkant, waardoor je hem kan verstellen. Ik denk dat mijn vingers vrij gemiddeld zijn en de ring past mij zonder hem te verstellen. Maar als je vingers iets dunner of dikker zijn kun je hem dus makkelijk verstellen, dat is fijn.

En dan komen we bij het laatste cadeautje, deze is extra feestelijk verpakt!

Dit zijn misschien wel de meest opvallende sieraden uit het setje, maar ik denk dat heel veel mensen ze toch mooi vinden. Het zijn wat dikkere ringen, niet te groot (of te zwaar), maar net iets feestelijker dan de stekertjes bijvoorbeeld. Deze zou ik zeker het hele jaar door dragen!

Ik ben dus echt heel enthousiast over de kalender, ik vind de sieraden heel veelzijdig. Minimalistisch gemengd met iets opvallender, maar niet over the top. Daar houd ik wel van! Alle sieraden zijn van waterproof, dus blijven ook mooi als ze nat worden. Je kan kiezen tussen zilver- of goudkleurig.

De adventskalender die ik kreeg is hier op de website fan Finaste te vinden. De prijs is op dit moment €49,95, maar de kalender heeft een totale waarde van €180.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.