Adventskalender voor mijn vriend – deze cadeautjes kocht ik

Dit jaar maak ik een adventskalender voor mijn vriend. Ik verzamel 24 (of 25 of 26) cadeautjes zodat hij in december elke dag een cadeautje heeft om af te tellen tot Kerst. Het is zó leuk om te doen, ik heb nu al van meerdere mensen gehoord dat ze het ook zijn gaan doen. Dus, als je nog op zoek bent naar cadeautjes voor een man, deze blogpost zit vol inspiratie! Ik laat je zien wat ik tot nu toe voor cadeautjes voor mijn vriend heb gekocht!

Foto door Bianca Ackermann via Unsplash

We beginnen met de speciaalbiertjes die laag zijn in alcohol. Dit drinkt hij graag, maar hij koopt het niet zo gauw zomaar voor zichzelf. Dus dit is wel erg leuk om cadeau te geven! Dit kocht ik bij AH.

Daar kocht ik ook de Sintana, deze kan hij mooi meenemen naar zijn werk. Het is een Sultana met een beetje een warme speculaas en sinaasappelsmaak. En bij Action kocht ik iets wat ik eigenlijk zelf heel graag wilde hebben: kerstmannetjes die je kan uitlepelen, er zit een soort melk-achtig spul in.

Ook bij Action: twee kerstornamenten van huisjes. Bij Big Bazar vond ik een “kurk” met lichtjes eraan, die kun je in een fles doen. Ik ga denk ik nog op zoek naar een leuke fles die ik hierbij cadeau kan geven. Dat lijkt me heel feestelijk!

Deze koffie van Simon Levelt hebben we een keer bij Foodello besteld, dat was een succes. Dus nu heb ik twee soorten gekocht om cadeau te doen! En een chocoladeletter van Hema.

Een van de mooiere cadeau’s, een elektrische aansteker! Dit is echt wel een leuke cadeautip, ik kocht hem van dit merk op bol (deze reviews waren goed!).

Bij Douglas bestelde ik mini parfums, zo leuk! Van Versace. Als hij er eentje heel lekker vindt kan hij er een full size van kopen. Hier maak ik natuurlijk 4 losse cadeautjes van.

Bernard is echt dol op boeken lezen, de nieuwe van Stephen King en een wat oudere van Stephen King die ik voor een fijner prijsje kon kopen, dat leek me toch erg leuk. Dit gebruikt hij zeker weten, dus dat is fijn om cadeau te geven.

Ik heb ook op Ali Express besteld. Ik ben vergeten de Friends sleutelhanger te fotograferen, maar deze doosjes met bouwsteentjes waarmee je kerstfiguurtjes kan maken vind ik toch wel echt heel cute. Hij houdt van Lego, dus ik hoop dat hij dit ook leuk vindt. En anders maak ik ze wel, haha.

En dit is een groter pakket waarmee je een kersthuisje kan maken. Ik had verwacht dat het in het formaat van lego was, maar het is veel kleiner. Ik vind dat eigenlijk wel leuk! Er zit een uitgebreide handleiding bij en allemaal zakjes met bouwsteentjes. Bij deze kwam helaas geen doosje waar ik het in kon doen, dus die moet ik zelf nog maken. Ook gekocht op Ali-Express.

Deze stickers (en nog een heleboel andere zijn onderweg) vindt hij hopelijk ook leuk, haha. Ik word zelf heel enthousiast van stickers, dus móest dit wel geven. Je merkt: ik vind de cadeautjes ook zelf heel leuk.

Op Bol koos ik ook nog een trilogie uit met fantasy thema, ik denk dat dit het laatste cadeau wordt! Deze was (voor 3 boeken samen) ook niet zo heel duur, hopelijk heeft hij er veel plezier van.

Verder kocht ik een dagcrème, vlekkenzeep en heb ik een setje met Wild deo voor hem. Voor die laatste heb ik een code met 20% korting (LISANNEWILD), hier kun je shoppen. Het is echt mijn favoriete deo, ik denk dat hij er ook blij mee gaat zijn!

En als laatste: sokken! Dit zijn natuurlijk al 5 vakjes, maar omdat ik al zo veel cadeautjes heb combineer ik de sokken denk ik met de snackies. Dan kom ik beter uit, haha.

Ik heb ook bij Hema een toilettasje gekocht (vergeten te fotograferen) en er is nog een kerst telefoonhoesje voor zijn telefoon onderweg, dat lijkt me ook hilarisch. Wat ik nog graag wil is een fotolijstje met foto en een december kraskalender.

Heb jij nog leuke ideeën voor de adventskalender? Ik zal het zeker nog laten zien hoe ik alles inpak!

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 28 oktober 2023 / 09:09

  Wat een leuke cadeaus! Ik doe niet aan adventskalenders, maar het levert me wel wat inspiratie voor Sinterklaas op. Waarvoor dank;).

 2. Monique 28 oktober 2023 / 09:55

  Wat leuk! Dit geeft mij veel inspiratie en ik ben benieuwd hoe de adventskalender eruit gaat zien!

 3. Kim Staal 29 oktober 2023 / 20:07

  Hoe ga je dit allemaal in een kalender doen kan je daar ook een review overmaken dat ik het okk voor me ceuend Jan doen

 4. Kim Staal 29 oktober 2023 / 20:08

  Voot me vriend kan doen bedoelde ik tijpte te snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.