Affiliate links

Je kijkt op deze pagina omdat je je afvraagt wat een affiliate link is en op welke manier ik deze gebruik. Ik zal het even uitleggen!

Wanneer ik vermeld dat ik een affiliatelink heb gebruikt, betekent dit het volgende: wanneer een lezer via de desbetreffende link een product koopt kan krijg ik daar een bepaald percentage van (dit is vaak een erg laag percentage).

Let wel op: het maakt voor jouw aankoop qua prijs geen verschil, je betaalt zelf niet meer wanneer je via mijn affiliate link iets koopt. Je steunt mij en mijn blog dus eigenlijk gratis wanneer je wel via een affiliate link iets koopt.

Maar wanneer je dit geen prettig idee vindt is dat natuurlijk ook helemaal niet erg! Wanneer je dit liever niet wil, dan kun je de betreffende website zelf intypen in je browser, of ernaar Googlen, op die manier ontvang ik geen commissie over jouw aankoop.

Eerlijkheid

Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn, dit doe ik in mijn blogteksten, maar ik wil ook eerlijk zijn over wanneer ik ergens geld mee verdien (zelfs als het gaat om deze kleine bedragen). Vandaar dat ik je heb doorverwezen naar deze pagina. Wanneer een artikel een affiliatelink bevat zal ik dit dus ook altijd onder het artikel vermelden. Dit doe ik per 3 december 2013, de artikels van hiervoor zijn dus nog niet bijgewerkt.