Afgelopen lente….

Gisteren kwam er op Fashionisaparty (aanrader, erg leuke blog!) een artikel online met een soort fashion-samenvatting van afgelopen lente. Aangezien de zomer voor de deur staat leek het mij leuk om dit ook te doen. Maar dan met mijn persoonlijke/lisanneleeft.nl dingen. Dus, afgelopen lente samengevat:

lalala

bron

– Begon ik met mijn studie MBA journaalposten, waarmee ik inmiddels alweer een pauze heb ingelast. Hopen dat ik komende zomer gauw weer verder kan want ik vind het heel erg leuk!

– Heb ik vrijwel geen opdrachten aangenomen als copywriter, te veel anders leuks te doen!

– Gaf ik een mega Lisanneleeft.nl pakket weg. En jullie waren super enthousiast!

– Doen mijn diary’s het het aller-beste als ik kijk naar mijn statistieken. Super leuk!

– Is mijn nieuwe layout online gekomen. Zijn jullie al een beetje gewend? Ik wel hoor, ben er nog steeds super blij mee!

– Leerde ik een stel onwijs leuke meiden kennen waarmee ik dezelfde passie deel: bloggen. We gingen samen naar de Beautygloss party en het was super leuk! Ik heb echt een topdag gehad en een stel geweldige chicks leren kennen. Dit is wel echt een hoogtepunt geweest van mijn lente!

– Lukte het me niet meer zo goed om alles bij te houden, ik verzuip in de mail, heb het heel erg druk (terwijl ik helemaal zo veel niet te doen heb hoor) en kan ik vaak geen tijd/energie vinden om mijn vrienden nog te zien. Hier hoop ik natuurlijk komende zomer iets aan te doen!

– Ben ik benaderd door verschillende mediabureau’s… Dat betekent meer mogelijkheden voor mijn blog! Ik ben er nog mee bezig, maar waarschijnlijk zullen jullie er niet zo heel veel van gaan merken.

– Ging ik met Tim mee naar het assaut, ook dat is wel een hoogtepuntje. Het is een super goed feestje maar de voorpret alleen -jurken zoeken enzo- is al onwijs leuk! Grappig detail: heel veel mensen daar kenden me al, omdat ze door te googlen naar het assaut op mijn blog terecht waren gekomen. ‘He, jij bent dat van die blog, ik heb je blog gezien!’ ‘Ja, ik heb het ook gezien!’ ‘Ja, ik ook!’

– Hebben Tim en ik tevens besloten te gaan samenwonen. We zijn nog op zoek naar een fijn huisje.

– Ging ik slechts een keer goed shoppen, hier heb ik de hele lente naar uitgekeken! En uiteraard deed ik het meteen goed.

– Nog leuker dan het shoppen was dat we uberhaupt naar Antwerpen gingen, dat was wel echt een hoogtepuntje van de lente, ik vind Antwerpen een heerlijke stad en ik vond het echt een super tof reisje!

– Leek het als je naar het weer keek nog wel heel lang winter. Maar dat was natuurlijk extra hard genieten toen we de laatste paar dagen van de lente de jackpot kregen. Ik vind het heerlijk, dat warme weer!

– Hield ik een themaweek op Lisanneleeft.nl over minimaliseren. Dat was tof!

– Kwam ik er (gelukkig) pas na het lezen van dit blogje achter dat het niet zo’n heel geweldige lente voor mij was. Maar ja, hierdoor hebben we alleen maar meer kans dat de zomer beter wordt, moet goed komen dus!

Dus… ik zeg; kom maar op met die zomer! Lekker weer, dagen op het strand doorbrengen, sandaaltjes, watermeloen en cocktails. Ik ben er klaar voor! Hoe was jullie lente?

DELEN:

24 reacties

 1. Kimberly 21 juni 2013 / 07:51

  Leuk!! Dit moet je elk seizoen doen! 😀 De BG party was voor mij ook echt een hoogtepuntjes deze lente!

 2. Ilse 21 juni 2013 / 07:54

  Leuk om al die dingen terug te zien. Je hebt echt wel veel leuke dingen gedaan deze lente! 🙂

 3. Kelly Caresse 21 juni 2013 / 08:04

  Wat een super leuk overzichtje dit zeg, mooi in elkaar gezet! Jaaaa de bg party was zeker een hoogtepunt, vond het ook heel tof je te ontmoeten, je bent zo lief!

 4. Charlotte 21 juni 2013 / 08:08

  Wat een mooie hoogte punten!
  Gaaf dat je gaat samen wonen zeg ^_^

 5. LounaBeauty 21 juni 2013 / 08:52

  He leuk dit!! 🙂 lekker overzicht ook. Nog steeds jammer dat ik niet meeging naar de BG party anders hadden we elkaar eindelijk kunnen spreken haha!

 6. Ellen 21 juni 2013 / 09:00

  Super leuk dat je gaat samenwonen met Tim! Mag ik vragen hoe oud jullie zijn en hoe lang jullie al een relatie hebben? Ik zit er soms ook over na te denken.. maar helaas is een huisje/appartement nog te duur.

  Ook super dat je naar de BG party ging, ik wilde ook gaan. 🙁

  Liefs

 7. Lenneke 21 juni 2013 / 09:23

  Ik lees nu pas dat jij en Tim hebben besloten om samen te gaan wonen! Wat leuk voor jullie! En wat leuk voor ons, want ik verwacht natuurlijk wel foto’s van jullie prachtige interieur 😉

 8. F&F 21 juni 2013 / 14:53

  Leuk om te zien! Ik ben jouw blog ook steeds leuker aan het vinden! Volg je nu twee maanden ofzo en ik vind je blog nog steeds leuk! (Veel uitroeptekens weer… haha)
  x

  • Lisanneleeft 21 juni 2013 / 15:00

   Ah, dat is super leuk om te horen 😀
   Haha, sorry, ik heb een uitroepteken-tik, ik ben denk ik gewoon iets te enthousiast, haha 😛

   • Lisanneleeft 21 juni 2013 / 15:01

    (of bedoel je van jezelf? nouja, in dat geval hebben we samen een uitroepteken-tik, hihi :D)

 9. Hester 21 juni 2013 / 18:57

  Leuk overzichtje! Ik vind je lay-out nog steeds heel erg mooi. En wat leuk dat je benaderd bent door mediabureaus! Ik hoop dat je een fijne zomer mag beleven, en dat jullie samen een mooi huisje vinden!

 10. Tamarah 21 juni 2013 / 21:20

  Leuk overzicht en op naar de zomer met zomerse temperaturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.