Alle apps die op mijn iPhone staan

Hallo luitjes! Volgens mij hebben we bijna allemaal wel een smartphone en een aantal van jullie een iPhone, netals ik. Ik heb al eens mijn favoriete apps met jullie gedeeld, maar vandaag laat ik gewoon alle apps zien die op mijn telefoon staan. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden, een kijkje in mijn telefoon!

Sleepcycle is een app die ik altijd gebruik als ik mijn wekker moet zetten. Werkt heel fijn en deze app registreert precies hoe goed, hoe diep, en hoe lang je geslapen hebt. Handig!

Twitter, Facebook, Nu en Instagram zijn denk ik wel bekende apps voor jullie.

Rumble is echt het leukste spelletje ever! Hierover heb ik hier al eens eerder een artikel geschreven.

Ook FML is een erg geliefde app. FML staat voor ‘fuck my life’ en het komt erop neer dat het allemaal blunders en grappige acties zijn van mensen. Dat vind ik zelf altijd erg leuk om te lezen!

En oja, dat rode rondje met dat grote getal komt door Hyves. Het is dat er zo veel leuke foto’s op mijn profiel staan die niet op mijn computer/telefoon staan, maar anders had ik deze allang verwijderd.

Games

 • Ook over Tiny Tower heb ik hier al eens een artikel geschreven en ook over TouchRummy schreef ik hier eens iets.
 • Volgens mij kennen jullie Angry Birds allemaal wel, ik moet toegeven dat ik het eigenlijk bijna nooit speel, haha.
 • Fling is een leuk spelletje waarbij je allemaal poppetjes van een bord moet sjoelen, een soort puzzel spelletje.
 • Ook Solitaire en Hot Gems (dit is een bejeweled spelletje) kennen jullie denk ik wel.
 • Unblock me is een spelletje dat ik echt ontzettend veel gespeeld heb,  nu speel ik het wat minder.
 • Cover Orange is een spelletje dat eigenijk het omgekeerde is van Angry birds. Je moet je verstoppen voor een boze regenwolk. Klinkt heel gek, maar is best leuk! Eigenlijk is Tim meer fan van dit spelletje dan ik.
 • Flow is een spelletje dat ik erg leuk vind. Je moet punten met elkaar zien te verbinden en zo het hele vlak vullen, zoals je dat eigenlijk op het logo ook ziet. Verslavend!
 • 100 floors vind ik echt een stom spel, maar Tim vind het leuk. Je heb 100 verdiepingen en steeds is het weer een nieuw raadsel hoe je de deur open moet krijgen. Als het mij niet lukt dan gaat het me op mijn zenuwenwerken (vandaar ook de cheats app erbij, haha). Maar van deze app blijf ik dus gewoon af omdat ik er slecht tegen kan als het niet lukt, haha.

Apps die ik gebruik bij het bloggen

 • Bloglovin, duhuh die kan niet ontbreken. Als ik onderweg ben dan lees ik via deze app de nieuwe updates van de blogs die ik volg. Jammer dat Bloglovin nu vernieuwd is en alles nu via het Engels gaat. Het was juist zo leuk dat je (op de website) de populairste Nederlandse artikelen kon zien, dat kan nu niet meer. Boehoe!
 • WordPress. Op een simpele manier een spelfoutje in een artikel op mijn blog aanpassen via mijn telefoon, super! Ook kan ik op deze manier controleren of er iets online komt en of er al iets klaarstaat. Erg fijne app dit!
 • Lisanneleeft.nl, gewoon een snelle link naar mijn blog.
 • Pagina’s is een app waarmee ik makkelijk de Facebook pagina van mijn blog mee kan updaten. Dat deed ik veel te weinig en dat hoop ik nu meer te gaan doen, ook echt een aanrader dus, als je ook een Facebook pagina hebt.
 • Frametastic en Diptic zijn apps op collages mee te maken, dat is leuk om bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met Instagram of dus, zoals hier al staat, voor mijn blog.

Zoals je al ziet heb ik niet alle apps behandeld op mijn iPhone. Op de achterste pagina staan de apps die ik het minst gebruik bij elkaar. Simpele dingen als radio, folders, Dropbox, reisapps, en een app die bijhoudt hoeveel MB internet ik gebruik. De hoofdzaak is dus echt de eerste pagina!

Ik heb geen idee of alle apps die ik genoemd heb ook voor Android beschikbaar zijn, maar ik denk zeker een groot gedeelte wel. Mijn favo apps zijn Rumble, Flow, FML en alle social media apps. Heb jij veel apps op je telefoon staan, en welke zijn jouw favorieten?

 

12 reacties

 1. Esmay 1 augustus 2012 / 07:17

  Zo, jij hebt heel wat apps enzo! Mijn mobiel is maar een leeg-je haha!

 2. lifesplash 1 augustus 2012 / 07:53

  Oh dit vind ik altijd leuk om te zien! Dat grote getal door hyves, haha wow. Dat bloglovin nu zo is aangepast is jammer hè, ik baal er echt van! Vond dat vroegere altijd wel fijn. 🙂

 3. Mariska 1 augustus 2012 / 08:40

  Vind het altijd wel leuk om te zien wie welke apps gebruikt 🙂 Zelf heb ik ook een iPhone en heb niet superveel apps erop staan eigenlijk!

 4. Anneke 1 augustus 2012 / 09:54

  Ik mag dit jaar een nieuwe telefoon uitzoeken en ik ga nu waarschijnlijk voor de HTC One X. Ik kan nu al soms naar de Android market gaan om te kijken wat voor gave apps ze allemaal hebben.
  Vind het daarom ook leuk om even in jouw iPhone te mogen kijken. ^^

 5. Nina 1 augustus 2012 / 11:36

  Ik heb een iPad. Mijn favo apps zijn :
  MyHorse, Angry Birds, Instagram, Twitter, Wie ben ik?, Bubble Loops, Swampy Where’s My Water?, Oovoo, Slap the boss, Prize Claw, Farmerama, Coin Dozer, Diamond Dash, Sims FreePlay, … Heb er nog zoveel!

 6. Amanda 1 augustus 2012 / 11:38

  Staan echt een paar leuke bij die ik ook heb. Sommige wil ik wel maar kan mijn telefoon niet aan. Komt omdat ik nog een 3g heb waar de nieuwste IOS niet op kan draaien 🙁

 7. Vivian 1 augustus 2012 / 14:21

  Heel leuk om te lezen dit, ik herken veel apps alleen heb ik meer spelletjes op mijn iPad staan haha!

 8. Ilse 1 augustus 2012 / 15:19

  Woow, dat zijn toch aardig veel apps zeg! Ik heb een iPod en die heeft er toch wel aardig wat minder.

 9. Danielle 1 augustus 2012 / 19:59

  Ik heb er heel veel, maar gebruik 80% eigenlijk niet. Ik ben dol op fotografie apps en de social media apps!

 10. Bertine 1 augustus 2012 / 22:23

  Leuk, ik ben altijd opzoek naar nieuwe apps, helaas moet ik een update doen, die ik alleen bij samsung winkel kan doen die niet in de buurt is, waardoor ik geen nieuwe apps kan downloaden en gps kan ontvangen:( Morgen maar ff naar de samsungwinkel.
  Ik heb oa buienradar, telegraaf, fb, hotmail, juicedefender (bespaart batterij), looptijden.nl, nemo picross (enorm verslavend, braintrainer spelletje, met cijfers moet je een figuur zien te maken, is een japanse puzzel met ontzettend veel levels), picspeed wallpapers (aanrader!).

 11. Anouk 3 augustus 2012 / 22:42

  Super leuk. Kun je mapjes maken op je iPhone? Grappig, kan dat op je iPad ook?

 12. emily 4 augustus 2012 / 01:18

  Ik heb twee maanden terug een ipad gewonnen en daar heb ik andere apps op staan dan mijn iphone die ik sinds deze week heb. Maar ik vind het wel fijn, want zo kan ik op mijn ipad de apps testen en als ze handig of tof zijn download ik ze ook op m’n iphone haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.