Alledaagse favorieten van dit moment

Dingen waar ik elke dag weer blij van word? Dat heb je nodig in het leven! Als de dingen die je dagelijks gebruikt je blij maken zit je dag vol met geluksmomentjes. De dingen in deze blogpost geven mij de dagelijkse geluksmomentjes!

De beste thee

De caramelised pear thee van Pickwick is mijn favoriet, maar hij deelt tegenwoordig een eerste plaats met twee andere theetjes. Die met mint en raspberry van Clipper die je gewoon bij de AH kunt kopen.

Maar ook een mysterieuze thee die ik ontdekte toen hij bij de Action te koop was, inmiddels is hij te koop bij Xenos. Dit is witte thee met citroensmaak, ook van Clipper. Perfect voor de zomer! Hier kan ik zo intens van genieten. Aanrader om een keertje te proberen dus.

De tuin

In mijn vorige huis had ik een wat kleinere tuin, met veel wind (want: Den Helder), hier in Alkmaar geniet ik zó veel meer van de tuin! Dat is echt heel erg fijn. De stoel die je ziet heb ik al een jaar of 10, maar hij doet het nog goed.

Heerlijk zomerboek

Ik ben zo hard aan het genieten van dit boek! Ik luister hem via Storytel (als je ook 30 dagen gratis wil luisteren, dat kan hier!), zó fijn. Van deze auteur heb ik al een andere serie geluisterd, maar dit boek is echt nog veel beter. Er gebeurt heel veel in het boek, maar het is ook zo’n gezellig knus boek. En er zijn nog meer boeken in deze serie, dus ik ben er helemaal blij mee.

Zonnebril van Guts en Gusto

Deze zonnebril kocht ik in Leischendam bij de Guts en Gusto en ik ben er zó blij mee! Eerst dacht ik dat het misschien een beetje een impulsaankoop was, maar dat blijkt niet het geval. Ik voel me helemaal een hippe Anne-Fleur met deze bril, dat vind ik leuk.

De lekkerste glutenvrije muesli

Elke ochtend begin ik mijn dag met een bakje yoghurt met muesli. De linker is de gezonde variant, deze eet ik met blauwe bessen. De andere muesli is minstens zo lekker, maar er zitten stukjes chocolade in. Die koop ik als ik een gekke bui heb en dat geniet ik er enorm van! Maar van de linker muesli geniet ik net zo goed.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.