Als je goed kijkt kun je in elke dag iets moois zien – 10 lessen in 10 jaar

Lisanneleeft bestaat 10 jaar, daarom deel ik 10 lessen die ik leerde in de afgelopen 10 jaar. Een van dit lessen is het feit dat er in elke dag wel iets moois te vinden is. Als je goed kijkt, dan vind je overal inspiratie en lichtpuntjes.

Ik denk dat wanneer je elke dag blogt, je je creativiteitsspier traint, waardoor je veel meer op al deze mooie momentjes gaat letten. Misschien denk je er dan eerst aan zodat je erover kan schrijven, maar je merkt ze wel op.

De afgelopen tien jaar heb ik een heleboel zware dagen gehad. Op een of andere manier wist ik in die zware dagen tóch lichtpuntjes te vinden. Niet de hele tijd, maar in die dagen waren echt wel mooie en fijne momenten, ook al waren die nog zo kort.

En doordat je erover wil schrijven, onthoud je ze beter. Zo zie je in elke dag wel iets moois en door te schrijven leg je het nog vast ook. Dat is toch geweldig?

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 29 augustus 2020 / 20:37

    Het voordeel van bloggen over fijne momenten is denk ik dat je ook anders naar je dagen gaat kijken. En inderdaad, door het op te schrijven geniet je eigen dubbel. Beter kan niet:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.