Amsterdam shoplog! (Yes, ik kon naar Amsterdam!)

Een tijdje geleden had mijn vriend een weekje vakantie én hadden we wel zin om lekker op pad te gaan. Uiteindelijk zijn we een dagje weg geweest naar Amsterdam. Ik heb er de mooiste dingen gezien, we hebben heerlijk gewandeld, maar we hebben ook een tijdje in de winkelstraten van het mooie Amsterdam doorgebracht. En wat ik heb gekocht laat ik je graag zien!

Van het terugkijken word ik helemaal blij. Ik voel me zo happy dat ik op pad ben geweest én ook nog eens spulletjes heb kunnen kopen die helemaal van pas gaan komen bij mijn nieuwe project. Natuurlijk hoop ik dat jij net zo blij wordt van deze video als ik. Welk item is jouw favoriet?

DELEN:

3 reacties

  1. Rianne 31 augustus 2018 / 17:40

    Wat super super super fijn dat dit jou gelukt is!! Topper! Mooie spulletjes!

  2. Messely tine 15 september 2018 / 17:50

    Hoe is uw familienaam Lisanne?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.