App tip: Rumble!

Ik zie dit spelletje alweer veel te veel voorbij komen, haha. Had er eigenlijk eerder een blogje over moeten schrijven, maar nu dan toch! Omdat ik zeker weet dat nog lang niet jullie allemaal Rumble spelen!

Wederom een woordspelletje. Deze keer moet je zo veel mogelijk woorden zoeken in een blok met letters. Je mag als een slang door het blok gaan, achtereenvolgende letters moeten naast, onder of schuin boven of onder elkaar staan.

Dat was het wel zo’n beetje. Mocht je nu tegen mij willen spelen, mijn naam is Miepjee, zoals je misschien al in de afbeeldingen gezien had!

Wat mij betreft is dit de nieuwe Wordfeud en Draw Something. Even heel erg leuk, en vervolgens is iedereen het weer vergeten. En nu is het gewoon even heel leuk! Hij is de vinden in de Appstore (gratis), maar voor Android heb ik geen idee of hij er ook is.

5 reacties

  1. Marahschrijft 13 april 2012 / 14:29

    Hij is er wel voor android, onder dezelfde naam, maar alleen in het Engels en alleen Single Player. Volgens mij is het tegen anderen spelen wel leuker!

  2. Renske 13 april 2012 / 17:47

    Bij mij doet hij het niet:S Geen idee waarom niet

  3. Anouk 13 april 2012 / 21:28

    Al gedownload. Op zich ook wel een leuk spelletje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.