Aquarelverf – mijn nieuwste drie creaties!

Écht veel tijd voor het aquarelverven heb ik nog niet echt gevonden. Maar ik heb al wel een aantal kaartjes gemaakt waarop ik echt wel trots ben en die ik graag aan je wil laten zien! Ik maakte drie kaartjes en ik begin steeds een beetje meer mijn eigen stijltje te ontdekken. Je kan in deze blogpost zien wat ik gebruik en wat mijn eerste creatie was.

ik-denk-aan-jou-kaartje

Dit is mijn laatste creatie. Heel simpel, maar toch heel leuk, vind ik zelf. Dit is echt een manier van werken die bij mij past. Alleen het handletteren wil ik nog verder oefenen, maar ik denk dat dat met dit stijltje wel heel goed gaat passen!

be-the-light

Verder maakte ik dit kaartje. Deze maakte ik speciaal voor iemand, maar ik heb hem nog niet verstuurd. Ik vind ook dat hij in het echt mooier is dan op de foto, zo op de foto vind ik hem niet zo heel mooi. In het echt vind ik hem wel echt goed gelukt!

ik-stuur-je-een-mandje-geluk

En deze kaart, deze maakte ik voor Anne. Zij heeft de laatste tijd veel pech, dus ik vond het een leuk idee om haar een zelfgemaakt kaartje te sturen. Eigenlijk bedacht ik de hele kaart zelf, daar ben ik best wel trots op! Hier ontstond het idee voor de bloemetjes, dat vond ik er zo leuk op staan dat ik dat vaker wilde gaan doen. En dus ook vaker ga doen.

Ook heb ik kort geleden een blok gekocht met groter en dikker papier, het lijkt me leuk om ook eens iets groters te maken. Ik ga eens nadenken wat dat gaat worden!

Heb jij ook ervaring met aquarelverf? En wat maak jij er zoal mee?

DELEN:

25 reacties

 1. marije 6 december 2016 / 06:22

  Wat een leuke kaartjes! Inspirerend hoor! Ik gebruik de verf vooral in mijn art journal als achtergrond.

 2. Darina 6 december 2016 / 06:33

  Hele mooie kaartjes! Ik zit er ook aan te denken om weer creatief te zijn met aquarel verf en mooie dingen te maken. Leuke bezigheid!

 3. Mirjam 6 december 2016 / 07:26

  Leuk gedaan zo! Die ‘be the light’ vind ik het mooist, de letters en kleuren zijn heel gaaf! De anderen zijn ook erg mooi, maar ik vind deze er boven uit steken!
  Groetjes,
  Mirjam

 4. Jacqueline 6 december 2016 / 07:45

  Leuk zeg! Ik vind vooral de kaartjes met ronde hoeken mooi. Zelf ben ik niet zo van het tekenen of schilderen, zou wel willen dat ik het kon (maarja, geen tijd om het te oefenen enzo…)

 5. Romy 6 december 2016 / 07:57

  Wat zijn ze onwijs leuk geworden, vooral de kaart met het lampje!

 6. Josephine 6 december 2016 / 08:35

  Heel mooi, ik vind het knap dat je dat zo maar kan. De bloemetjes vind ik het leukste. Ik heb zelf ook wel eens geprobeerd om te aquarelleren (inderdaad ook bloemen), maar had een groot gebrek aan talent. 😉

 7. Sofie 6 december 2016 / 09:58

  Heel mooi! Ik ben zelf ook wel creatief, maar tekenen of schilderen kan ik echt niet 🙂
  Ik vind die met het lampje juist heel mooi hoor! En dat mandje is ook superschattig.

 8. Sandra 6 december 2016 / 11:49

  Ze zijn alle drie zo leuk verzonnen en goed gelukt! Ik ben echt een kluns met dit soort dingen, echt jammer vind ik dat. Vind dat aquarelverf geeft zo’n tof effect!

 9. Simone 6 december 2016 / 12:27

  Wat een leuke kaartjes maak je! Ik ben er helemaal niet zo goed in. Ooit wel geleerd van oma, maar zo mooi kan ik het helaas niet (meer?).

 10. Leonie 6 december 2016 / 13:28

  Het ziet er echt mooi uit! Ik verf nooit, maar ik vind het waterverfeffect wel heel mooi altijd. Misschien moet ik het toch eens gaan proberen

 11. Jessica 6 december 2016 / 13:58

  Knap gemaakt allemaal!
  Zelf ben ik niet goed in tekenen of schilderen, maar vind het wel leuk om te doen.
  Misschien binnenkort maar weer eens proberen.

 12. Maike 6 december 2016 / 17:42

  Wat ontzettend leuk die zelfgemaakte kaartjes. Misschien moet ik dat zelf ook maar eens proberen!

 13. marion 6 december 2016 / 19:44

  Wat een super leuke kaartjes. Heb zelf geen waterverf maar verf wel graag met inkt. Wil zelf nog wel graag een waterverf setje aanschaffen. Lijkt me erg leuk om te proberen of het heel anders is namelijk.

 14. Bettie 6 december 2016 / 20:22

  Ze zijn allemaal leuk, maar vooral die laatste! Wat super lief ook trouwens.

 15. Suzan 7 december 2016 / 10:24

  Leuke kaartjes en jij kunt vooral hele mooie bloemen slingers maken.
  Zelf verf ik niet zo veel en ook niet met aquarelverf.
  Wel heb ik met verf een glitter kerstkaart gestempeld.
  Die is vandaag op mijn blog online gekomen.

 16. Miriam 7 december 2016 / 22:10

  Zijn gaaf geworden:)! Ik vind dat mandje geluk superleuk bedacht, echt origineel! Maar vind die middelste ook erg mooi geworden!

 17. Mariska 7 december 2016 / 22:13

  Dat heb je echt heel leuk gemaakt, zo creatief ook 🙂

 18. Dorien 10 december 2016 / 11:25

  Ook ik ben sinds kort weer aan het waterverven gegaan en wat mij erg hielp zijn wat tutorials kijken op youtube om te leren hoe het water met de verf reageert. Mary doodles heeft leuke tutorials die misschien passen bij jouw stijl.

  • Lisanne 11 december 2016 / 17:21

   Dankje voor de tip, ik zal eens een kijkje nemen!

 19. Anouk 13 december 2016 / 12:36

  Wauw, wat is be the light mooi geworden? Geen limited edition kaartjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.