Armbanden met edelstenen

De laatste tijd ben ik helemaal verzeild geraakt in de wereld van sieraden. Toen ik de vraag kreeg of ik me al wel eens verdiept had in armbanden met edelstenen was het antwoord heel eerlijk: nee. Maar ik was eigenlijk wel heel benieuwd! Wat ik te weten ben gekomen deel ik in deze blogpost. En ik laat je mijn nieuwste aanwinst zien!

Naast een armband draag ik op deze foto ook een gouden ring.

Armbanden met edelstenen

Als je denkt aan een armband met edelstenen denk ik al gauw aan het spirituele aspect van edelstenen. Soms worden die wat suf verwerkt in een sieraad. Echter is dit lang niet altijd het geval. Er zijn oneindig veel soorten en maten beschikbaar als het gaat om edelstenen armbanden. Bijvoorbeeld gecombineerd met goud of zilver, maar ook stoerder met bandjes van katoen. Of niet één soort edelsteen, maar verschillende combinaties.

Verschillende edelstenen

Zelf mocht ik een armband uitkiezen bij Mostert juweliers. Ik had keuze uit heel veel verschillende opties. Bijvoorbeeld deze:

  • Onyx
  • Topaas
  • Amethist
  • Robijn

Die hierboven zijn allemaal natuurlijke edelstenen (volgens mij). Ze hebben allemaal een helende werking of andere kracht, hierin wil ik me graag nog verder verdiepen!

Zelf koos ik voor een synthetische edelsteen, namelijk Zirkonia.

Ik kreeg dit prachtige doosje cadeau…

En daarin zat deze armband, met een hele rij met zirkoniasteentjes! Ik zie mezelf het al helemaal dragen met een mooie feestjurk, wanneer ik weer een feestje zal hebben. Maar ook een eenvoudige outfit geeft hij een upgrade, vind ik.

Zo staat hij om mijn pols!

De zirkonia in mijn armband valt niet écht onder edelsteen, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik meer benieuwd ben geworden naar edelstenen. En naar welke opties er nog meer allemaal zijn, en met welke werkingen. Ben jij fan van edelstenen? Draag je ze ook in je sieraden?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.