Ask Tim anything! Waarnaar ben jij benieuwd?

De grootste fan van mijn blog? Dat is ongetwijfeld Tim. Elke ochtend leest hij al mijn blogs (zelfs de blogs die nog niet online staan), verbetert ze, en is altijd enthousiast over mijn blog. Tim is nu al ruim anderhalf jaar mijn vriend en je zou kunnen zeggen dat mijn blog (en eigenlijk mijn leven) mede mogelijk gemaakt wordt door Tim. Tijd dat jullie hem eens aan de tand voelen!

timtimtim

Och… ik heb zo veel foto’s van Tim 😛 Die komen wel in het stukje met de antwoorden!

Vast een aantal feitjes op een rij:

 • Tim is 19 jaar oud
 • Hij doet een opleiding tot officier bij de marine
 • We hebben elkaar ontmoet op de aller-laatste schooldag van onze middelbare school
 • Winkelen vindt hij leuk, hij gaat zelfs mee naar de Primark!
 • Tim heeft ongeveer net zo weinig humor als ik en daar kunnen we allebei heel erg hard om lachen

Dus dat was wat basisinfo… en nu mag je alles aan hem vragen! Van zijn favoriete kleur sokken en zijn schoenmaat tot informatie over zijn opleiding. Hoe we elkaar ontmoet hebben of wat zijn levensmotto is. Bedenk het maar en Tim geeft antwoord! Wat heb jij nu altijd al eens willen weten over mijn boyfriend?

13 reacties

 1. Esmée 25 oktober 2012 / 14:25

  Haha leuk dat je dit doet!

  Wat vind hij het allerleukste aan jou? 🙂

  Liefs, Esmée

 2. Leonella 25 oktober 2012 / 15:02

  Opleiding tot officier bij de marine? Mijn vraag is dan meteen: wat houdt het in, hoe kom je daarbij en waarom heb je daarvoor gekozen?

 3. Laura 25 oktober 2012 / 15:29

  Wat vind je juist zo leuk aan Lisanne haar blog?

 4. Kimberley 25 oktober 2012 / 16:08

  Wat leuk! Ik wist niet dat jullie elkaar al zo lang kende haha. Gefeliciteerd dan nog!

  Ik ben wel is benieuwd wat jullie allemaal nog meer voor gemeenschappelijke interesses delen en wat jullie graag met elkaar doen. En niet de standaard dingen! We willen interessante weetje hihi!

 5. Suzanne 25 oktober 2012 / 18:20

  Zo zo marine, is het bij jullie ook: Pijn is een emotie, die kan je uitschakelen? haha (mijn vriend is militair). Ik wil je in ieder geval een compliment geven.. Iemand met FM is niet altijd makkelijk om mee om te gaan (tenminste als ik naar mezelf kijk). Hoe vrolijk je Liss op als ze zo veel last heeft? hihi Suzanne!

 6. Femke 25 oktober 2012 / 18:49

  Welke talen spreekt Tim?

  Liefs Femke

 7. Hester 25 oktober 2012 / 19:34

  Voor een nieuwsgierig persoon als ik is dit echt ontzettend leuk! Haha 😀 Ik ben heel benieuwd naar de antwoorden! Maar eerst nog twee vragen vanaf mijn kant:
  Vind je het wel eens moeilijk dat Lisanne fibromyalgie heeft, en wanneer het meest?
  Wist je toen je Lisanne voor het eerst zag dat ze fibromyalgie heeft?
  (en het is gek om over ‘lisanne’ te praten, haha)

 8. Nina 25 oktober 2012 / 20:22

  Welke lipgloss vind je het mooist bij Lisanne staan?

 9. Boekboetiek 25 oktober 2012 / 20:35

  Ik weet uit ervaring dat militairen vaak weinig begrip hebben voor (lichamelijke) klachten en pijn. Lisanne heeft vaak pijn en allerlei lichamelijke klachten. Hoe ga jij daar mee om?

  Hoe zie jij je carrière bij de marine? Mijn vriend is ook militair en hoe erg hij het ook vindt om ver van huis te zijn, hij vindt het stiekem ook geweldig, want daarom heeft hij deze carrière gekozen! Is dat bij jou ook zo?

 10. Lianne 25 oktober 2012 / 20:45

  Ben heeeul nieuwschierig naar de antwoorden op bovengestelde vragen, haha :p Ik ben vooral ontzettend benieuwd hoe Tim met jouw fibro omgaat en met het feit dat je vaak dingen niet kan?

 11. Laura 25 oktober 2012 / 21:32

  Wat een grappig idee! Leuk ook dat je vriend daar aan mee wil werken. Vaak hoor je dat vriendjes van bekendere bloggers zo weinig mogelijk in beeld willen komen.. Leuk! Ik heb niet echt een vraag, maar vind het altijd leuk om antwoorden op vragen van anderen te lezen haha 🙂

 12. Nora 27 oktober 2012 / 20:20

  Wat een knapperd! Mijn vraag, als het nog kan: Aangezien je van shoppen houdt, waarin zie jij Lisanne het allerliefst in? Lees je stiekem met haar beautyblogs mee (ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die aller aan vriendlief doorlinkt), en zoja, wat voor artikelen vind je leuk en welke absoluut niet? Hoe zie jij je over 10 jaar (en komt dit overeen met Lisanne’s beeld)? ^_^”

 13. Femke 30 oktober 2012 / 16:30

  Haha wat leuk! Mijn vraag: wat vind je het allllerleukste aan Lisanne? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.