Ask Lisanne- de antwoorden #1

Alweer een tijdje geleden deed ik een oproepje waarbij ik vroeg of jullie nog vragen hadden voor een ask Lisanne video. En ja hoor, jullie hadden een boel leuke vragen, en deze beantwoord ik in deze video!

Triest nieuws: na het maken van deze video is de prachtige glitterkaars gesneuveld. Gelukkig is hij in elk geval te zien in een video, dan zullen we hem nooit vergeten. Hehehe.

DELEN:

39 reacties

 1. Kimberly 3 januari 2014 / 07:51

  Die oorbellen staan je trouwens erg leuk zeg! Ik wist trouwens ook niet precies waar je werkte, leuk om het nu te weten 😀 Lijkt me eigenlijk best leuk om daar te werken! Jaa kittens!! Die zijn zo schattig inderdaad, jammer dat ze niet altijd klein blijven soms haha. Ik hoop echt dat je ziekte genezen kan worden of dat het in ieder geval gedeeltelijk beter gaat worden meis! <3 Alle kleine beetje helpen al! Ik ben benieuwd naar deel 2 😀

 2. Sofie 3 januari 2014 / 08:05

  Wat leuk om meer over je te weten te komen. Tof filmpje 🙂

 3. Manon 3 januari 2014 / 08:45

  Leuk om je een beetje beter te leren kennen 🙂

 4. Ilse 3 januari 2014 / 09:05

  Nooooo, wat zonde van je glitterkaars! Leuke video, lekker eerlijk. Wat zie je er trouwens goed uit! 🙂

 5. WeHeartFit 3 januari 2014 / 09:23

  Ben benieuwd naar deel 2! Dank je voor het beantwoorden van mijn vraag. De Havvn jus wil ik ook misschien wel uit gaan proberen :).

 6. Susanne 3 januari 2014 / 09:30

  Leuke video! Ook leuk om zo iemand beter te leren kennen! (is natuurlijk ook de bedoeling haha). Wel zonde van je glitterkaars. Als je hem mist weet je wat je moet doen haha

 7. Milou 3 januari 2014 / 09:46

  Leuk om te zien Lisanne! Heel open en eerlijk. Fijn om naar te kijken!

 8. Anne 3 januari 2014 / 09:59

  Wat goed gedaan, zo in zo’n filmpje. Het verhaal hoe jij en je vriend elkaar leerden kennen vind ik leuk! Best bijzonder dat je elkaar dan al die jaren niet hebt gezien en ineens *vonk*. Veel vragen over je ziekte wel, vind je dat lastig om te beantwoorden?

  • Lisanneleeft 3 januari 2014 / 12:59

   Haha, ik vind het ook wel een leuk verhaal van ons, hihi!

   En de vragen over mijn gezondheid: niet moeilijk in de zin van dat het me emotioneel maakt oid, maar ik moet soms wel hard nadenken over de antwoorden. Over sommige dingen denk ik gewoon niet meer na omdat ik weet dat ik daar niet blij van word, dus als ik dan toch een vraag in die richting krijg moet ik even heel goed nadenken, haha!

 9. Geertje 3 januari 2014 / 10:01

  Leuk om te zien in een filmpje en meer over je te weten te komen! Ben benieuwd naar deel 2! Wel herkenbaar dat je wat moeilijk out of the box denkt, met wat je zou willen als je niet ziek zou zijn en alles zou kunnen… Waarom jezelf nog meer “teleurstellen” dan er eigenlijk nu al gebeurd! En R.I.P. glitterkaars, we zullen je niet vergeten. hihi, hij was wel gezellig zo op de achtergrond!

 10. Sanne Marlijn 3 januari 2014 / 10:18

  Mooi filmpje Lisanne, je bent heel open een eerlijk en dat waardeer ik! Ook leuk om te weten waar je werkt, dat soort dingetjes vind ik altijd interessant om over andere bloggers te weten.

 11. Hester 3 januari 2014 / 10:22

  Heel erg leuke video! Sorry voor al mijn vragen haha. En die glitterkaas, heerlijk 😀 Sowieso heel erg mooie setting! Met welke lens heb je gefilmd?

  • Lisanneleeft 3 januari 2014 / 13:03

   De plastic fantastic 50mm (1.8)! Dat geeft zo’n mooi effect met filmen, echt een aanrader!

   • Hester 3 januari 2014 / 13:04

    Zoiets dacht ik al, wist alleen niet zeker of jij die had. Dat ding komt sowieso op mijn verlanglijstje!

 12. Linda 3 januari 2014 / 11:06

  Wat een leuke video! Bedankt voor ‘t antwoorden van mijn vraag, leuk!
  Fijn om je weer wat beter te leren kennen! Ik ben benieuwd naar ‘t tweede deel 🙂

 13. Rosalie 3 januari 2014 / 11:58

  Leuke video, wel jammer van die glitterkaars 🙁

 14. Esmée 3 januari 2014 / 12:40

  Hele leuke video Lisanne! Ik kijk nu al uit naar deel 2 🙂

 15. Hannah 3 januari 2014 / 12:47

  Mooi eerlijk en open filmpje! En jaaaaaaaa, kittens zijn zo leuk!!

 16. Isabel 3 januari 2014 / 14:01

  Leuke video! Ben benieuwd naar het tweede deel 😉 En ik hoop dat je je gauw beter voelt.

 17. manon 3 januari 2014 / 14:19

  Wat leuk om je zo in een video beter te leren kennen en wat jammer dat je glitter kaars gesneuveld is 🙁

 18. Joanne 3 januari 2014 / 15:13

  Wat een leuke vragen en antwoorden!
  Ik heb nog een tip voor als je je medicijnen vergeet, de ‘anabox zeven dagen’ (even googlen). Hij kost ongeveer 15 euro. Dan kan je voor een week al je pillen in bakjes doen en dan hoef je op de dag zelf niet meer na te denken over wat je moet nemen. Er zijn vakjes voor ochtend, middag, avond, nacht en behoefte. Je kunt de bakjes ook los makkelijk meenemen als je ergens heen gaat, zodat je altijd je medicijnen bij je hebt. Ze zijn ook nog eens vrolijk gekleurd (van dat soort kleine dingetjes word ik blij, haha).
  Verder zijn er ook handige pil-apps voor je mobiel waarin je kunt bijhouden wat je moet nemen, wanneer en hoeveel je nog over hebt. Ik gebruik zelf ‘mypillbox’ voor android en voor de iPhone heb je geloof ik ‘pillboxie’.

  Ik snap het wel als je gewoon sowieso zo min mogelijk wilt slikken, maar als het vergeten de enige reden was dat je het niet meer deed is dat wel een tip! Ik moet heel veel slikken van mijn arts en ik zou niet weten wat ik moest onder die anabox, haha. Ik heb nu nog een tweede gekocht zodat ik het voor 2 weken klaar kan maken.

  • Joanne 3 januari 2014 / 15:15

   onder = zonder. Oopsie.

  • Lisanneleeft 3 januari 2014 / 16:21

   Ik heb zo’n pillendoos voor een week, dat scheelt al ontzettend! Maar drankjes enzo kunnen daar natuurlijk niet in, dat is het probleem met oa Havvn 😛

   • Joanne 4 januari 2014 / 00:16

    Ooh die had je al dus. Nee klopt drankjes, poedertjes, druppeltjes e.d. kunnen er niet in. Ik had niet door dat Havvn een drankje was. Ik heb zelf ook een paar dingen die er niet in kunnen maar daar gebruik ik dan die pill app voor. Die geeft me een alarm als ik het moet nemen.

  • Lenneke 3 januari 2014 / 17:05

   Wist je dat je het ook zo kant en klaar van de apotheek kan krijgen? Dan moet je vragen naar een ‘baxter’.

   • Lisanneleeft 3 januari 2014 / 17:31

    Ja, eigenlijk wist ik dat wel, ik heb het ooit eens gezien!
    Maar ik heb er nooit aan gedacht dat zelf te vragen, ik wist de naam ook niet. Goede tip, thanks 😀

    • Joanne 4 januari 2014 / 00:14

     Ja weet ik maar die zijn meestal wit en ik vind de kleurtjes van deze zo leuk hehehehe.

   • Joanne 4 januari 2014 / 00:19

    Ohh grapje, ik dacht dat je van diezelfde bakjes bedoelde maar dat je die ook bij de apotheek kan kopen. Dat kan meestal wel en is hetzelfde principe maar die zijn wit en hebben meestal maar 4 vakjes i.p.v. 5.
    Ik zie nu dat baxter wat anders is. Dat is super handig alleen ik heb ook veel supplementen e.d. die ik niet bij de apotheek vandaan haal. Dus dan moet ik alsnog die bakjes gebruiken voor de supplementen.
    Maar wel handig om te weten dat het zo heet!

 19. Ashleey 3 januari 2014 / 15:13

  Wat sneu dat je kaars is gesneuveld! En wat een super leuke en spontane video 😀

 20. Tiffany 3 januari 2014 / 22:25

  Love the moment dat je ‘Onafscheidelijk!’ zegt! Enorm schattig, je merkt echt hoe graag je Tim ziet.
  Ik vond het een ontzettend leuke video trouwens, je hebt een erg aangename stem om naar te luisteren. Ik ben alvast benieuwd naar deel 2!

 21. Tiff 4 januari 2014 / 01:20

  Ik had je nog niet eerder life gezien, leuk om je stem te horen! Knap dat je zo eerlijk bent, want kan me voorstellen als je bij sommige vragen een beetje moest slikken. Ik kijk uit naar deel 2!

 22. Anne 4 januari 2014 / 16:04

  Ik vind het leuk dat je altijd zo lekker spontaan bent. En vrolijk en grappig haha 😉

 23. Loes 5 januari 2014 / 02:53

  Superleuk om de antwoorden op m’n vragen zo te horen! Het maakt de afstand tussen blogger-lezer kleiner ofzo, als je snapt wat ik bedoel haha. Je komt idd heel vrolijk over, zoals anderen ook al zeggen ^^

 24. Stephanie 8 januari 2014 / 17:40

  Yay de eerste keer dat ik jou in ‘beweging’ zie (as in: filmpje) 😀 leuk leuk!
  Fijn filmpje, tof om meer over je te weten nu 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.