Ask me anything #2

Het is weer tijd voor een ask me anything! De vorige keer zijn hier ontzettend leuke stukjes uit gekomen, dus dat was voor herhaling vatbaar. Ben jij nou benieuwd naar m’n schoenmaat, m’n fiets, mijn hoofd als ik net 2 minuten wakker ben of wat mijn favoriete snoepjes zijn? Natuurlijk mag je ook iets meer diepgaande vragen stellen dan mijn voorbeelden, haha.

Ook ga ik een stukje maken over mijn beperking en fibromyalgie. Gewoon, omdat er zo veel mensen zijn die er weinig van weten! Dus heb je nog een vraag hierover, stel hem dan gerust. Ik ben heel open hierover, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik je vraag ongepast vind.

Ik zit al klaar met een kop thee om jullie vragen te beantwoorden. Dat doe ik binnenkort in een of meerdere andere artikelen. Dus, kom maar op met die vragen!

15 reacties

 1. Dina 23 januari 2012 / 08:54

  Wat leuk zeg, weet zo snel alleen weer eens niets origineels te vragen. 🙂

 2. Emmelien 23 januari 2012 / 09:03

  Nou, nu je het zo zegt, ik ben wel benieuwd naar een foto van je hoofd als je echt nét wakker bent! Haha nee hoor, ik zou het niet weten. Deze artikeltjes vind ik altijd heel leuk, alleen heb ik eigenlijk nooit echt wat te vragen!

 3. Karin 23 januari 2012 / 10:36

  Hoi Lisanne,
  Mijn meest brandende vraag heb je al beantwoord via de mail. Die over hoe je toch zo positief kunt blijven ondanks je beperkingen. Misschien is het leuk om daar een blogje aan te wijden zodat mensen beter begrijpen wat het betekent om onzichtbaar ziek te zijn.

 4. Lyanne 23 januari 2012 / 11:32

  Wat een leuk idee! Ik ga snel eens iets verzinnen. 😉

 5. Jessica 23 januari 2012 / 16:27

  Wat is je schoenmaat?
  Wat voor fiets heb je?
  Hoe ziet je hoofd eruit als je net 2 minuten wakker bent?
  Wat zijn jouw favoriete snoepjes?

 6. Annelies 23 januari 2012 / 16:57

  Wat doe je wanneer je niet aan je blog werkt – bij je vriendje bent – of uitgaat op een zaterdag avond?

 7. Alexandra 23 januari 2012 / 17:54

  Dit soort artikelen vind ik altijd zo leuk! Leer je de persoon achter de blog ‘n beetje meer kennen! 🙂 Wat ik altijd leuk vind om te weten is of mensen links- of rechtshandig zijn… 😛 Dus bij deze! En ja, ik ben ook wel benieuwd naar je “Hoi, goedemorgen. Ik ben net uit m’n bed”- hoofd. 😀

 8. josianne 23 januari 2012 / 18:50

  Wat is het eerste wat je doet als je wakker bent? 😀

 9. Ise 23 januari 2012 / 19:11

  Hoe krijg je zoveel bezoekers en comments op je blog?

 10. Lisette 23 januari 2012 / 19:45

  Leuk dat ik je vragen mag stellen!

  Ik ben zelf heel creatief en vind het echt heerlijk om creatief bezig te zijn. Ben jij creatief? En zo ja, wat vind je leuk om te maken? Ik ben benieuwd!

 11. Ilse 23 januari 2012 / 20:06

  Wat lust je absoluut NIET?
  Wat voor reiniging gebruik je voor je gezicht?
  Wat ligt er IN je nachtkastje?
  Kun je blind typen
  Hoeveel kinderen wil je?

 12. Lilly 25 januari 2012 / 16:31

  Mijn vraag: Hoe zie jij je toekomst in met je beperking (Misschien een fulltome blogger?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.