Ask me anything!

Het is weer tijd voor een ask me anything! Jullie mogen mij weer het hemd van het lijf vragen. Al 3 keer eerder hield ik een ask me anything, maar de laatste keer is al weer veel te lang geleden!

ask me antyhing

En ja… je mag gewoon alles vragen! Dingen over mijn beperkingen en fibromyalgie, mijn favoriete kledingstuk of lipstick, mijn favoriete boek of andere lifestyle gerelateerde dingen. Mijn levensmotto, favoriete quote, grootste inspiratiebron en andere mindstyle gerelateerde dingen. Of misschien heb je wel een totaal andere vraag… mag allemaal!

Dus, mijn vraag aan jullie: wat zouden jullie graag willen weten van mij? Is er iets wat je altijd al hebt willen vragen? Of iets wat nu gewoon opeens in je opkomt? Vraag maar raak!

DELEN:

25 reacties

 1. kirsten 9 januari 2013 / 07:17

  Wat leuk! (:Heeft het bloggen je leven heel erg verandert?

 2. Lifesplash 9 januari 2013 / 07:23

  Ah leuuuuuk! Mijn vraag voor jou: als je 1 iemand in je leven mocht bedanken, wie en waarom? En wil je later kinderen, en hoe zie je ze dan voor je? 🙂

 3. Kim 9 januari 2013 / 08:25

  Leuk idee! Wat is je lievings eten? En maak je het design voor je website zelf?

 4. Petra 9 januari 2013 / 09:40

  Leuk! Wat vind je zelf de leukste/mooiste blog die je geschreven hebt?

 5. Anneke 9 januari 2013 / 09:52

  Ik las pas een artikel over iemand met fibro en zij vertelde dat het haar enorm helpt om 1x in de 3 weken zich te laten masseren en acupunctuur te laten doen. Heb jij dit wel eens geprobeerd?

 6. Anouk 9 januari 2013 / 09:58

  Ja, ik heb stiekem wel een vraagje: ik lees wel eens dat je ‘s avonds (laat) nog op bent… hoe houd je dat vol? Slaap je wat langer in de ochtend of…? Want als ik te laat naar bed ga, ben ik moe de volgende ochtend en ik heb geen fybromyalgie. Niet dat dit negatief tegenover jou is, maar ik vroeg het me gewoon af. De aandoening lijkt me vermoeiend 😉

 7. annouska 9 januari 2013 / 10:31

  Heb jij in je huis / kamer net zoveel roze als op je blog? ^^

 8. Cheyenne 9 januari 2013 / 10:53

  Eindelijk na 3 maanden alleen lezen toch maar de stap gezet om ook een reactie achter te laten op je blog. 😉

  Mijn vraag: Als je 1 dag alles mag doen wat je altijd al hebt willen doen, wat zou je dan allemaal doen?

 9. LounaBeauty 9 januari 2013 / 11:27

  Haha leuk dit! 🙂 Even denken:

  Als je één ding mag meenemen op vakantie, wat zou dat dan zijn? 🙂
  Is er nog een bepaalde studie die je zou willen volgen?

 10. Silvy 9 januari 2013 / 11:36

  Leuk! Ik moest eventjes denken, maar: Je hebt voor je blog al een hoop foto’s moeten maken, net zoals elke blogger, eigenlijk. Is er een foto waar je écht heel erg trots op bent? Die gewoon heel mooi is, of waar je zelf misschien heel mooi op staat?

 11. Simone 9 januari 2013 / 11:57

  Altijd leuk, een Ask me anything! Ik heb ook nog wel een vraagje! 🙂

  Welke droom is voor jou nog niet uitgekomen?

 12. marieke 9 januari 2013 / 12:41

  Leuk dat je weer een ask me anything doet!

  Wat ik me afvraag is waar je in gelooft. Ben je atheist, christen of iets anders? En wat denk je dat er na het leven is?
  Dus een beetje je visie op het leven op zich 🙂

 13. Vivian 9 januari 2013 / 14:35

  Heel leuk! Mijn vraag: Heb je een favoriete feelgood-blog en zo ja, welke is dit dan en waarom?

 14. Biancaa 9 januari 2013 / 15:41

  Vind je het niet moeilijk om elke dag weer iets te bedenken om over te schrijven voor je blog? x

 15. Rosalie 9 januari 2013 / 18:20

  Wat zou je op dit moment willen eten? ( beetje gekke vraag misschien )

 16. Hester 9 januari 2013 / 18:40

  Ah superleuk een AMA! Hoe sta je tegenover alternatieve geneeswijze? Geloof je hierin, heb je het weleens geprobeerd? (bijv. ‘communiceren’ met je onderbewustzijn door spierspanning in je arm te meten)

 17. aline 9 januari 2013 / 19:51

  Je werkt geloof ik rond de 10/12 uur per week. Krijg je voor de overige uren een wajong uitkering of is dat gewoon je enige inkomen? Vraag ik me puur af omdat ik dalijk ook in zo een soort situatie kom!

 18. Lisa 9 januari 2013 / 20:06

  Wat is je lievelingsfilm en waarom?
  – Waarschijnlijk al een keer gesteld..

  Zet je muziek op tijdens het bloggen?
  Waarom wel, waarom niet. Wat voor muziek?

  Misschien een beetje standaard vragen..

 19. Kimberley 9 januari 2013 / 21:09

  Ik ben het eigenlijk helemaal mee eens met veel vragen die hier staan haha. Ze kapen alles voor me weg!

  Ehm. Heb je nog een specifiek iets wat je echt wilt bereiken in je leven?

 20. Lieve 9 januari 2013 / 21:39

  Leuk leuk leuk! Misschien een beetje een brutale vraag, maar wel iets waar ik heel benieuwd naar ben… Hoe oud was je toen je werd ontgroend en onder welke omstandigheden werd je ontgroend (hiermee bedoel ik: waar, waren er andere mensen bij, had je gedronken, kende je de desbetreffende persoon goed enz.). Ik snap het als je hier niet op wil antwoorden, maar ik hoop het wel!

 21. Petra 10 januari 2013 / 09:38

  Hoe zie jij je toekomst? Fulltime werken? Parttime werken? Eigen huis? Samenwonen? Misschien een kindje?

 22. Nina 10 januari 2013 / 20:39

  Wil je je stash eens laten zien? :p

 23. josien 16 januari 2013 / 10:08

  volgens mij ben ik al veel te laat om hierop te reageren. maar door je recente blog bedacht ik deze vraag. eigenlijk denk ik hier vaker aan als ik met name de shopblogs van je lees.
  ben jij milieubewust en/of houdt jij je bezig met ethische zaken als kinderarbeid, eerlijke prijzen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.