Ask me anything- stel je vraag!

Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik een ask me anything deed, en vandaag is het weer tijd; jullie mogen alle vragen stellen die je maar wilt! Ik denk dat ik er uiteindelijk een video (of meerdere) van maak, als er genoeg vragen zijn natuurlijk.

vraag-het-miep

Mocht je twijfelen of jouw vraag misschien te privé is of iets in die richting, stel hem maar gewoon! Als het echt te privé is beantwoord ik hem gewoon niet, maar ik ben vrij open, dus je kan altijd een poging doen!

Je mag vragen stellen over van alles, gewoon zodat je mij wat beter leert kennen, of erachter komt hoe de dingen zie of meer komt te weten over de dingen die ik doe en hoe ik ze doe. Mag dus over alle onderwerpen zijn, mijn gezondheid, hobby’s, make-up of kleding, blog, eten, persoonlijkheid, of iets anders waar je ook geïnteresseerd in bent, haha. Dus… heb jij een vraag? Stel hem in de comments hieronder!

DELEN:

22 reacties

 1. Hester 2 december 2013 / 08:21

  Oeh leuk, maar wel altijd lastig om vragen te bedenken… Goed, ik ga toch een poging doen:
  1) Heb je nog wel eens een copywrite opdracht gehad?
  2) Hoe zit jouw dag er nu gemiddeld uit?
  3) Hoe zie je de toekomst qua gezondheid? Heb je nog hoop op een ‘oplossing’/fijn medicijn of denk je dat het gewoon altijd ‘zo’ blijft?
  4) Wat doe je voor werk?

  • Hester 2 december 2013 / 08:21

   (ik weet wel dat je niet full time werkt maar ik bedoel het werk dat je nog een ochtend in de week doet geloof ik, ben ik wel benieuwd naar)

 2. Karin 2 december 2013 / 08:28

  Hoi Lisanne, ik ben ook wel benieuwd hoe het nu lichamelijk met je gaat? Je werkt minder dan een tijd geleden, heb je het gevoel dat dat weer gaat goedkomen? Of weet je het niet (of ligt dat te gevoelig)? Groetjes Karin

 3. Manon 2 december 2013 / 08:29

  Ik vind jouw artikels altijd zo mooi uitgebreid, ik vraag mij eigenlijk af hoe jij al die teksten verzonnen krijgt. Soms blijf ik maar knagen in mijn hoofd om meer dingen te verzinnen om het artikel leuk te maken, maar soms lukt het niet. Ik vind mijn artikels namelijk nogal te kort.

 4. Kelly Caresse 2 december 2013 / 08:58

  Mijn vraag gaat over de toekomst, hoe en waar zie je jezelf over 10 jaar op het gebied van: je blog, persoonlijk met liefde en je gezondheid? Hoe hoop je dat je er dan in staat?
  Leuk dat je een q en a wilt doen, ben benieuwd naar alle antwoorden 🙂

 5. Cath 2 december 2013 / 10:19

  Hoi Lisanne, hoewel het heel erg persoonlijk is, vroeg ik me af of je ons iets wilt vertellen
  over je andere aandoeningen waar je het over had in je gezondheids-update.

 6. Linda 2 december 2013 / 11:05

  Ik ben nu al nieuwsgierig naar je antwoorden, als ik de vragen die nu al in de comments staan zo lees!

  Ehm… Lastig, vragen bedenken, haha :’)
  – Als je een cursus mocht doen, zomaar iets en het maakt niet uit wat het kost en je hoeft je niet druk te maken over je gezondheid bij deze cursus, wat zou je dan heel graag willen doen en waarom?
  – Wat is je favoriete dier?
  – Heb je al goede voornemens voor 2014 of doe je daar niet aan?

  Ha. Toch een paar bedacht! Ben benieuwd!

 7. WeHeartFit 2 december 2013 / 11:22

  Eigenlijk stelde Hester deze vraag al maar ik ben ook benieuwd of er een bepaald medicijn/supplement is (zoals je havvn van eerder) welke je nog gebruikt en je je prettig bij voelt.

  Verder lijkt het me leuk om te weten hoe een blogdag er voor jou uit ziet qua indeling. En zoals Hester ook al vroeg haha, hoe zien jouw dagen er op de rest van de week uit?

  • I live on coffee 2 december 2013 / 13:57

   Ik stel gelijk drie super persoonlijke vragen, omdat het mocht.. 😛
   Ik begrijp het als je geen antwoord wilt geven, maar ik ben super nieuwsgierig

   1. Hoe en wanneer heb je jouw vriend leren kennen?

   2. Verdien jij aan je blog, zo ja hoeveel?

   3. Denk je dat je ooit (gedeeltelijk) geneest? (is dat überhaupt mogelijk?)

 8. Lisa 2 december 2013 / 14:15

  Oke aangezien veel mensen al naar je gezondheid vragen hou ik het ietsje luchtiger;)
  Ff denken hoor:

  1. Als je voor jezelf een naam had moeten bedenken, hoe had je dan geheten en waarom?
  2. Wat is je leukste jeugdherinnering?
  3. Wat is je favoriete geurtje?
  4. Wat zou jij op fashion gebied nooit dragen/aantrekken en waarom?
  5. Als je 1 dag met een beroemdheid op zou mogen trekken, wie zou dat dan zijn en waarom?

  (Geen idee of je deze vragen leuk vind om te beantwoorden hoor, kijk maar even;) En misschien zijn ze inmiddels als geweest)

  Liefs,

  Lisa

 9. Joanne 2 december 2013 / 17:13

  Wat leuk! Ik zie veel vragen over je gezondheid en mijne gaat er ook over. Je zei dat veel mensen na je gezondheidsupdate hadden gemaild en dat iedereen ‘hetzelfde’ zei en dat je er zeker wat mee ging doen. Nu ben ik echt super nieuwsgierig wat het dan was dat iedereen zei?
  Maar ik snap het wel als je deze nog niet wilt beantwoorden voor je zelf meer duidelijkheid hebt hierover.

  Verder nog andere vragen:
  – wat zou jij graag willen studeren?
  – heb je wel eens iets drastisch veranderd aan je haar/uiterlijk?
  – wat is je all-time favourite beautyproduct? je mag er maar één kiezen!
  – wat was je grootste miskoop?

 10. Loes 2 december 2013 / 17:23

  Ga je (in ‘real life’) ook met andere bloggers om?
  Wat vinden je ouders ervan dat je blogt? (lezen ze hem ook?)
  Wat zou je willen doen als je nog maar 1 jaar had?
  Welke dromen of ambities heb je allemaal al waargemaakt?
  Van welke onzinnige kleine dingetjes kan je heel erg blij worden?

 11. agneta 2 december 2013 / 17:52

  Ik volg je nu al een tijdje op je blog en vind je artikelen altijd mooi geschreven. Je haalt ook veel inspiratie uit andere bloggers en ik was wel benieuwd naar welke bloggers in je top 5 lijst staan.

  Welk product gebruikte je in het begin van je blog heel graag en kijk je nu niet meer naar om?
  Heb je wel eens een artikel weer verwijderd van je blog, zo ja waarom?

 12. Tiffany 2 december 2013 / 18:43

  Een vraag die ik me al eventjes stel: Hoe kunnen Tim en jij het aan een eigen woning te hebben? Hebben jullie gekocht of huren jullie? Ik stel me deze vraag aangezien jij vanwege je gezondheid niet erg veel kan werken 🙂 Het is niet om lastig te doen hoor, vroeg het me gewoon echt wel af. Ik ben namelijk zelf even zonder job gevallen momenteel, en heb altijd zo’n angst voor alles wat er gaat komen. Ik heb met momenten gedachten dat ik nooit op mezelf zal kunnen wonen… Dus vroeg me af of jullie het financieel goed halen? Als deze te persoonlijk is, begrijp ik dit zeker en vast, dus je hoeft het ook helemaal niet te beantwoorden 🙂

 13. San 2 december 2013 / 21:40

  Hee! Ik studeer geneeskunde en loop op dit moment co-schap en ik vroeg me af of hoe je contact met dokters ervaart. Ik heb toch wel het idee dat fibromyalgie nog een beetje als een non-ziekte gezien wordt, iets wat ‘tussen de oren’ zit en vooral psychisch is. Heb je hier vervelende ervaringen mee? En wat zijn je positieve ervaringen met artsen? En heb je wel eens fibromyalgie patiënten ontmoet waarbij je het idee had dat het vooral psychisch was en niet zozeer fysiek? En heb je tips voor artsen (in spe)?

 14. Dagmar 2 december 2013 / 21:53

  Ik ben heel benieuwd wat je ooit had verwacht te bereiken toen je deze blog begon, ik vind het zo gaaf wat je allemaal aan content deelt en hoe je anderen laat groeien door je mooie woorden en teksten. En ik ben benieuwd naar je droom. Ik gun je zo dat je alles kunt realiseren wat je zo graag zou willen, ondanks dat je lichaam niet altijd meewerkt. Wat is een droom van jou en is er een mogelijkheid om je te helpen om deze te realiseren? Dat hoop ik zo <3

 15. Julia 3 december 2013 / 12:01

  Oeh Aks me anythings vind ik altijd leuk! Ik heb ook wel wat vragen:
  – Ik vroeg me eigenlijk al een tijdje af wat voor werk je doet, want het is wel fijn dat ze zo flexibel zijn als het wat minder goed met je gaat en dat je gewoon wat minder kunt gaan werken!
  – Zou je ooit kinderen willen?
  – Als je zomaar duizend euro kreeg om vrij te besteden, wat zou je daar dan mee doen?
  – Heb je een huisdier (gehad), of zou je er een willen?

 16. Cath 4 december 2013 / 20:34

  Nog een vraagje: Toen je naar die Smart & Sexy avond ging zat je haar zo mooi!
  Ik zou graag willen weten welke krultang je daarvoor gebruikt en of je de plukken
  haar dan op een bepaalde manier indraait.

 17. Lisa / scrapbookoflisa 5 december 2013 / 15:43

  Wat vind je ervan nu je samenwoont in plaats van bij je ouders?
  En als je zelf een tijdschrift zou beginnen, waar zou dat dan over gaan?
  Heb je wel eens de behoefte om over totaal iets anders te bloggen (bijvoorbeeld motorcross, ik noem maar iets) dan je op LisanneLeeft doet?

  xxx Lisa

 18. Senna 7 december 2013 / 17:55

  Hey ik heb ook een vraag. Kies een sprookje uit en stap in de schoenen van die hoofdpersoon. Vertel hoe jij zou reageren op de situatie die je meemaakt en wat je zou doen en wat niet. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.