Assaut 2012 Outfits & foto's

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een heel lief vriendje die bij de marine zit. Het KIM organiseert elk jaar een Assaut. Dit is een groot feest dat 3 dagen duurt en waar ze twee weken bezig zijn met de opbouw. En Tim vindt mij heel lief, dus ik mocht met hem mee! Vandaag laat ik de foto’s zien!

En mijn outfit van de tweede dag. Dit jurkje koos ik last minute uit, maar ik had er geen panty bij. En gezien het feit dat we de vorige dag veel buiten stonden, leek een panty me wel handig. Dus zijn we op het laatste moment nog even langs de Hema gereden, waar ik de perfecte huidskleurige panty kocht! (Zie jij dat ik een panty aan heb?)

Het jurkje scoorde ik ooit voor 10 euro bij de H&M, en volgens mij had ik hem nog nooit eerder aan gehad, haha. Tasje is van de Primark, oorbellen die je niet kunt zien van de H&M en de pumps komen bij de Zara vandaan.

Dit was de eerste dag, vrijdag, voordat we weg gingen! Met mijn jurk van Forever21 en accessoires van de Primark.

Ook werden er foto’s gemaakt door een fotograaf. Ik ga nog even bekijken welke ik ga bestellen, want er zitten best een aantal mooie foto’s van ons tussen! En we hebben nog niet heel veel (leuke) foto’s van ons samen, dus het is wel leuk om er een te hebben. Ook om bijvoorbeeld in het groot af te drukken!

En een groepsfoto die ik eigenlijk ook wel heel leuk vind! Eigenlijk staan Tim en ik hier leuker op dan op de foto’s van ons 2, haha.

En nog een foto die ik even snel met mijn telefoon heb gemaakt! Kun je zien dat we moe zijn?

Dat was het! Ik heb nog wel een aantal foto’s, maar die komen volgende week wel in mijn week in foto’s! Eentje waarop ik Tim zijn baadje aan heb, haha. Very sexy! (maar wel lekker warm!) Wat vinden jullie van mijn outfits?

12 reacties

 1. Laura 14 mei 2012 / 08:40

  Wat zie je er mooi uit, en jullie zijn echt heel leuk samen 🙂

 2. Esmay 14 mei 2012 / 08:43

  Wat een leuke foto’s inderdaad!
  En als je niet had gezegd dat je een panty aan had had ik het niet gezien, wat een goede huidskleur! ( Mooie jurkjes ook btw! )

 3. Lieke 14 mei 2012 / 08:57

  Wauw, wat zie je er prachtig uit!

 4. Marijke 14 mei 2012 / 10:39

  Leuke foto’s hoor! En ik vind je roze jurkje echt heel erg mooi!
  Ik wacht nog steeds op de foto’s die van mij en m’n vriend gemaakt zijn, ben heel benieuwd want wij moesten in een koets gaan zitten haha :’)

 5. Mariska 14 mei 2012 / 11:54

  Wat een leuke foto’s zeg! Jurkje staat je erg goed 🙂

 6. Kimberley 14 mei 2012 / 12:33

  Weer zo lief hihi! Hele leuke foto’s meis! 😀

 7. Elma 14 mei 2012 / 14:12

  Je ziet er prachtig uit! Ik ben ooit ook een keer naar het Assaut geweest, was een hele belevenis.. haha

 8. Milou 14 mei 2012 / 15:51

  Wat zie je er mooi uit! En jullie zijn echt een leuk stel samen 🙂

 9. laura 14 mei 2012 / 17:55

  je ziet er prachtig uit! Jullie zien er echt lief uit samen.

 10. Kim 16 mei 2012 / 13:48

  De trouwfotograaf? XD Maar wat zijn jullie een mooi stel zeg! En wat zit je haar prachtig op die tweede foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.