Back to school/work met A-journal

Van A-journal kreeg ik allemaal mooie papierwaren opgestuurd. Genoeg om de rest van het jaar helemaal geordend door te komen! Ik laat deze items graag aan je zien.

Dit is wat er allemaal in het pakketje zat dat ik ontving.

Het boekje met everyday lists is precies wat je ervan verwacht: een boekje in een fijn formaatje waarop je dagelijkse lijstjes kunt schrijven. Net even leuker dan de boekjes die je standaard in de winkel vindt, want deze heeft een andere kleur lijntjes en vakjes, zoals je kunt zien!

De deskplanner is perfect om op je bureau te leggen. Mooie kleur, mooi design.

Je kunt er alles op kwijt! Voor mij is het echt meer dan genoeg schrijfruimte per dag met een algemene schrijfruimte, dagelijkse doel en een actielijstje. Dat is perfect, als je het mij vraagt! Je kan daarnaast nog met losse lijstjes en aantekeningen werken uiteraard, maar de belangrijkste dingen passen sowieso op deze planner.

Er zijn ook heel mooie notitieboeken en planners. Het papier heeft een heel mooi dikke kwaliteit, dat kan ik wel waarderen.

Het boekje met streepjes dat je vooraan zag liggen is een one-line-a-day dagboekje. Je kan er wel 5 jaar mee doen! Prachtig om cadeau te doen aan een papierliefhebber.

Dit is de binnenkant van de 23-24 agenda. Naast gewone ruimte die je in elke agenda hebt vind je hier ook een vakje met wekelijkse prioriteiten, een lijstje met mailtjes en belletjes die je nog moet plegen en extra notities.

En er zitten prachtige mappen bij om papieren in op te bergen. We gaan hierbij natuurlijk niet voor saaie exemplaren, deze met kleur zijn prachtig!

Ben je nu ook enthousiast geworden? Op de webshop van A-journal vind je deze en nog veel meer prachtige papierwaren!

Wat voor spullen gebruik jij allemaal voor je dagelijkse lijstjes en planning?

DELEN:

1 reactie

  1. Willeke 27 september 2023 / 07:21

    Wat leuk, ik ben toevallig op zoek naar zoiets. Ik heb wel een papieren agenda maar daar wil ik alleen afspraken in kwijt omdat ik anders denk dat ik het ‘heel druk heb’. Dus de gewone doe dingen wil ik in een planner kwijt. Ik ga eens kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.