Back to school

Er viel vanochtend toch zo’n leuke brief op de deurmat, want of we nou zin hebben of niet, binnenkort moeten we weer naar school. Sommige van jullie zijn alweer begonnen, maar wij, de mensen van het lyceum, beginnen woensdag weer met de lessen.

Nu denken jullie woensdag pas? nou dan hebben jullie niets te klagen. Maar jawel, natuurlijk hebben wij iets te klagen. Want in deze beste brief van school stond dat wij dit jaar weer een gloednieuwe nieuwjaarsduik hebben! Ja echt, ons schooljaar begint sinds vorig jaar elk jaar met een nieuwjaarsduik. Nu is dat natuurlijk hartstikke leuk als het mooi weer is, het is dan ook erg jammer dat het vorig jaar regende en erg koud was. En mijn gevoel zegt dat dat dit jaar ook weer zo gaat zijn.

Ik ben er in elk geval klaar voor de lessen, boeken zijn netjes gekaft en netjes neergezet. Zonde dat ze er binnenkort uit moeten, ze staan wel mooi zo vind ik. Ik ben benieuwd wat dit schooljaar ons gaat brengen! Ik ervan uit dat het vooral erg gezellig gaat worden.

4 reacties

 1. Marloes 26 augustus 2010 / 22:30

  Ieh ja wordt denk echt rot weer, nouja alsnog: have fun. 🙂 Ik begin pas over 2 weken, nieuwe opleiding. Tenminste.. als ik slaag en dat hoor ik dinsdag. DAMDAMDAM… En veel uhm.. plezier? morgen :’D

  • lisanneleeft 26 augustus 2010 / 22:42

   over 2 weken!! lucky you! En je slaagt vast wel (=
   En dankje, het gaat wel goed komen morgen hoop ik, yay!

 2. carlijn 27 augustus 2010 / 12:26

  pfffoeeee
  dan heb ik die brief ook
  hebm gelukkig nog niet gezien =D
  maaree zijn we maandag dan gewoon vrij ??(A)

  • lisanneleeft 27 augustus 2010 / 15:59

   Jep maandag zijn we (gelukkig!) vrij, haha hopelijk een beetje mooi weer zondag op feestje op t strand 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.