Beautyshoplog met favorieten – Action & Kruidvat

Beauty, dat laat ik niet heel veel zien op Lisanneleeft. Maar ik gebruik natuurlijk wel regelmatig beautyproducten! Ik laat je vandaag twee van mijn favorieten zien en een nieuwe aankoop.

beautyshoplog

beste-droogshampoo-ooit

De Batiste droogshampoo XXL volume. Dit is de soort van Batiste droogshampoo die het beste werkt. Ik gebruik dit vaak als ik niet kan douchen of niet douchen én haren wassen, zodat mijn haar er nog een beetje toonbaar uitziet. Het maakt weinig uit hoe vies je haar is, met dit spul is het altijd weer te fixen.

Dus, daarom kocht ik deze. Normaal is zo’n bus bijna €6, nu had ik 50% korting, helemaal top! Dan sla ik weer even in.

led-light-spiegel

Bij Action stuitte ik op dit spiegeltje. Ik druppel natuurlijk sinds kort wietdruppels tegen de pijn. Dit moet je onder je tong druppelen. Bij mij thuis heb ik een mooi plekje in de keuken waar ik alles goed kan zien, maar als ik het op een andere plek probeer lukt het voor geen meter. Daarom: dit spiegeltje om mee te nemen mét ledlichtjes ingebouwd. Prefect!

kleur

Oeps, ik had niet gezien dat ze meerdere kleuren hadden. Nouja… blauw dan maar, lekker goed vindbaar in mijn tas.

spiegeltje

En ja, de lampjes werken goed! Dit is een fijn ding.

camera

Goedgekeurd. Deze was €2,99.

betty-brush-mini

Ennn ook een van mijn favorieten: de Betty Brush. Ik kocht ooit de normale versie omdat deze goedkoper is dan de Tangle Teezer, waarvan het eigenlijk een dupe is. Maar eigenlijk blijkt hij nog fijner te zijn dan de real deal. Nu heb ik mijn grote Betty Brush in de badkamer liggen. Dit kleintje mag bij mijn make-up tafel!

betty-brush-2

Deze heeft een roze achterkant, terwijl mijn ‘normale’ een zwarte achterkant heeft en helemaal zwart is. Dit is leuk voor de afwisseling! En handig voor wanneer ik op reis ga natuurlijk, hij is namelijk lekker klein. Ik ga misschien (heeeel misschien) over een tijdje een paar daagjes weg. Ik ben heel benieuwd of me dat gaat lukken, haha.

betty-brush

Maar dit zijn dus absoluut mijn favoriete haarborstels. Deze doen het minst zeer tijdens het borstelen. Ik heb helemaal geen extreme klitten, maar wel snel pijn. Dus deze borstel is perfect. Deze mini versie was dus €3,99.

De borstel en de droogshampoo zijn echt twee groot favorieten, deze gebruik ik al mega lang. Heb jij ook zulke beauty items waarvan je helemaal weg bent en iedereen aanraadt?

DELEN:

19 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 5 augustus 2016 / 06:16

  Zeker weten mijn blik Nivea crème. Deze gebruik ik voor mijn handen en mijn gezicht. Ik heb ook een dupe van de Tangle Teezer, ideaal voor in mijn tas. Wat een handig spiegeltje!

 2. Darina 5 augustus 2016 / 07:03

  De borstel lijkt me ook wel wat! En het spiegeltje is superhandig om mijn lenzen in te doen 🙂 Ik raad iedereen vitamine E crème aan van het Kruidvat (bruin potje). Sinds ik deze crème gebruik, ziet mijn huid er verl beter uit!

 3. marije 5 augustus 2016 / 07:42

  Die borstel ziet er goed uit! Misschien toch eens proberen. Ik zweer bij de tea three lijn van de kruidvat. Niet de lekkerste geur maar wel de beste werking.

 4. Frauke 5 augustus 2016 / 07:52

  Die spiegel – zo handig! Lijkt me echt superfijn voor onderweg, of voor wenkbrauwen epileren haha (dan wil ik altijd lekker fel licht). Droogshampoo is ook echt wel onmisbaar haha, heb me er vandaag as we speak weer mee gered ;-).

 5. Ilse 5 augustus 2016 / 07:56

  Wat leuk om eens dit soort shoplog te zien op je blog. 🙂 Ik heb onlangs eens voor de eerste keer Batiste droogshampoo gebruikt: handig spul!
  Ik hoop voor je dat het lukt om een paar daagjes weg te gaan!

 6. Vanessa 5 augustus 2016 / 08:54

  Leuk om eens een beauty gerelateerde shoplog te zien! Ik heb ook een dupe van de de Tangle Teezer en die is heel fijn 🙂

 7. Tiffany 5 augustus 2016 / 09:51

  Dat spiegeltje lijkt me echt heel handig, en leuk! Ik heb een extreem gevoelige huid dus ik heb wel een aantal artikelen die ik zou aanraden voor een hele gevoelige huid. Om er zo een te noemen: Nivea sensetive dag en nacht creme. Heel goedkoop en ik krijg nergens last van!

 8. Maike 5 augustus 2016 / 15:11

  Wat een leuk spiegeltje zeg, en handig ook! Ben benieuwd of de lampjes het lang blijven doen.

 9. Nienke 5 augustus 2016 / 19:46

  Ik vind de XXL volume droogshampoo ook geweldig!

 10. Mariska 5 augustus 2016 / 21:22

  Dat spiegeltje van Action heb ik ook gekocht.. vind hem zo fijn 🙂 Erg leuk ding voor die prijs!

 11. Josan 6 augustus 2016 / 07:15

  Tangle Teezer heb ik wel sinds begin dit jaar. Vind het ding super handig. Droog shampoo zegt mij dus totaal niks,

 12. kiki 6 augustus 2016 / 07:47

  Hoi Lisanne,
  Ik wist niet dat jij (ook) wietolie gebruikt.
  Wist je dat je het niet rechtstreeks onder de to.g hoeft te druppelen? Je mag de druppels op je wijsvinger druppelen en daarmee wrijf je het op je slijmvliezen/ kaak onder je tong.
  Groetjes, en ik wens je veel baat van de wietolie! Het doet voor mij enorm veel voor mijn energie!

 13. Suzan 6 augustus 2016 / 14:13

  Zelf heb ik nog nooit droog shampoo gebruikt, maar dat lange haren wassen veel werk is (en je daar niet altijd de kracht/energie voor hebt) herken ik wel.

 14. Mascha 7 augustus 2016 / 10:43

  Aahw! Dat spiegeltje is zo schattig! Vooral dat met die lichtjes lijkt me echt handig. En hij is ook nog eens blauw. 🙂

 15. Kim 8 augustus 2016 / 00:26

  Oeh! Ik zoek ook nog een goede borstel voor mijn haar! Binnenkort maar eens bij de Kruidvat op zoek! Dat spiegeltje lijkt me echt ideaal! 🙂

 16. Jasmina Sarkisyan 5 oktober 2023 / 13:12

  Hallo
  Hoe kan spigel te kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.