Being SUPER-social!

Misschien weet je het, misschien ook niet, maar ik ben veel te vinden op social media! Tegenwoordig doe ik wel heel veel aan het super sociale gebeuren. Daarom is het misschien leuk om jullie te laten weten waar jullie mij allemaal zouden kunnen volgen!

Lisanneleeft op Pinterest

Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik Pinterest heb ontdekt, maar wat een heerlijke website! Voor inspiratie voor mijn blog zeker heel fijn. Wel is het voor mij meer een grote verzamelplaats met heel veel plaatjes. Niet heel georganiseerd en al helemaal niet door een strenge selectie gegaan dus. Maar als je het leuk vindt dan kun je me natuurlijk gewoon volgen!

Lisanneleeft op Facebookpagina

Mag ik even zeggen dat ik me hiervoor een beetje schaam? Ik ben niet zo heel erg goed met Facebook, maar ik doe wel mijn best om het er leuk te maken en ik post er ook wel regelmatig iets op. Maar ik moet dus wel gewoon toegeven dat het niet zo heel erg goed lukt, hahaha. Als je nog tips hebt, dan zijn die zeker heel erg welkom! En natuurlijk volgen 😀

sociaal

Lisanneleeft op Instagram

Ja, Instagram heeft nu ook een webversie! Eerder was ik al te volgen voor andere iPhone gebruikers, later ook voor Android gebruikers en nu dus voor iedereen! Jeeej! Aan Instagram ben ik wel een beetje verslaafd, het is heel erg leuk om foto’s te posten van heel alledaagse dingen. Je gaat opeens met een ‘fotografenoog’ naar dingen kijken en geeft het maken van foto’s meer aandacht. Natuurlijk zijn mijn foto’s niet heel bijzonder of creatief, maar je krijgt op deze manier wel een letterlijk kijkje in mijn leven!

Lisanneleeft op Twitter

En dan het social media platform waarop ik het meest actief ben, Twitter! Zoals je misschien hierboven ziet, tijdens het maken van dit screenshot had ik 15.402 tweets. Ja, dat is best veel. Ik vind Twitteren heerlijk, op die manier voel ik me heel erg verbonden met de buitenwereld 😀

Dus… dit is naast mijn blog mijn inbreng op het wereldwijde web. Als je me wilt volgen, dan kun je me volgen, dat vind ik heel leuk! Op welke social media ben jij actief? Enneh… nog tips voor mijn Facebook pagina?

18 reacties

 1. Laura 9 november 2012 / 13:41

  Ik volg je via Bloglovin, Twitter en Instagram! 🙂 Ik heb zelf geen Facebookpagina voor mijn blog, en ook nog geen Pinterest! Moet ik misschien toch eens naar kijken, ik hoor er zoveel goeds over!

 2. Linda 9 november 2012 / 14:10

  Oh, wat erg, ik volg je op geen een van deze social media :””) Maar ‘k volg je wel gewoon met Bloglovin’. met die andere doe ik toch niet zo heel veel.. :”)

 3. Tamara 9 november 2012 / 15:34

  Leuk, zit ook al tijden op pinterest. Verslavend he? Zal je wel volgen 😉

 4. Hester 9 november 2012 / 16:39

  Pinterest moet ik toch ook maar eens gaan aanmaken, is toch een soort tweede WeHeartIt? Ik volg je ook op Twitter, ‘k vind het altijd heel erg leuk om alles te lezen van verschillende bloggers!

 5. Charlot 9 november 2012 / 16:43

  Hihi Lisanne Leeft via heel veel social media!!

  X Charlot

 6. Mariska 9 november 2012 / 17:32

  Ik volg je al via Bloglovin, Twitter en Instagram 🙂

 7. Emilia 9 november 2012 / 18:09

  Haha lekker actief online! Pinterest lijkt me ook super leuk, maar ik ben al aangemeld op zoveel social networks dat ik die even oversla.
  En wow, inderdaad veel tweets! Ik dacht eerst ‘dat valt toch wel mee?’ en toen keek ik even bij mezelf en kwam erachter dat ik er ongeveer 1700 heb. Bijna 10 keer minder dan jij hihi! X

 8. Yolande 9 november 2012 / 18:34

  Sinds deze week ben ik begonnen met pinterest en ik vind het echt geweldig!

 9. MarCreaties 9 november 2012 / 19:22

  Ik wist helemaal niet dat je pinterest had! :O
  Maar nu volg ik je haha! 😀

 10. Sepideh 9 november 2012 / 20:43

  ik volg je nu ook via pinterest!:)

 11. Ilse 9 november 2012 / 21:40

  Ik volg je helemaal niet behalve via bloglovin. 🙂

 12. Ise 9 november 2012 / 22:31

  Ik kan echt uren rondkijken op pinterest! En op facebook ook haha, maar daar ben ik niet zo trots op 😉

 13. Johanne 9 november 2012 / 22:59

  Een kleine pinterest verslaving is in de maaaakk

 14. Rosalie 10 november 2012 / 10:06

  Ik volg je op ze allemaal, behalve pinterest. Maar daar doe ik niet zo aan.

 15. Jolien 10 november 2012 / 23:36

  Ik volgde je al op Instagram en Twitter en nu ook op Pinterest. Ik vind dat zo’n leuke site!

 16. Roxanne 11 november 2012 / 16:04

  Ik zit op Twitter en Facebook… ik heb wel een account op pinterest en wat andere dingen, maar daar doe ik veel minder mee. Ik ben namelijk veel minder online dan vroeger en het bijhouden van al die verschillende sociale netwerken kost nu eenmaal tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.