Beloningen

Belonen is goed voor een mens. Gewoon zodat je iets hebt om naar uit te kijken. En dat heb ik natuurlijk enorm hard nodig nu ik druk bezig ben met de examens. Ik hoef er nog maar twee, maar het zijn wel de twee stomste, want je kan ervoor leren. Scheikunde en Natuurkunde. Gatver. Daarna mag ik dus heel veel beloningen, vind ik.

Nu ben je vast heel erg benieuwd hoe ik mezelf ga belonen. Dat vertel ik jullie graag hoor.


Via weheartit.com

Zaterdag, wanneer het leer-leed voorbij is, ga ik met m’n mamsje en m’n nichtje shoppen in Hoofddorp. En in Hoofddorp is er inderdaad een Primark, leuk! Gewoon… omdat we dat alle drie wel even verdiend hadden.


Via weheartit.com

Daarna, diezelfde avond (ja, dat ga ik volhouden!), ga ik naar een verjaardag. De verjaardag van m’n allerjongste vriendinnetje, die afgelopen woensdag 16 is geworden. Dat wordt zeker gezellig!


Via weheartit.com

En daarna… Daarna feesten we door in de stad totdat het buiten licht is. Eerder gaan we niet naar huis! Tenminste, dat staat niet op de planning.


Via weheartit.com

En ondertussen beloon ik mezelf met de meest lekkere, tegelijkertijd de meeste vieze vette troep die er bestaat. Ik zocht op weheartit naar frikandellen en kroketten, maar die hadden ze niet, helaas.

Heel gezond, dat belonen. Shoppen tot m’n benen niet meer kunnen, cadeautjes geven en sociaal doen op de verjaardag, zuipen totdat ehh… weet ik nog niet, en eten totdat ik moddervet ben. Maar ik beloof, daarna zal ik weer gezond gaan doen. Echt waar! En, beloon jij jezelf ook voor de examens, of ergens anders voor? En waaarmee dan?

DELEN:

8 reacties

 1. Lieke 24 mei 2011 / 06:14

  ik beloon mezelf altijd met iets te kopen (:

 2. Sanne 24 mei 2011 / 07:52

  Ik ga me belonen met een ander examen; mijn ballet beroeps examen in Londen! 😀

  En vast nog met vriendinnen loungen ofzo 🙂
  Ik wens je heel veel succes met je examens (bah, ik heb nog sk, wi en na!) en super veel plezier en energie voor je beloning. Geniet ervan, je hebt het vast verdiend 🙂

  • Renske 24 mei 2011 / 13:01

   Wat gaaf! Veel succes daarmee.

   Groot gelijk hoor, Lisanne. Je mag jezelf best belonen voor de dingen waar je zo hard en zo lang al voor werkt. Je hebt dit echt verdient.
   Ik zou alleen niet te ongezond gaan eten, want daar kun je je minder goed van concentreren, omdat er weinig voedingsstoffen in zitten. Noten, fruit en vezels zijn bijvoorbeeld erg goed voor de concentratie en je hebt er minder snel honger door. En goed water/thee blijven drinken is ook goed. Ik bedoel dit niet om je de les te lezen ofzo hoor, maar misschien heb je hier wat aan:) Verder wens ik je natuurlijk heel veel succes met de examens en veel plezier met het shoppen. Krijgen we dan een shoplog?;) Zou erg leuk zijn.

 3. claudia 24 mei 2011 / 09:13

  geniet ervan, dat heb je wel verdient lisanne:D

 4. josien 24 mei 2011 / 09:46

  dat wordt vast een te gekke dag en gelijk heb je. lekker genieten!!!

  maar ….
  weet wel dat het bij primark op zaterdag gigadruk is en een enorme bende. beter is een dag uit te kiezen doordeweeks 😉 (‘t is maar een tip).

 5. Samira 24 mei 2011 / 18:39

  haaha, ‘ik zocht op weheart it naar frikandellen …’ hahah

 6. Olga 24 mei 2011 / 22:07

  Ik krijg op dit moment ook veel zin in die bovenstaande dingen. Als ik klaar ben met het leren + maken van tentamens ga ik ze dan ook bijna allemaal doen! 😀

 7. Emma 25 mei 2011 / 17:13

  wat een leuk artikel!:)
  ik heb net gisteren besloten om mijzelf na deze periode en na mijn tentamen een cd cadeau te doen die ik al tijden wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.