Ben jij ook smart & sexy?

Dat is een retorische vraag, DUH, natuurlijk ben jij Smart & Sexy!!! Ik denk namelijk dat elke vrouw dat is, soms kun je het er alleen nog een beetje beter uit laten komen. Smart & sexy is een levensstijl, een mindstyle, eentje die ik heel erg inspirerend vind. Ik zal het even verder toelichten…

Smart & Sexy

Smart & Sexy is een manier van leven. Smart & Sexy is een bedrijf opgericht door Lisa Portengen. Waarom kende ik dit nog niet? Sinds ik weet dat dit bestaat is het echt een enorme inspiratie voor mij. En daarom wil ik het graag met jullie delen!

Wat Smart & Sexy doet? Vrouwen inspireren! Dat is eigenlijk waar het op neer komt, slim en sexy in de vorm van bewust, vrouwelijk en intelligent leven. Een levensstijl, zou je bijna kunnen zeggen! Heel mooi en inspirerend om te zien hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen, want eigenlijk is het gewoon een bedrijf, natuurlijk. Maar ze geven workshops, organiseren events, geven coaching, maar volgend jaar kun je ze ook vinden in het theater.

Bij het bovenstaande interview krijg je een goede indruk van Smart & Sexy. Vooral de eerste paar minuten zijn interessant!

In de rest artikel vind je de video’s die Lisa maakt voor Vrouw (ja, dat blad van de Telegraaf). Ik ben in elk geval groot fan van deze video’s!

http://www.youtube.com/watch?v=14zE-QXRHU4

Als ik jou was, dan zou ik Lisa en Smart & Sexy volgen op Twitter! Ik hoop ooit in real life de positieve vibes van Lisa tegen te komen. Als je mij zou vragen wat ik wil doen in mijn leven, komt dat misschien wel een beetje (een beetje veel) overeen met de missie van Lisa.

Later ‘als ik groot ben’, dan word ik net zoals Lisa. Maar tot die tijd kan ik nog heel erg veel van haar leren! Wat vind jij van Smart & Sexy? En welke van deze video’s is jouw favoriet?

4 reacties

  1. Lisanne 17 oktober 2012 / 18:10

    Oh wauw, bij elk filmpje zat ik de hele tijd ‘ja te knikken’… zo van: ja je hebt inderdaad gelijk! 🙂

  2. Hester 18 oktober 2012 / 20:06

    Ze is inderdaad inspirerend en ook fijn om naar te luisteren, haar filmpjes zijn niet te serieus ofzo. Die met Peter & Karin vind ik wel echt toeval zeg :O Helderziende kleuter?

  3. Dagmar 21 augustus 2013 / 08:57

    Dit is echt super inspirerend en wat een fijne tips geeft Lisa! Al denk ik dat jij ook al erg in de buurt zit van haar talent, je doet het super en ik hoop nog lang van je mooie blogs te kunnen genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.