BEST OF 2013; Beauty toppers!

Qua beauty ben ik in 2013 eigenlijk wel heel erg veranderd. Ik kreeg last van acne bijvoorbeeld, waardoor ik minder make-up ging gebruiken. Ook had ik natuurlijk wat minder energie: ook een reden om minder make-up te gebruiken. Maar welke beauty-items overleefden deze make-upvermindering wel? Wat waren voor mij de beste beautyproducten van 2013?

best-of-beauty-2013

nagels

Nagels

Als je me een klein beetje kent weet je dat ik groot liefhebber ben van nagellak. Mij zul je niet zomaar tegenkomen zonder een kleurtje op mijn nagels! Dit zijn de ultieme favorieten van 2013 wat betreft nagels:

INM out the door topcoat

Dit jaar bestelde ik voor het eerst bij de Miss Lipgloss webshop. Een sneldrogende topcoat, want ik werd gek van het lange wachten voor het laten drogen van mijn nagels. Ik had al oneindig vaak gelezen over de sneldrogende topocats en over hoe geweldig ze wel niet moesten zijn. En ja hoor, ze hadden gelijk. Ik wil nooit meer iets anders! Ik lak nooit meer mijn nagels zonder sneldrogende topcoat. Hoe heerlijk is het om na 10 minuten gewoon opgedroogde nagels te hebben? En dat je niet constant hoeft op te passen of je deukjes krijgt in je nagellak. Jep, dat gedoe is verleden tijd. Het lijkt net een verkooppraatje zo, maar echt, ik vind het geweldig!

Essie lakjes in de kleuren Bordeaux en Need a Vacation

Zeker weten de twee meest gedragen lakjes van dit jaar! In de zomer de vrolijk roze kleur, in de winter is Bordeaux geweldig. Je kan het ook een beetje zien: ze zijn allebei al goed gebruikt! En ja, sowieso is Essie mijn absolute favoriete nagellakmerk, deze lakjes blijven bij mij in combinatie met de topcoat bijna een week zitten.

De potjes met remover!

Mijn eerste potje was van Hema, maar nu ben ik overgestapt naar Kruidvat (want: goedkoper). Dit zijn potjes met sponsjes erin en deze zitten vol met nagellakremover. Je gebruikt ze door je vinger erin te steken, deze een paar keer rond te draaien, en hem er weer uit te halen. En dan is je nagel schoon. Dat betekent geen stinkende remover, en geen honderdduizend watjes. Gewoon alleen een potje! Nagels lakken is dit jaar wel echt een stuk makkelijker geworden zeg!

Sensationals

Niet op de foto, maar zeker het noemen waard: Sensationals! Dit is een set om zelf thuis gelnagels bij jezelf te zetten. Je lakt ze op een bepaalde manier met een speciale lak en het drogen gaat onder een lamp. En daarna zijn ze gewoon meteen hard. Er zit een wat dikker laagje op je nagels dan bij gewone lak, wat ik heel prettig vind tegen het scheuren van nagels. Lang geleden dat mijn nagels zo lang en gezond waren als met de Sensationals nu! Ja, dit is echt een aanrader. En eraf halen is ook super makkelijk: uiteindelijk gaan ze los zitten en kun je ze er gewoon af trekken.

make-up-toppers

Make-up

Zoals ik al zei heb ik dit jaar veel minder make-up gebruikt dan ik voorgaande jaren deed. Ik hoef nu van mezelf niet zo nodig meer er goed of gezond uit te zien als ik de deur uit ga. Ik ben zoals ik ben, en dat moet maar goed genoeg zijn. Desalniettemin blijf ik make-up ontzettend leuk vinden, en heb ik dus zeker ook een paar toppers van het afgelopen jaar!

oogpotlood

Catrice oogpotlood

Een mooie nude kleur voor op je waterlijn. Ik heb het afgelopen jaar erg ‘last’ gehad van rode ogen, en dus ook mijn waterlijn was vaak erg rood. Dan is dit potloodje een fijne manier om dat te verbergen en het allemaal net een beetje mooier te maken!

Blush van Sleek en MAC

Mijn ultieme favorieten, blush van Sleek en MAC. Ik heb van beide de merken verschillende kleuren, en ik gebruik ze gewoon allemaal. Ik heb al veel blushes geprobeerd, maar deze twee merken blijven gewoon het beste voor mij!

Lipstain

Deze van Catrice blijft niet zo lang zitten, dus ik ben nog op zoek naar een betere versie. Maar ondanks dat heb ik hem wel veel gebruikt, het geeft net even een iets gezondere look. Handig om stiekem vlak voordat er een foto wordt gemaakt op te doen, hahaha.

verzorging

Verzorging

Dove deodorant

Gewoon omdat ik deze heel erg fijn vind. Doet zijn werk, prikt niet, en ruikt lekker en niet te sterk.

Hema Destressing Bodybutter

Oh, deze is zo fijn! Dit is op het moment mijn enige bodybutter, en dat vind ik helemaal niet erg. Hij doet zijn werk goed en ruikt erg lekker! En hij is ook nog eens lekker betaalbaar, ook niet onbelangrijk.

Batiste droogshampoo

Ook veel gebruikt afgelopen jaar! Ik heb nu even geen grote bus, maar die heb ik wel gehad. Ik heb ook andere droogshampoos geprobeerd, maar deze werkt wel echt het allerbeste!

Superdrug Simply Pure sensitive tonic

Mijn gezichtsverzorging heb ik zo veel mogelijk geprobeerd te minimaliseren het afgelopen jaar. Ik merk echt dat het bij mijn huid is: less is more. En dan bedoel ik met more niet meer acne, maar gewoon een betere huid, haha. Deze tonic is heel erg mild en werkt tegelijkertijd toch ook erg fijn. Zeker een aanrader, deze zijn te koop bij Trekpleister.

tea-tree-favoriet

Tea Trea olie van The Body Shop

Mijn reddende engel. Wellicht heb je het meegekregen, misschien ook niet, maar afgelopen jaar is mijn huid aan een soort tweede puberteit begonnen. De middeltjes van de dokter werkten niet geweldig, en toen ik op vakantie mijn smeerseltje vergat mee te nemen en we een Body Shop tegenkwamen kocht ik hem. En sindsdien ben ik fan! De Tea Tree olie werkt extreem uitdrogend, dus het droogt pukkeltjes (en korstjes) in no time uit.

Ik kan trouwens zeggen dat het inmiddels een stuk beter gaat met mijn huid. Het kwam uiteindelijk door een wisseling van medicijnen waaraan mijn lijf blijkbaar gewoon heel erg moest wennen. Nu heb ik het af en toe nog wel (drie keer raden wanneer), maar echt veel minder dan voorheen. Man, wat ben ik hier blij mee! Maar de tea tree heeft me wel echt heel erg geholpen in de tijden dat het heel erg was. En nu gebruik ik hem nog steeds af en toe!

favoriete-geur-

Geuren

Kort maar krachtig, mijn ultieme favoriete geur van 2013 was er eentje van Replay. Op een of andere manier vind ik hem gewoon heel erg lekker ruiken op het moment. Mijn smaak wat dat betreft wisselt weleens, maar afgelopen jaar stond Replay absoluut op nummer een! (Leuk feitje: het is echt een budget geur!)

Dus… dat waren mijn beauty favorieten van het afgelopen jaar! Wat was jouw ultieme beautyproduct van 2013?

41 reacties

 1. Manon 27 december 2013 / 08:27

  Die INM out the door top coat is wel wat voor mij, dan hoef ik niet meer te sprayen.

 2. Dagmar 27 december 2013 / 08:37

  Wat een heerlijk artikel met mooie toppers, leuk geschreven en geweldig overzicht!

 3. Manon 27 december 2013 / 08:37

  Leuk om het zo op een rijtje te zien 🙂 Batiste droogshampoo is ook echt mijn favoriet in 2013!

 4. Manon 27 december 2013 / 08:41

  Ah die bodybutter van de Hema kende ik nog niet, lijkt me wel fijn!

 5. Resy 27 december 2013 / 08:45

  Dat luchtje van replay is inderdaad erg lekker!

 6. Kelly Caresse 27 december 2013 / 09:09

  Inm out the door topcoat heb ik een hele tijd gehad, ik vond deze geniaal handig! Binnenkort weer bestellen

 7. Susanne 27 december 2013 / 09:11

  Leuk om te zien! Ik moet nog steeds dat potje met remover uitproberen. Alleen zit ik me wel telkens te bedenken, waar blijft je nagellak dan? In het potje toch? Maar zit op een gegeven moment dat potje niet vol met nagellak stukjes? Klinkt misschien een beetje raar mijn gedachtegang maar ik kom er zelf gewoon niet uit hahaha.
  Mijn favoriete product uit 2013 is de concealer van catrice, uit het kleine potje. Echt mijn redding! Zo dekkend en nu kan ik eindelijk mijn donkere kringen eens fatsoenlijk verbergen.

  • Lisanneleeft 27 december 2013 / 13:33

   Ja, op de sponsjes die in het potje zitten! Op een gegeven moment komt je vinger er gewoon gekleurd uit, en dan is het dus tijd voor een nieuwe 😛
   Maar het verbaast me echt hoe lang zo’n potje mee gaat, ik vraag me dus echt af waar die nagellak allemaal blijft!

 8. denise 27 december 2013 / 09:12

  de producten zien er fijn uit!
  de meeste kende ik al,
  maar sommige lijken mij t proberen waard!
  liefs,
  denise

 9. Kimberly 27 december 2013 / 09:22

  Jaaa de geur van Replay, dat is echt mijn all time favoriete geur! Ik gebruik hem nu al 5 jaar (ik kreeg hem van mijn vriend toen we een maandje samen waren hihi) en heb al zo’n 6 lege flesjes staan. Die geur is gewoon fantastisch hihi! Dat oogpotloodje van Catrice wil ik nog heel graag een keertje kopen, ik denk dat ‘ie wel veel verschil kan maken

  • Lisanneleeft 27 december 2013 / 13:31

   Wat leuk zeg! 😀 Grappig, want ik zie hem op internet helemaal niet vaak voorbij komen. Terwijl ik hem zooo lekker vind. Toch nog iemand die hem ook gebruikt dus 😀

 10. Tineke 27 december 2013 / 09:30

  Die bodybutter lijkt me ook erg lekker! Het nagellakje van Essie is zo mooi!
  Liefs

 11. Jana 27 december 2013 / 10:32

  Fijn overzicht! Die lakjes van Essie zijn precies al heel vaak gebruikt 🙂

  • Lisanneleeft 27 december 2013 / 13:30

   Haha ja, grappig om te zien he! Het is dat ik de namen uit mijn hoofd wist, want die zijn er ook al helemaal afgesleten 😛

 12. WeHeartFit 27 december 2013 / 13:14

  Die nagellakremover moet ik nog steeds een keertje uitproberen. Ik ben inmiddels wel overgestapt op die kant en klare wattenschijfjes, maar die zijn zo vettig dat je je handen bijna niet meer schoon krijgt!

 13. Aurelie 27 december 2013 / 13:30

  Zo’n leuk artikel! Ik ben ook een grote fan van Essie pakjes.

 14. LNNK 27 december 2013 / 13:45

  Mijn favorieten dit jaar zijn de gelnagellak van Allesandro, Batiste droogshampoo en een geweldige blush die ik kocht bij de kiko in Italië.

 15. xx_Patries_xx 27 december 2013 / 14:57

  die topcoat is echt geweldig, ik gebruik hem ook altijd. En essie is ook 1 van mijn favorite lakjes 😀

 16. Daniëlle 27 december 2013 / 15:09

  Wat een leuke favorieten, je blushes zien er mooi uit. Essie is ook mijn favoriete merk, het lakt gewoon heel erg fijn.

 17. Lenneke 27 december 2013 / 15:27

  Leuk om zo’n overzicht te zien! Heb afgelopen jaar ook Tea Trea olie van The Body Shop ontdekt en ik ben ook groot fan.

 18. Tiffany 27 december 2013 / 15:28

  Mijn nummer 1 make-upproduct is ongetwijfeld Benetint. Super hoe snel je er meteen een stuk gezonder kan uitzien!

  Mijn nummer 1 parfum is J’adore Dior, de parfum die al jaren op mijn nummer 1 staat, niets kan ‘m van de troon stoten 🙂

 19. Melissa Charlotte 27 december 2013 / 15:59

  Essie lakjes zijn ook echt mijn favoriet en ik gebruik tegenwoordig ook altijd Dove, de original, deo. Die vind ik echt het fijnst en ik vind het ook nog eens een ontzettend lekkere geur. La vie est belle is echt mijn favoriete parfum geworden.

 20. Barbara 27 december 2013 / 16:54

  Out The Door is inderdaad de fijnste topcoat e-var!

 21. Biancaa 27 december 2013 / 19:41

  Leuke favorieten en ik heb zelf ook de Replay geur en die vind ik ook het lekkerst! y

 22. Linda 27 december 2013 / 20:28

  Deze parfum van Replay is ook een van mijn alltime favorieten, hij is echt zo onwijs lekker!
  De nagellak remove potjes vind ik ook erg handig, ik heb het potje van de Hema en ik ben er erg tevreden over. De geur is beter dan die van de gewone removers, deze heeft meer weg van kauwgomballen 🙂
  Mooi overzichtje en hoop dat 2014 voor je huid en lichaam een beter jaar word! Met nog veel meer fijne producten 😉

  • Lisanneleeft 27 december 2013 / 21:34

   De geur van die van de Hema vond ik ook iets prettiger! Maar gelukkig is het bij die potjes niet zo dat meteen je hele huis stinkt naar nagellakremover, haha 😀

 23. Thea 27 december 2013 / 22:58

  Ik vind de remover ook echt een topper! En ik denk dat ik nu toch ook maar de INM out the door ga bestellen…

 24. Kaoutar 28 december 2013 / 00:10

  De remover gebruik ik ook! Leuke blog heb je trouwens

 25. Irna 28 december 2013 / 14:38

  Mijn beauty tip is een wallenpotlood van de Hema!

 26. Miranda 29 december 2013 / 10:57

  Naar de topcoat wil ik toch eens kijken, maar heb nog 3 potjes staan en ben dan zo zeur die eerst dat wil opmaken voor ik iets nieuws haal. Ik gebruik het Replay luchtje ook! Heerlijk.

 27. Tessa 29 december 2013 / 20:03

  Wat een leuk artikel! Ik ben ook blij met de potjes nagellak remover haha 🙂 Mijn eerste was ook van hema en heb er nu nog 2 van het kruidvat liggen maar vond die van Hema toch fijner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.