BEST OF 2013: Lisanneleeeft.nl hoogtepunten

Altijd leuk om terug te kijken, wat waren de best bekeken artikels, hoe vaak is Lisanneleeft.nl bezocht, en nog veel meer leuke feitjes. De Lisanneleeft.nl hoogtepunten van 2013, hier komen ze!

lisanneleeftnl2013

 • De site is in totaal meer dan 1 000 000 keer bezocht in 2013!
 • Het best bekeken artikel werd ongeveer 37 000 keer bekeken
 • Aantal unieke maandelijkse bezoekers is in 2013 verdubbeld

Zoekopdrachten via Google waarbij mensen op Lisanneleeft.nl terecht kwamen:

 • Primark Antwerpen (lollig, die is er helemaal niet!)
 • Leuke blogs (aan het goede adres, hihi!)
 • Lifestyle blog
 • Wat koop je bij de Action
 • Gewoon iets leuks

Het is altijd zo leuk om te neuzen tussen al die gekke zoektermen. Jammer is: hoe meer het er zijn, hoe moeilijker het wordt om de leuke en grappige te vinden. Het waren afgelopen jaar meer dan 25 000 verschillende zoektermen!

Mijn nieuwe layout kwam online!

Yay, mijn nieuwe layout kwam in mei 2013 online! Man, wat ben ik hier nog steeds ontzettend blij mee! Zoals je ziet is hij nog wel iets veranderd (wie ziet de verschillen, die hierboven was de eerste versie!), maar hij is vooral hetzelfde gebleven. En ja, als en layout het zo lang vol tevredenheid goed doet bij mij, dan zegt dat heel wat. Complimentje tussen de regels door dus voor Anouk, die de layout voor me maakte.

Artikels die het wel heel erg goed deden:

De meest gelezen artikels op Lisanneleeft.nl? Dit zijn ze:

Tips om makkelijker in slaap te vallen

De tips om makkelijker in slaap te vallen vielen blijkbaar heel erg goed in de smaak. Ik kan ze zelf ook wel weer goed gebruiken op het moment, hihi. Fijne tips en trucjes om makkelijker in slaap te komen!

De primark shoplogs, uiteraard!

Gezondheid update

Doet me goed om te zien dat deze zo veel gelezen is. Het was natuurlijk niet echt een positief bericht, maar mijn lezers zijn blijkbaar wel geïnteresseerd in hoe het met mij en mijn gezondheid gaat. En dat vind ik fijn.

Bullet journal: een briljante manier om alles op een rij te zetten

Ook de bullet journal was duidelijk een hit! Wie gebruikt de methode nog? Tim heeft toevallig gisteren een boekje gekocht om hem te gaan gebruiken.

Verder heb ik nog een aantal artikels die tienduizenden keren gevonden werden via Google, dus die gewoon heel goed scoorden op SEO. Maar dat is natuurlijk wat minder interessant, er zitten overigens vooral oudere artikels tussen, haha! De blogposts hierboven zijn gewoon heel goed gelezen via Bloglovin, gewoon erop geklikt en misschien via  verwijzingen via Twitter of Facebook.

In 2013 was mijn blog gewoon mijn grote steun en toeverlaat eigenlijk, zoals ik in mijn moment ook al vertelde. Ook 2014 gaat weer een mooi blogjaar worden, maar daarover komt nog een artikel!

Wat is het artikel uit 2013 op Lisanneleeft.nl die jou het beste bij is gebleven?

DELEN:

31 reacties

 1. Joyce 31 december 2013 / 07:28

  Leuk overzichtje, ik ga nog vaak eens terug naarnhet artikel van de bullet journal

 2. Kimberley 31 december 2013 / 07:44

  Leuk om te zien dat je blog zo is gegroeid het afgelopen jaar! Had verwacht dat de posts die je de laatste tijd over bloggen schrijft er ook wel bij zouden zitten 🙂

 3. xhannahs 31 december 2013 / 07:47

  Wat leuk zo’n overzichtje! En een miljoen keer bezocht, wauw! Ik gebruik bullet journal nog af en toe, maar ik moet eerlijk zijn dat ik het wel vaak vergeet..

 4. Kelly Caresse 31 december 2013 / 07:53

  Wat leuk om de hoogtepunten van lisanneleeft te lezen! Ik vind je lay-out erg mooi en handig ook, en grappig dat het primark antwerpen vooral zo goed gelezen is!

 5. Dagmar 31 december 2013 / 07:56

  Wat een mooi overzicht en fijne hoogtepunten! Dat 2014 voor jou er ook vol mee mag zitten 🙂 Xxxx

 6. Tineke 31 december 2013 / 08:28

  Wat leuk om te lezen hoe je blog veranderd en groeit! Primark shoplogs doen het altijd heel erg goed!
  Liefs

 7. Daisy 31 december 2013 / 08:35

  Wat een mooie hoogtepunten! Ga lekker zo door in het nieuwe jaar!

 8. Sylvia 31 december 2013 / 08:48

  Mooi overzicht, en damn, wat een bezoekersaantallen 😉

 9. Susanne 31 december 2013 / 09:19

  Wauw, je bezoekersaantallen! Die zijn sowieso een hoogtepunt denk ik!
  Wat mij het meest is bijgebleven is het verhuizen. Waarom kan ik eigenlijk niet bedenken maar ik denk doordat het altijd een grote stap is in je leven!

 10. Ashleey 31 december 2013 / 09:20

  Je lichtpuntjes artikelen vond ik heel fijn om te lezen! 🙂

 11. Manon 31 december 2013 / 09:25

  Wat leuk om te lezen. Ik heb meteen het filmpje over de bullet journal gekeken, wat een tof idee!

 12. Sanne Marlijn 31 december 2013 / 09:54

  Weer een hartstikke interessant artikel Lisanne, en wat goed dat je bezoekers dit jaar verdubbeld zijn! Wat zal jij daarmee lekker 2014 in gaan.

 13. Manon 31 december 2013 / 09:55

  Wauw, veel bezoekers zeg! Ik heb bullet journal ook iets van een week gedaan, maar daarna vergat ik het en het was ook een beetje dubbelop omdat ik persé ook nog mijn andere agenda wilde gebruiken haha.

 14. Hester 31 december 2013 / 10:34

  Ik heb je mijn moment gelezen, echt een heel mooi stuk. Ik hoop dat je nog lekker lang doorgaat met bloggen want ik lees ke Posts altijd met plezier!

 15. Anneke 31 december 2013 / 10:59

  Je blog is echt vaak bezocht! Supergaaf. 😀
  Een fijne jaarwisseling toegewenst.

 16. Manon 31 december 2013 / 11:15

  Wow wat wordt jij vaak bezocht, maar dat mag ook wel met zo’n leuke blog! Fijne jaarwisseling alvast

 17. Marloes 31 december 2013 / 11:57

  Wat leuk om zo’n overzichtje te zien zeg! Een hele fijne jaarwisseling alvast!

 18. Biancaa 31 december 2013 / 12:18

  Leuk overzicht! Leuk om te zien wat de zoektermen op Google zijn als ze op jou site terecht komen. Alvast fijne jaarwisseling!

 19. Milou 31 december 2013 / 12:45

  Wat een mooi lijstje Lisanne! heerlijk om te lezen. Ik gun het je ook zo! Fijne jaarwisseling. Liefs Milou

 20. WeHeartFit 31 december 2013 / 13:11

  Wat gaaf dat je blog zo vaak is bezocht. Ik vind het ook altijd leuk om te kijken naar de zoekwoorden hoe mensen binnen zijn gekomen. Bij mij zijn de meest voorkomende zoekwoorden: hoe doe je squats, tarwegraspoeder ervaringen en….. borsten!! En ja ik heb het geprobeerd om te kijken wat er gebeurd als je borsten Googled, maar ik snap er dus niks van hoe mensen dan bij mij terecht komen haha!

  Ik wens je een fijn nieuw blogjaar toe!

 21. Maai 31 december 2013 / 13:37

  Leuk om te lezen Lisanne. Op naar weer een heel mooi (blog) jaar. Fijne jaarwisseling!!!

 22. Hester 31 december 2013 / 14:06

  Heel erg leuk om te zien Lisanne! Ik vind het mooi om te zien en te lezen dat je zoveel aan je blog hebt. Ik denk dat ik alle dingen rondom je verhuizing het best heb onthouden, vind dat nog steeds zo leuk voor je!

 23. Tiffany 31 december 2013 / 14:11

  De lichtpuntjes vond ik erg fijne artikels, maar ook artikels rond happiness en van die dingen vond ik erg leuk! Ben benieuwd naar het artikel waarover je vertelt, over 2014 🙂

 24. Charlotte 31 december 2013 / 15:44

  Leuk overzichtje Lisanne, ik vind je hele blog superleuk <3

 25. Anne Solveig 31 december 2013 / 17:48

  Haha, de tips om makkelijker in slaap te vallen! Die moet ik er maar weer eens bij pakken.. Fijn 2014 en blijf bloggen zoals je nu doet! 🙂

 26. Stella 1 januari 2014 / 14:21

  Blijf zo doorgaan, ik weet zeker dat er nog heel veel leuks, goeds en moois uit je blog gaat komen! En ik hoop echt dat je gezondheid updates binnenkort weer een positiever randje krijgen, dat verdien je echt! Keep it up en veel liefs, Stella.

 27. Marieke 3 januari 2014 / 22:44

  De meest bijgebleven artikelen zijn denk ik die uit de lichtpuntjesmaand 🙂 Erg leuk project was dat!

 28. Anouk 6 januari 2014 / 09:14

  Bedankt voor de credit, erg lief! Ik gebruik Bullet Journal trouwens in mijn agenda. In mijn notitieboekjes had ik namelijk al een systeem, maar het werkt erg fijn in de planning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.