BEST OF 2013: Lisanneleeft serie!

We zijn alweer bijna aan het einde van het jaar. Als je mijn blog volgt herken je het wel: voor mij vliegt de tijd. Maar juist daarom is het voor mij heel erg leuk om even terug te kijken. Ik heb nauwelijks door wat er het afgelopen jaar is gebeurd en wat ik allemaal heb gedaan. Daarom een nieuwe serie, voor deze laatste paar dagen van het jaar: het beste van 2013. In allerlei vormen en maten.

best-of-2013-serie

Omdat ik het leuk vind om te maken en omdat het goed voor me is. Maar ook voor jou is het natuurlijk niet slecht om hoogtepunten en samenvattingen van een jaar te lezen toch? Maak je borst maar nat, want vanaf morgen kun je de BEST OF 2013 artikels verwachten! Ze zijn nog niet allemaal geschreven, dus suggesties zijn altijd welkom!

DELEN:

14 reacties

 1. Hester 25 december 2013 / 12:50

  Vrolijk kerstfeest! Leuk om een overzichtje van je beste topartikelen te zien.

 2. Carlijn 25 december 2013 / 13:57

  Oh ik ben benieuwd! Vrolijk kerstfeest Ik wens je alvast een super leuk en vooral gezond 2014! Dikke kus

 3. Tiffany 25 december 2013 / 14:15

  Ik ben alvast erg benieuwd naar je komende artikels! Het is altijd wel leuk om de hoogtepunten van je jaar eens te overlopen, zeker wanneer je ook wel wat dieptepunten gekend hebt. Fijn dat je dit gaat doen, het gaat jou zelf ook helemaal opbeuren! 🙂

 4. Manon 25 december 2013 / 14:25

  Leuk overzicht!!

  Jij ook een hele fijne kerst!

 5. Susanne 25 december 2013 / 14:30

  Ben heel erg benieuwd! Ik heb nagedacht over suggestiea maar ben er niet zo heel goed in haha. Ik vertrouw gewoon 100% op jou ideeën!

 6. Dagmar 26 december 2013 / 10:09

  Ik vind de blogserie echt super super leerzaam, maar je lichtpuntjes maand vond ik ook prachtig. Ik genoot echt van deze artikelen en ik keek er ook elke keer weer naar uit 🙂 Ben benieuwd naar je artikelen met hoogtepuntjes! Xx

 7. Hester 26 december 2013 / 10:52

  Ik ga me ook nog wel aan een recap van 2013 wagen denk ik. Ben benieuwd naar je artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.