Best blogposts of this week #1

De eerste versie van iets waarvan ik hoop dat het een vaste rubriek gaat worden. Ik ben een blogger, maar ik ben ook een grote liefhebber van andere blogs. En omdat ik me kan voorstellen dat jij ze niet allemaal kunt volgen, pik ik er de leukste blog- artikelen van verschillende blogs van de afgelopen week voor jou uit!

Random acts of kindness – Misslipgloss.nl
Miss Lipgloss is niet alleen een geweldige beautyblogger, tegelijkertijd is het persoonlijke gedeelte van haar blog ook altijd enorm leuk om te lezen. Het stuk Random acts of kindness gaat over het aardig zijn voor mensen. Kleine dingen waar je andere mensen hun dag mee kan maken!

Things I love – Beautylab.nl
Wederom een beautyblogger die een persoonlijk stukje schrijft. Eigenlijk het soort stukjes dat ik ook vaak schrijf, maar wat leuk is van iedereen om te lezen! Things I love, de dingen waar Serena van houdt, waar zij vrolijk van wordt!

THE LIST: 10 flawless ways to multitask – Annemerel.com
Een van de hilarische stukken die Annemerel regelmatig schrijft. Twitteren op de wc of föhnen en je spieren trainen tegelijkertijd? Praktisch en grappig, even lezen dus!

Dagboeken
Verder vind ik het ontzettend leuk om op andere blogs hun dagboek in foto’s te bekijken. Daarom de dagboeken die pas geleden online gekomen zijn! Vinden jullie het leuk als ik elke week zo’n lijstje maak?

Diary: 06 – Annemerel.com
Weekly Diary – Styleguide.nl
Sneak peek december #1 – Misslipgloss.nl
Foto’s: November – Daarwaseens.nl
My life in pictures – Teskuh.nl
Visual Diary Mascha – NSMBL.com (diary van Mascha van beautygloss.nl)

Voor de volgende keer wordt dit stuk natuurlijk nog leuker, want de kans is groot dat ik deze week wat gemist heb. Ik ga het heel goed voor jullie in de gaten houden! En als je tips hebt over een blogpost die je ergens hebt gelezen, let me know! Wat vinden jullie van zo’n stukje elke week, yay or nay?

En in het geval van yay, wat voor categorieen zou je willen zien? Eyecandy, winacties, iets anders?

17 reacties

 1. Yara 16 december 2011 / 13:17

  Ik vind het heel leuk als je zulke lijstjes maakt, haha! Heerlijk om te lezen.

 2. Desi 16 december 2011 / 13:55

  Ik vind die lijstjes ook heel erg leuk om te lezen, maar misschien is het leuker om dan wat meer te focussen op onbekendere bloggers. Ik neem aan dat heel veel van je lezers namelijk de posts van beautylab, missliplgoss en beautygloss al gelezen hebben.

 3. xx_Patries_xx 16 december 2011 / 14:36

  o wat grappig dit zeg :D:D dit heb ik nog nooit eerder gezien! zeker een YAY :D:D ik hou veel van persoonlijk stukjes met foto`s enzo..! en idd de misschien wat onbekendere blogs!

 4. Marle 16 december 2011 / 14:57

  Ik houd altijd van dit soort posts 🙂 Ook altijd erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

 5. Caithlin 16 december 2011 / 18:11

  Annemerel is de broer van mijn vriend, grappig dat ik haar blogs ook overal tegenkom!

  Leuk item is dit trouwens, zeker vaker doen!

 6. Renske 16 december 2011 / 19:21

  Leuk om op deze manier misschien nieuwe toffe blogs te leren kennen. De meeste blogs die je noemde volg ik helaas al, dus bijna alle artikelen heb ik al gelezen. Wel een superleuk onderdeel dit:D

 7. Stéphanie 16 december 2011 / 20:09

  Dat is echt een soort trend he, zo’n lijstje wat je die week gedaan hebt. Ik maak me er zelf ook schuldig aan trouwens, maar dat is omdat ik het ook leuk vind om van anderen te lezen. Doen dus!

  Dat stuk van Annemerel over multitasken vond ik ook erg leuk inderdaad.

 8. Emily 17 december 2011 / 00:04

  Ik vind dit echt heel leuk, ik hou van lijstjes, misschien kan je elke week combineren ofzo? Ene week zoals nu andere week meer met winacties idd zoals je zei 🙂

 9. Laura 19 december 2011 / 15:46

  Leuk zo’n lijstje! Vooral veel vaker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.