Best blogposts of this week #2

Alweer de tweede versie van mijn favoriete blogposts van de afgelopen week. Ik ben een blogger, maar ik ben ook een grote liefhebber van andere blogs. En omdat ik me kan voorstellen dat jij ze niet allemaal kunt volgen, pik ik er de leukste blog- artikelen van verschillende blogs van de afgelopen week voor jou uit!

Het geheim, zo krijg je die perfecte eyeliner streep – NSMBL.nl
Ik weet niet zeker of dit officeel wel een blog is, maar dat maakt me helemaal niets uit! Hier laten ze een filmpje zien waarin iemand met plakband de perfecte wing eyelinerstreep maakt. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar dat ga ik binnenkort zeker doen! Ik ben namelijk nogal een kluns met eyeliner…

Welkom op by-yara.nl! – by-yara.nl 
Yara’s blog ontdekte ik een aantal weken geleden. Haar blog lijkt tot op zekere hoogte wel op die van mij. Dus als je mijn blog leuk vind, dan denk ik dat je die van haar ook erg leuk zal vinden! (Voorbeeld van een geweldige post van haar is deze: Wilt u de kassabon?)

New Fysic #5 – Styleguide.nl
Shirley post elke week (?) een update over hoe het gaat met afvallen. Deze keer was een speciale, want ze is in totaal 20 kilo afgevallen! Super knap en het is echt een heel groot verschil. Zeker even dat artikel gelezen, ik word blij van zulke stukjes, hopelijk jullie ook!

Persoonlijk || Kerst Cupcakes met oma! – Beautypolish.nl
Pure eyecandy, die foto’s! Ilja maakte met haar oma een stel chocoladecupcakes waarvan het kwij je mond uit loopt. Gewoon eventjes kijken!

Hoe het afliep met mijn Horror Palette – Beautyill.nl
Helen kocht een palette op Ebay. Deze kwam helaas niet heelhuids aan, in tegenstelling! Ze noemt het zelf niet onterecht een Horror palette! Met behulp van wat alcohol heeft ze de oogschaduw gepressd en het palette geprobeerd te herstellen. Leuk om het resultaat te zien!

RECEPTEN || Heerlijke Winterse Warme Dranken – Kittehscupcakes.com
Heerlijk een kopje thee of een andere warme drank, als je buiten bent geweest! Nu is het misschien niet zo ongelooflijk koud als vorig jaar. Maar koud genoeg om te kunnen genieten van een warme drank. Larissa en Tara zetten ze op een rijtje!

En dan toch nog een super bekende, maar Miss Lipgloss opende haar shop! Zeker het vermelden waard, mocht je dat toch gemist hebben.

Zoals je ziet heb ik de aller-aller-aller-bekendste blogs niet meer genoemd, omdat jullie deze toch wel volgen. Ik hoop dat dit beter is! Wat was jouw favoriete blogpost die deze week online is gekomen?

13 reacties

 1. Desi 23 december 2011 / 13:29

  Leuk! Ik ga ze snel allemaal lezen 🙂

 2. Helen 23 december 2011 / 18:22

  Ah wat een enorm compliment dat mijn artikeltje hiertussen hebt staan!!
  Ook een erg leuke rubriek trouwens 😉

 3. laura 23 december 2011 / 18:37

  super leuk postje! k heb e meteen een paar bekeken

 4. Ilja 23 december 2011 / 23:53

  Heeey leuk, mijn cupcakes staan ertussen 🙂 Wat een leuk compliment, bedankt!

 5. Yara 24 december 2011 / 00:37

  Wat een compliment, hihi!! Dat vind ik nou echt leuk! 😀 Leuk artikel, zitten precies blogs tussen die ik zelf ook lees!

 6. Ise 24 december 2011 / 14:39

  Deze is leuker dan de vorige! Daar had ik alle stukjes al van gelezen, en deze blogs ken ik nog niet! 🙂

 7. Emily 27 december 2011 / 17:43

  Hahaha wat leuk dit, de meeste had ik al gelezen maar doe dit toch maar vaker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.