Best blogposts of this week #3

De afgelopen twee weken hebben jullie deze rubriek moeten missen vanwege mijn vakantie, maar hij is terug! Ook deze week deel ik weer de leukste blogposts die ik ben tegengekomen op het web. En dan vooral de wat minder bekende blogs! Enjoy!

The collection: iPhone cases – Alyssaa.nl
De iPhone hoesjes collectie van Alyssa. Met foto’s waarbij je spontaan gaat kwijlen. Alyssa maakt onwijs mooie foto’s en deze iPhone hoesjes zijn gewoon geweldig! Eyecandy!

DIY squirrelglove – whatabeauty.nl
Dit vind ik echt een ontzettend leuke do it yourself! Je maakt een bever van een handschoen, hoe cool is dat! Eigenlijk moet je hiervoor bij de Primark goedkoop een paar handschoentjes scoren en deze superschattige knuffeltjes gaan maken. Mijn handen gaan ervan kriebelen!

tutorial – foto in tekst met Photoshop – Fotografille.nl
Gewoon leuk om te leren, als je ook Photoshop op je computer hebt staan. Ik wist zelf nog niet hoe dit moest, nooit geweten ook (ook niet in een ander programma!). Daarom natuurlijk extra leuk, iets nieuws leren!

muziek – Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego – Next-Chapter.nl
Ik kwam hem van de week tegen op facebook, dit liedje. En het is echt een liedje waar je blij van wordt. Volgens Petra zingt hij iets over mooie meisjes in de discotheek, maar dat zal mij een worst zijn, het klinkt leuk.

Filmpje: DIY Bath Fizzies – Beautylab.nl
Oke, dit is inderdaad niet echt een onbekende blog, wat ik wel beloofd had. Maar Serena geeft het zelfgemaakte recept van haar Bath Fizzies, met een filmpje zodat je ze zelf kan maken. Onzettend tof! Het lijkt me heel leuk om dat een keertje te maken!

Het zijn er niet veel, sorry daarvoor! Het heeft toch te maken met de vakantie (ja, smoesjes, smoesjes!), komende week let ik beter op! Wat is de leukste blogpost die jij deze week gelezen hebt op het web?

4 reacties

  1. Petra 13 januari 2012 / 15:37

    Yay, haha! Die van dat photoshop is handig! Dat wist ik ook nog niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.