Best blogposts of this week #4

En jawel, het is weer vrijdag en dat betekent dat ik mijn favoriete blogposts van deze week op een rijtje zet. Wat zijn nou de leukste stukken die deze week online kwamen op het web? Ik vertel het je!

Producten fotograferen | 3 tips – Fotografille.nl
Iets waar ik me een tijdje geleden naar rot gegoogled heb! Ik zocht naar creatieve tips om producten te fotograferen. Gewoon omdat het heel erg leuk is om mooie foto’s te maken! Vooral als het goed lukt met dat simpele compact cameratje van mij, haha. Deze tips zijn handig!

De 12 mooiste kapsels van The Beauty Department – Girlscene.nl
Nu weet ik dat Girlscene een behoorlijk bekende site is, maar toch geloof ik dat lang niet iedereen deze leest. Ik lees in elk geval niet vaak meer! (Nu Annemerel redactrice is wat meer, maar toch). In dit stuk laten ze je een aantal ontzettend leuke kapsels zien!

De make- over: haar & make up – styleguide.nl
Ik ben vast niet de enige die make- overs leuk vindt om te kijken, toch? Shirley had mooi lang haar… Nu heeft ze een ander kapsel. Ontzettend mooi geknipt door een vriend van haar. Zo’n vriend wil ik ook wel, haha!

Smoothie recipes – psbydila.com
Een pagina vol foto’s van heerlijke smoothie recepten. Een chocolade-bananen smoothie, hallooo! Dat moet je toch gewoon proberen? Met een klik op de foto ben je bij het recept. Waarschuwing: Als je naar deze foto’s kijkt krijg je gegarandeerd trek in een smoothie!

EVENT || John Beerens Bloggers Event – kittehcupcakes.com
Larissa schreef een verslag van een bloggers event dat plaatsvond in de kapperszaak van John Beerens (ja, die van dat ene programma). Gewoon een leuk stuk over de producten van chi en de leuke dag van Larissa. Met mooie foto’s!

Outfits: Tip tegen gebrek aan inspiratie – thinkinpink.nl
Een leuke tip op thinkinpink! Als je een creatieve fashionbui hebt kun je foto’s maken van leuke setjes. Als je dan niet weet wat je aan moet trekken, kijk je op die foto’s! Leuk om in de binnenkant van je kledingkast te hangen! Dit is sowieso een leuke blog, die ik zojuist ontdekt heb, haha.

En dat waren ze weer, ik hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als dat ik ze vind. Wat is de leukste blogpost die jij deze week gelezen hebt? Ik ben wel benieuwd!

9 reacties

 1. Femke 20 januari 2012 / 13:27

  Awh wat leuk dat je me noemt! Dankjewel! En leuke rubriek dit zeg!

 2. Lisette 20 januari 2012 / 15:14

  Echt een hele leuke rubriek! Dankjewel voor alle tips! Veel blogs kende ik nog niet.

 3. Naomi 21 januari 2012 / 09:08

  Leuk man, zo’n rubriekje!
  Zelf ben ik niet zo actief met bloggen geweest de afgelopen week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.