Best blogposts of this week #5

Elke week zet ik met veel plezier de leukste blogposts die die week online kwamen op een rijtje. Ik richt me vooral op minder bekende blogs, zodat de kans groot is dat je ze nog niet gelezen hebt!

do it yourself – kinga.nl
Een leuk stukje met een verzameling van 4 do it yourselfs. Van een tissue box een walvis maken bijvoorbeeld. Heel simpel, maar super cute!

DIY Fold & Mail – lastdayofspring.blogspot.com
Men neemt een leuk papiertje, knipt deze in de juiste vorm, en maakt er de tofste enveloppe ever van! Hoe cool is dit? En dan is het eigenlijk de bedoeling dat je op het papier van de enveloppe een gelijnd papiertje plakt zodat er niet ook nog eens papier in hoeft. How cute! Dit is echt wel de leukste DIY van deze week!

Week 3 in foto’s – ielss.nl
Ilse volg ik al een hele tijd op Twitter en ze blogt ook nog! Niet altijd even actief, maar nu is ze goed bezig. Jullie weten dat ik van “mijn week in foto’s” stukjes houd, en met haar nieuwe iPhone kon die niet ontbreken op haar blog. Leuk!

GIVE AWAY – imfashionstoned.com
Dit zijn echt de meest schattige dingetjes die ik ooit heb gezien! (Oke ik geef toe, ik overdrijf, maar toch!). Je kunt iets winnen wat van de buitenkant lijkt op de mooiste portemonneetjes. Maar als je dan verder kijkt zie je wat het is, je kunt er een tas uit halen, die zit erin! Gewoon zodat je een extra tas in je tas hebt.

Winactie: Hoera Beautyill viert haar eerste verjaardag! – Beautyill.nl
Helen van beautyill.nl kennen jullie vast al wel. Maar wist je dat haar blog pas slechts een jaar bestaat? Ja inderdaad, dat had ik ook niet verwacht! (Eigenlijk wist ik dat al, maar jullie vast niet! (A)) Ze heeft een winactie waarin ze een geweldig beautypakket weggeeft, je moet gewoon even kijken!

LOOK: Pop some colour and sparkle! – Annemerel.com
Geen kleine blog (maar da’s de blog die ik hiervoor noemde ook niet meer, eigenlijk!), maar hier werd ik zo blij van. Mooie vrolijke foto’s, vrolijke lipstick en een leuke outfit! Ik kreeg er een lentegevoel van, terwijl ze vertelt dat het kort daarna begon te stortregenen. Misschien hielp de zonnebril voor het lentegevoel, maar dat maakt helemaal niets uit. Gewoon even kijken!

Wat vind jij van deze posts? En wat is het leukste artikel dat jij deze week op het web hebt gelezen?

11 reacties

 1. Jennifer 27 januari 2012 / 13:30

  Leuk dat je dit zo op een rijtje zet! Deze blogs ken ik (grotendeels) nog niet, dus ik heb vanmiddag weer wat leuks te doen! ^^

 2. Chantal 27 januari 2012 / 14:40

  Ik ben het helemaal eens met bovenstaande reactie. Leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

 3. Stéphanie 27 januari 2012 / 14:46

  De eerste drie die je noemt vond ik inderdaad ook erg leuk om te lezen. Met winacties en beautydingen heb ik dan weer minder..

 4. Lisette 27 januari 2012 / 16:27

  Ik vond de envelop zo onwijs leuk!

 5. Naomi 27 januari 2012 / 20:36

  Het leukste artikel vond ik van ene Chantal die tips noteerde voor op jezelf wonen. Die tips kan ik goed gebruiken!

  Fijn weekend!

 6. Aleida 28 januari 2012 / 07:15

  Helemaal eens met het lijstje van deze week, vooral Ilse haar posts waren weer geweldig deze week!

 7. Ilse 29 januari 2012 / 14:38

  Aaahhh, ik zie dit nu pas! Wat leuk dat je mij noemt hihi!

 8. Annemerel 29 januari 2012 / 16:29

  Super leuk om mijn outfitpost hier tussen te zien staan! Thanks! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.