Best blogposts of this week #7

En jawel, ik zette weer de leukste artikelen die de afgelopen tijd online kwamen voor jou op een rijtje! Voortaan niet meer op een vaste dag, denk ik. Misschien moet ik dan ook de naam gaan veranderen, haha. Iemand een leuk idee? Maar goed, hier zijn de leukste blogposts van de afgelopen tijd!

Maak je eigen fotokwartet! – fotografille.nl
Evelien laat haar fotokwartet zien (ja, je weet wel, dat ene spelletje!). Deze bestaat uit foto’s die zij zelf heeft gemaakt (hele mooie foto’s dus). Je kunt zo’n fotokwartet ook zelf laten maken, super leuk om cadeau te geven natuurlijk!

BOOKS: Non Fiction Inspiration – Annemerel.com
Annemerel laat haar favo non fictie boeken zien, en dat zijn de leukste! En ik houd van boeken! Ik lees simpele chicklits, maar non fictie boeken als deze zijn eigenlijk nog veel leuker. Helaas staan er niet veel (bijna geen) van dit soort boeken in mijn kast, maar ze zijn zeker welkom! Ik laat binnenkort ook mijn favo boeken zien!

Het huisje! – mythoughtswordsandlife.blogspot.com
Past misschien iets minder goed in het rijtje, maar Simone (ja dat meisje van de APS therapie!) heeft een nieuwe woonruimte. Ik ben heel blij voor haar en het is een heel mooi huisje! Ik word gewoon blij als ik ernaar kijk, haha.

Shoplog 08/02/12 – MAC Naturally, Chanel & Ebay – Uniquestyle.nl
Sinds kort maakt Sharon ook filmpjes! Ontzettend leuk om ook eens iemand op een filmpje te zien, in plaats van enkel foto’s. En van die MAC aankoopjes ga ik spontaan kwijlen…

Emergency fund – makelemonade.nl
Iets waar ik nog nooit van gehoord had, een emergency fund. Lydia is 19 en woont samen met haar vriend en is dus zelf bezig met haar financiën, en daarom schreef ze hier een stuk over. Ik vind het knap hoe ze dat doet! Het is totaal niet van toepassing op mij (ik zit lekker veilig bij mijn ouders), maar toch misschien interessant om te lezen!

Wat is het leukste blogje dat jij de laatste tijd hebt online zien komen op het web?

5 reacties

  1. My Thoughts Words and Life 16 februari 2012 / 16:23

    Ah wat leuk om mijn eigen blogpost er tussen te zien staan!
    Ik hoop dat ik snel meer blogposts over mijn huisje kan typen en posten! 😀

  2. Lydia 17 februari 2012 / 11:04

    Dankjewel voor de link. ^_^ Ik had wel gedacht dat er veel mensen nog niet zo bezig waren met sparen, maar ik ben blij dat ik bij een aantal mensen een goed voornemen of een stukje kennis in hun hoofd heb geplant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.