Birthday Curl! (Jarig+win de Remmington Pearl Wand!)

Jeeeeej, today is my birthday! En hoewel het stiekem helemaal niet zo belangrijk is, is het toch altijd onwijs leuk om te vieren. Elk excuus voor een feestje is de moeite waard, vind ik! Dus… als 21-jarige Lisanne ga ik vandaag trakteren. Trakteren op een bos met krullen zoals ik die onlangs ook had! In samenwerking met het webwarenhuis Fonq.nl geef ik de magisch goed werkende krultang de Remmington Pearl Wand weg.

birthday curl

Foto 1: dag 3… zo lang houden de krullen het vol! Foto 2 en 3: dag nummero 2, ook Β een bos vol prachtige krullen Foto 4: De eerste dag, iets strakker, maar zeker niet minder mooi. Jep, ik houd van deze krultang, de krullen blijven zo goed zitten! Normaal zakt het na 1 uurtje al flink uit bij mij door mijn extreem steile haar.

Het is trouwens heel logisch dat ik de volgorde van de foto’s op omgekeerd chronologische volgorde heb gedaan… Nouja, als je goed leest begrijp je het wel, toch? Haha.

pearl-wand

Wat moet je doen om de Remmington Pearl Wand krultangΒ te winnen?

 • Een reactie op dit artikel achterlaten en duidelijk zeggen dat je graag meedoet (dubbelcheck even op het emailadres dat je invult, daarop ga ik je mailen als je wint!)
 • Een antwoord geven op de vraag: Waarom wil jij graag die bos krullen?

That’s it! Vanmiddag heb ik overigens nog een onwijs leuk spannend super vet nieuwtje… Dus als je nieuwsgierig bent zou ik nog eventjes terugkomen, haha. Het gaat om mijn persoonlijke leven en een grote verandering daarin! Maar daarover dus later meer. Who’s in?!

Meedoen kan tot en met 3 augustus.

Tip: zielige verhalen kan ik niet kiezen. Simpelweg omdat het geen taak voor mij is om te kiezen wie het het meest ‘verdient’, daar valt ook niet tussen te kiezen, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Dus, laat het liefst een leuk antwoord op de vraag achter!

Nog een tip: als je meedoet aan de 100 Things Summer Challenge dan snap je natuurlijk dat als je wint dat je een andere haartool weg moet doen, hΓ¨? πŸ˜€

DELEN:

102 reacties

 1. Chantal 13 juli 2013 / 07:47

  Beste Lisanne,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je vandaag een hele leuke dag hebt en je je goed voelt!

  Sinds een tijdje volg ik nu jou blog omdat je voor mij echt een enorme inspiratie bent. Je bent zo erg positief ondanks dat je je vaak niet goed voelt. Ik zat ook niet zo goed in m’n vel en jou tips om positief te denken helpen voor mij heel goed om betere gedachten te hebben. Hiervoor wil ik je bedanken en ik zou zeggen: ga zo door met je site!!

  Ik zou ook heel graag mee willen doen met de winactie. Ik volg jou ook op instagram en toen ik die stralende foto van jou zag met die fantastische bos krullen was ik meteen jaloers. Ik zou zo graag die remmington pearl wand willen winnen!

 2. Beautydagboek 13 juli 2013 / 07:59

  Gefeliciteerd Lisanne! Ik hoop dat je een leuk dag hebt vandaag! Ik doe niet mee, want ik heb hem al. Dus succes lady’s!

 3. Jorinde en Fiona 13 juli 2013 / 08:07

  Zowel mijn zusje als ik hebben onwijs stijl haar waar gemaakte krullen na een uurtje alweer uitzakken!
  Daarom zouden we deze tang heel willen uitproberen! Wij doen mee!

 4. Carmen 13 juli 2013 / 08:08

  Happy birthday!!

  Graag doe ik mee aan de winactie!:)

  En ik smacht om die prachtige bos krullen te maken met deze (volgens mij) perfecte krultang van Remington, omdat zulke mooie krullen mij net zo zouden laten stralen als jou op de foto’s:) en welk meisje wil dat nou niet…

  Hele fijne dag, X

 5. Ilse 13 juli 2013 / 08:28

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van! πŸ™‚

 6. Debora 13 juli 2013 / 08:51

  Gefeliciteeeerd!
  Ik doe zeker mee want Γ©cht mooie krullen heb ik nog nooit gehad.
  Mijn haar is zo slap/stijl dat krullen er bij mij niet langer dan een minuutje of vijf in blijven zitten,
  deze krultang zou dus ideaal zijn!

  Liefs x

 7. Kimberly 13 juli 2013 / 08:57

  Gefeliciteerd meissie!!!! πŸ˜€ Geniet van vandaag! <3 Ik heb hem zelf al dus ik sla over hihi

 8. Miranda 13 juli 2013 / 08:58

  Ik doe niet mee, heb van mezelf al krullen..maar wil je wel even feliciteren en fijne dag wensen!

 9. Tamarah 13 juli 2013 / 09:04

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En een hele fijne dag gewenst!
  Bij Suzanne vistte ik achter het net met deze super toffe actie maar wie weet win ik nu ;-).
  Ik zou heel graag mijn haren willen krullen om wat nieuwe mooie looks te maken! Ik heb zelf erg stijl haar maar vind het juist leuk om af te wisselen met krullen! Ook leuk omdat er allemaal bijzondere gebeurtenissen komen: bruiloft! en de doop van mijn neefje!! Zou mooi zijn om dan er tiptop uit te zien met zulke mooie krullen! Fingers crossed! πŸ˜€

 10. Ashleey 13 juli 2013 / 09:11

  Lieve Lisanne van harte gefeliciteerd! En wat lief dat je dit weggeeft! Ik doe helaas niet mee, aangezien ik zelf al veel krullen heb en er beter iemand anders mee mee kunt maken

 11. Elsa 13 juli 2013 / 09:28

  Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een prachtige dag hebt!

  En wat een leuke winactie. Ik heb behoorlijk stijl haar van mijzelf, en ik heb nog niet de perfecte krultang gevonden die de krullen langer dan een paar uur in mijn haar kan houden.. Ik ben heel benieuwd of deze dat wel kan & of ik dan eindelijk een paar dagen met een prachtige bos met krullen mag lopen! πŸ™‚ Jeej!
  En, natuurlijk extra leuk als ik mezelf zoiets cadeau mag doen op mijn eigen verjaardag (volgende week zondag..), haha.

  x

 12. Laura 13 juli 2013 / 09:32

  Lieve Lisanne, super gefeliciteerd met je verjaardag. Ik doe graag mee met deze winactie omdat ik heel dun en weinig haar heb. als ik mijn haar gekruld heb krijg ik altijd zoveel complimentjes en mijn haar lijkt dan veel voller. ik heb nu een goedkope krultang waarmee mijn haar na 2 uur voledig is uitgezakt. over de curlingwand heb ik nu al zoveel goede reviews gelezen dat ik deze zo graag wil hebben voor een mooie bos krullen !
  liefs, Laura

 13. Dionne 13 juli 2013 / 09:36

  Proficiat met je verjaardag! πŸ™‚

  ik wil graag een bos krullen, omdat ik redelijk stijl haar heb en daardoor een keer een andere coupe kan bedenken en maken.
  Krullen vind ik er vrouwelijk uitzien

 14. Heleen 13 juli 2013 / 09:50

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe niet mee met de winactie want ik heb hem al. πŸ˜‰

 15. Lianne 13 juli 2013 / 10:00

  Ik had al op andere blog gereageerd maar toch nog een keer gefeliciteerd, hihi!
  Het is hier in ieder geval een prachtige dag, hoop dat je dat daar ook hebt πŸ™‚ Geniet van je dag!
  En de winactie is geweldig! Ik doe graag mee πŸ™‚ heb zelf stijl haar en ik krulde het altijd maar met nog geen uur zijn die krullen er weer uit. Een van mijn beste vriendinnen gaat bijna trouwen en dan mag ik de hele dag mee. Nu ik wilde een kapsel maken met krullen maar met mijn krultang gaat dat em niet worden, haha. Dus i’m in! ;D

  • Lianne 13 juli 2013 / 10:03

   Oh, kromme zin zie ik nu xD *Nu wilde ik een kapsel maken met krullen, dat moet het zijn ipv ‘nu ik wilde’ haha.

   • Lianne 16 juli 2013 / 19:30

    Overigens zie ik nu pas dat ik Γ‘l die tijd met het verkeerde emailadres gereageerd heb. Mijn emailadres is zonder de punt er in, lekker slim, haha.

 16. Illilise 13 juli 2013 / 10:02

  Allereerst gefeliciteerd!

  Ik zou graag mee doen omdat deze krultang volgens mij wel geschikt is voor “kort” haar! Op die manier kan mijn “misslipgloss kapsel”(zoals Cynthia het had voor de bob) ook eens wat anders dragen!:)

 17. michelle 13 juli 2013 / 10:08

  Gefeliciteerd met je verjaardag Lisanne! Maak er een mooie dag van:) & ben heel benieuwd naar je blog van vanmiddag. Liefs

 18. Kirsten 13 juli 2013 / 10:13

  Hoi Lisanne!

  Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, happy birthday, happy birthday to youuu! Het is maar goed dat je me niet kan horen zingen haha. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van!

  Ik zou ook graag mee willen doen met deze gave winactie. Ik wil komend schooljaar een nieuwe start maken qua kledingstyle maar ook qua haarstyle. Ik ga m’n haar waarschijnlijk ook een paar tintjes blonder spoelen/verven en het liefst zou ik ook zo’n mooie bos krullen willen hebben net als jij! En volgens mij is deze krultang echt PERFECT.

  Liefs Kirsten

 19. Tessa 13 juli 2013 / 10:19

  He lisanne!

  Allereerst: happy birthday to you, happy birthday to youuuu, happy birthday dear Lisanne, happy birthday to youuu! <3
  Is het nieuwtje toevallig dat je een nieuw huisje samen met Tim krijgt? Yaay!
  Ik volg je blog inmiddels al zo lang dat ik het je echt heel erg gun πŸ™‚
  En…toevallig zit mijn haar echt nΓ³Γ³it, en de kapper zei dat ik eens moest proberen het soms te krullen πŸ˜€
  Dus deze winactie met jouw prachtige krullenbos als voorbeeld is perfect! I'm in!

  groetjes, Tessa en nog een fijne Bday<3

 20. josien 13 juli 2013 / 10:20

  lieve lisanne,

  ik wil je van harte feliciteren met deze toch wel bijzondere leeftijd. maak er een leuke dag van en ik hoop dat je je wat beter gaat voelen het komende levensjaar. aan je positifiteit zal het zeker niet liggen.

  groetjes, josien

 21. Petra 13 juli 2013 / 10:35

  Ik doe mee! Ik hoop dat het bij mij net zo goed werkt als bij jou, want na een uur of een fietstochtje zijn mijn krullen altijd weer weg πŸ™ En ik moet ‘m winnen omdat ik dan op mijn eigen verjaardag (of nouja, onze verjaardag dus) niet op mijn tweelingzus lijk, haha. Surprise! Happy birthday! Vindt ze vast leuk πŸ™‚ (En omdat de kapper die mijn haar deed met prom in Amerika ook zo’n wand gebruikte en ik het helemaal geweldig vond!)

  Verder: Happy birthday en maak er een fijne dag van! (En ik denk dat ik je nieuwtje al weet!)

 22. Jamie 13 juli 2013 / 10:40

  Yay, gefeliciteerd!!
  En wat een leuke winactie, ik hoor echt alleen maar positieve verhalen over deze krultang! Ik doe heel weinig met m’n haar, eigenlijk hangt het altijd maar los (ik heb stijl haar)… Daarom zou ik heel graag willen winnen, want ik wil echt meer met m’n haar gaan doen! En dan is die krultang natuurlijk perfect hihi, want die krullen blijven ook nog eens heel lang zitten! Ik doe graag mee! Liefs Jamie

 23. Hannah 13 juli 2013 / 10:41

  Hoooi! Ik doe mee. Ik zou de krultang graag winnen omdat ik ook van dat superstijle haar heb, waar krullen maximaal 2 uur in blijven zitten. Leuk hoor, stijl haar, maar variatie af en toe is zeker leuk!

 24. Vink 13 juli 2013 / 10:49

  Heei,
  Heel erg gefeliciteerd Lisanne! Ik doe mee aan de wedstrijd omdat ik nog nooit een krultang heb gehad en mijn haar nog nooit heb gekruld, het lijkt me leuk om het eens uit te proberen!
  x

 25. Lydia 13 juli 2013 / 10:55

  Ik doe niet mee, want ik zonder krullen al fabulous genoeg (*ahum*) maar van harte gefeliciteerd met je verjaardag. πŸ˜€ Ik wens je een heel leuke dag toe.

 26. Karlijn 13 juli 2013 / 10:56

  Gefeliciteerd Lisanne! Maak er een leuke dag van, ik hoop dat de zon schijnt!
  Mijn haar is waardeloos, hoe leuk zou het zijn als ik er krullen in kon maken. Ik doe mijn haar vaak maar (weer) in een staart of knot omdat er weinig mee te doen is. Het lijkt me gaaf om het anders te hebben, krullen wie wil die nou niet. (nouja, mensen met krullen, willen stijl haar en anders om toch?).
  Is Tim klaar met zijn tentamens? Je hebt vast een leuke dag vandaag, en ik hoef niet te zeggen ‘geniet’ ervan, want dat kun jij wel.

 27. Julia 13 juli 2013 / 11:05

  Happy birthday verjaardagsgenootje!! πŸ˜‰ Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt, met leuke cadeaus! (Hoe doe je dat trouwens met je 100 things summer challenge? Moet je van jezelf dan andere dingen weer wegdoen?)(Oh en ik doe niet mee met de winactie hoor, ik denk ik dat hem niet genoeg zal gebruiken, dan gun ik hem iemand die er meer plezier van zal hebben!) Nog een hele fijne dag! πŸ˜€

 28. Marije 13 juli 2013 / 11:11

  Lisanne als eerste gefeliciteerd! πŸ™‚ maak er een super dag van!

  Ik wil graag meedoen met de actie! Ik ben sinds kort afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs, yay! Mijn diploma uitreiking was vorige week en natuurlijk wilde ik er super uitzien die dag. Ik maakte krullen met mijn eigen curl en straightner stijltang, maar natuurlijk waren mijn krullen na een uur al uitgezakt. Weg mooie krullen voor de uitreiking, hello bad hairday. Om dit soort bloopers te voorkomen en de volgende keer wel stralend op de foto te staan wil ik meedoen dus. πŸ˜€ omdat ik krullen zo mooi vind en ik me er veel meer vrouw door voel.(dan moeten ze natuurlijk wel blijven zitten).
  Als ik win voel ik mij genoodzaakt om me aan te melden op de Facebook groep voor de 100 things challenge en mijn stijldang weg te doen, ofcourse.

 29. Simone 13 juli 2013 / 11:12

  Happy birthday Lisanne! Geweldige winactie, ik doe ook zeker weten mee!
  Ik zou de krultang graag willen winnen omdat mijn nicht binnenkort gaat trouwen
  en dat natuurlijk feestelijk gevierd moet worden. Outfits en looks zijn daarbij ook een onderdeel,
  en deze krultang zou daarbij prima van pas komen πŸ˜‰

  Fijne dag toegewenst! Liefs Simone

  • Liselotte 13 juli 2013 / 11:24

   Gefeliciteerd met je verjaardag! ;D
   Ik ga niet meedoen, hoewel ik stijl haar heb en krullen toch mooi vind staan. Ik weet namelijk nu al dat ik hem bijna nooit ga gebruiken en dan ligt hij daar maar in de kast, zonde!

   xxx Liselotte

 30. ellen 13 juli 2013 / 11:21

  Gefeliciteeeerd!

  Ik doe mee! Mijn reden waarom ik deze krultang wil winnen?
  Graag zou ik eens wat anders met mijn haar willen doen. Ik heb er 25 cm af laten knippen en het is nu op schouderlengte. Ik had een hoop krullen maar nu neigt mijn kapsel meer naar steil/golvend. Zelf heb ik een oudere krul/stijltang maar die werkt absoluut niet fijn.

  Ik zou mijn haar met deze ‘wand’ graag eens een andere look willen geven!

  Liefs

 31. Linda 13 juli 2013 / 11:22

  Gefeliciteerd met je verjaardag! πŸ™‚
  Je ziet er mooi uit met je krullen!

  Ik doe mee aan de winactie! You never know…
  Ik heb net zulk extreem steil haar als jij, dus ik ben benieuwd hoe zo’n enorme bos krullen me staat πŸ™‚

 32. Stefanie 13 juli 2013 / 11:23

  Als eerste Gefeliciteeeerd met je verjaardag! Maak er een fijne dag van!

  Ik wil graag meedoen met deze win actie.
  Over 8 weekjes moet ik bevallen van mijn eerste kindje en op het moment heb ik niet veel tijd/zin/fut voor make-up en mijn haar. Op de een of andere manier staat mijn hoofd er gewoon niet bij.
  Ik heb erg stijl haar en zodra ik krullen maak met een normale krultang, is er binnen 2 uurtjes niets meer van te zien.
  Na de bevalling hoop ik weer helemaal klaar te zijn voor make-up en een volle bos krullen te hebben, daarom zou deze Remmington Pearl Wand mij goed van pas komen!
  Dan kan ik helemaal gestyled achter de kinderwagen aanlopen, hihi
  xx

 33. Suzanne 13 juli 2013 / 11:24

  gefeliciteerd! hopelijk heb je een heerlijke dag en ik kijk uit naar je goede nieuws. ik wil deze krultang heel graag winnen omdat ik nog op zoek ben naar een tang die vrij kleine krullen maakt. waarom ik krullen wil? ik wil mijn hele leven al krullen! ik vind het jammer dat ik niet met krullen geboren ben… ik vind het echt magisch dat om een grote bos ‘bouncende’ krullen te zien. ik vind het iets magisch (haar dat uit zichzelf krult dan…), flamboyants en en glamorous hebben. oh en wie weet laat ik hem ook wel een keer op mijn cavia los, haha. één van mijn cavia’s is namelijk met krullen geboren, maar ze tijdens het opgroeien kwijt geraakt. ze stonden ‘m zo schattig :D!

 34. MySimplySpecial 13 juli 2013 / 11:30

  Gefeliciteerd! Geniet van deze dag, hopelijk voel je je goed!
  Ik doe graag mee met deze winactie! Binnenkort heb ik de bruiloft van een goede vriendin en dan zou het heel leuk zijn om daar met zo’n mooie bos krullen naar toe te gaan. Daarnaast is mijn vriend gek op mooie krullen πŸ˜‰

 35. Lindsey 13 juli 2013 / 11:31

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van.

 36. Nikki 13 juli 2013 / 11:34

  Hallo!

  Ik zou echt graag de krultang winnen omdat mijn tweelingzusje, mooie natuurlijke krullen heeft. Ik heb fijn haar waar heel weinig mee aan te vangen is. onze huidige krultang heeft het begeven. Ik wil graag terug wat meer op mijn tweelingzusje lijken.:)

 37. Emma 13 juli 2013 / 11:54

  Gefeliciteerd Lisanne!! Ik heb lang getwijfeld maar ik wil toch meedoen, mijn krultang werkt niet fantastisch dus die kan weg, zou dus geen +1 zijn op mijn lijstje hihi. Fijne verjaardag meid, geniet ervan.

 38. Lisa 13 juli 2013 / 12:14

  Van harte gefeliciteerd Lisanne, maak er een leuke dag van! Ik zou duizend dingen kunnen bedenken waarom ik een krultang nodig heb (mijn haar is na een nacht met een natte knot in nog stijl) maar ik ben toch veel te lui om mijn haar te krullen en ik wil het niet beschadigen dus ik doe toch maar NIET mee, haha.

 39. Melanie 13 juli 2013 / 12:17

  Hoi Lisanne,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, een hele fijne dag! πŸ™‚

  Ik doe graag mee aan de winactie!
  Waarom ik een bos krullen wil is; omdat (mijn haar slag heeft en geen krullen,) krullen bij mij passen!! Het past bij wie ik ben en mijn kleding stijl!! πŸ˜€

  Groetjes,
  Melanie

 40. Kim 13 juli 2013 / 12:22

  Hoi Lisanne,

  Natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag! Wat zie je er prachtig uit!
  Binnenkort is mijn, 30ste, verjaardag en dit jaar geef ik daarvoor een echt groot verjaardagsfeest! Een mooie bos verjaardagskrullen zouden mijn verjaardagsoutfit helemaal compleet maken!

  Wie weet…..

 41. ilse 13 juli 2013 / 12:31

  Happy b’day Lisanne. πŸ™‚ Maak er een onwijs toffe dag van!

 42. Lauren 13 juli 2013 / 12:31

  Als eerste van hart gefeliciteerd!!! (:

  Mijn bff heeft echt een prachtige bos krullen waar ik elke dag met heel veel jaloezie naar moet kijken, het is gewoon echt niet eerlijk! (: Ik heb al veel krultangen geprobeerd maar ervaar steeds hetzelfde als jou: binnen no time zijn ze eruit.
  Deze krultang lijkt me geweldig na het zien van jouw review, ik doe dus graag mee met de winactie.

 43. Zo simpel is dan geluk 13 juli 2013 / 12:43

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag vandaag.
  Ik vind de winactie erg leuk. Volgens mij is het een fijne krultang om af en toe mooie krullen mee te maken. Maar ik weet zeker dat je iemand anders er veel blijer mee kunt maken, dus ik doe niet mee.

 44. Suus 13 juli 2013 / 12:52

  Gefeliciteerd Lisanne!

  Ik doe graag mee πŸ™‚ Ik heb gigantisch steil haar waar krullen altijd snel uitzakken, daarom lijkt het me superleuk om eens wat langer krullen erin te hebben.

 45. Marlijn 13 juli 2013 / 13:02

  Hii lisanne!

  Gefeliciteerd met je verjaardag :d hele fijne dag vandaag met al je dierbaren om je heen πŸ™‚

  Ik zou heel graag mee willen doen met de win actie! Puur omdat mijn haar te stijl is om te krullen. Zelfs permanent zakt uit!
  zou deze graag willen proberen, lijkt me een topding!!!

  Geniet van je dag!

  Liefs

 46. Lisanne 13 juli 2013 / 13:10

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ook ik wil graag meedoen aangezien ik ook extreem stijl haar heb, en krullen dus niet goed blijven zitten.
  Die krultang lijkt me ideaal en dan kan ik weer eens wat anders met mijn haar doen ipv dat eeuwige staartje!

  Liefs,

  Een naamgenoot:)

 47. roos 13 juli 2013 / 13:13

  Gefelicitieerd Lisanne!
  Ik wil graag mee doen aan deze winactie omdat ik eigenlijk nog helemaal geen krultang heb. Ik had vroeger altijd super dik haar met veel slag maar sinds een paar jaar is het heel dun en slap geworden. Ik zou graag wel eens willen proberen of het werkt in mijn haren.

 48. Kelly Caresse 13 juli 2013 / 13:18

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe heel graag mee want wauw wat staan die krullen je geweldig, en dat wil ik ook wel, bovendien krul ik nu mijn haar met een stijltang en dan zakken ze eigenlijk binnen no-time al uit. En door mijn korte lichtblonde haar lijkt me een marilyn monroe look toch wel heel tof!

 49. Claudia Goeree 13 juli 2013 / 13:48

  Van harte met je verjaardag.

  Ik zou de remmingtong pearl wand graag willen winnen om eindelijk weer krul in mijn haar te kunnen maken. Vorig jaar heb ik mijn haar chemisch laten straighten met het gevolg dat mijn haar afgeknapt is. Nu zijn mijn punten ook nog super recht en met een gewone krultang niet om te vormen. Mijn uitgroei (circa10cm) krult wel. Dit geefteen raar gezicht.
  Ik zag in je artikel dat het lang blijft zitten, dit zou ideaal zijn.

  Nog een groot compliment voor je site en doorzettingsvermogen als je ziek ben.

  Groetjes Claudia

 50. claudia 13 juli 2013 / 13:55

  Gefeliciteerd met je verjaardag Lisanne! Ik hoop dat je een leuke dag hebt en je je vooral deze dag heel goed voelt :)!

  Toevallig ben ik morgen jarig, precies 1 dag en 1 jaar ouder dan jij!

  Ik wil ook graag de Remmington Pearl Wand winnen!
  ik heb van mezelf erg stijl en zwaar haar. ik ga morgen voor mijn verjaardag weer een poging doen om het te krullen, maar heb er weinig vertrouwen in..

  Ik zou heel graag de Pearl Wand willen testen, want ik heb er al van meerdere bloggers filmpjes/foto’s van gezien, en volgens mij verricht dat ding wonderen haha! Ik vind de krullen zΓ³ mooi!

 51. SamJ 13 juli 2013 / 13:59

  Gefeliciteerd Lisanne! πŸ™‚ De krullen staan je echt heel mooi! Ik heb zelf geen krultang, maar mijn beste vriendin, die in het buitenland woont, wel. Als ik daar ben maakt ze vaak krullen in mijn haar en echt, wow wat voel ik me dan mooi. ‘With the curls you have your confidence’, schreef ze later. Jammer dat ze niet wat dichter bij woont maar ik ben nog altijd iedere dag heel dankbaar voor onze bijzondere vriendschap. Omdat ik helaas niet heel vaak bij haar langs kan gaan zodat ze krullen kan maken, zou ik de Remmington Pearl Wand graag willen winnen. Fijne dag nog vandaag en hopelijk wordt je lekker verwend!

 52. xx_Patries_xx 13 juli 2013 / 14:00

  gefeliciteerd hoor.. ik doe NIET mee met de actie πŸ˜‰ ik heb krullen van mezelf hihi

 53. Danielle 13 juli 2013 / 14:26

  Wauw! Ik stond echt versteld van de foto van de 3e dag. Dat het er zo lang in blijft zitten! Ik doe mee met de winactie, haha!

  Van harte gefeliciteerd en een fijne dag vandaag.

 54. martina 13 juli 2013 / 15:17

  gefeliciteerd! ik doe niet mee, want ik heb deze supertang al! πŸ™‚

 55. Gerrianne 13 juli 2013 / 16:18

  Gefeliciteerd Lis Γ©n maak er nog een gezellige dag van! Geniet vooral. Oh, maar hΓ©y – hoe doe je dat met de cadeautjes die je krijgt? Dat wordt dan weer een +1, haha! πŸ˜€

 56. Ineke 13 juli 2013 / 16:22

  Ik zou heel graag de Pearl Wand winnen, van mezelf heb ik krullen maar die zakken of na een uur uit of gaan zo pluizen dat ik toch altijd weer met dat eeuwige knotje op mijn hoofd loop. Dus drie dagen krullen lijkt me wel wat, en zo’n krultang is natuurlijk ook beter en goedkoper dan een permanentje..

  Oja, en nog een fijne verjaardag ;-)!

 57. Sophie 13 juli 2013 / 17:29

  Allereerst gefeliciteerd!

  Ik doe ook graag mee met de winactie.
  Ik wil de krultang graag winnen omdat ik al bezig ben met het laten groeien van mijn haar sinds ik die reviews heb gezien. Voor gewone krultangen is mijn haar helaas te zwaar, ben benieuwd of deze wel werkt.
  En laten we eerlijk zijn, krijgen is altijd fijner dan kopen;)

  x

 58. Jenny 13 juli 2013 / 18:12

  Ja! Ik doe mee! Mijn antwoord in een gedicht:

  Wind
  blaast gestaag
  als diepe zuchten
  doorwoeld ‘t haar

  Blaast veelvuldig
  zijn wangen leeg
  zuigt zich hoorbaar vol
  geniet van m’n ragebol

  Laat hem gelaten spelen
  terwijl hij lustig in
  m’n haren graait
  en de gladde lokken
  tot verwarde krullen
  draait!

  • Wendy 13 juli 2013 / 19:36

   Als eerste gefeliciteerd! Met je verjaardag en met jullie huisje. Echt super!!

   Ik doe mee. Waarom ik zo een mooie bos krullen wil? Nou omdat mijn haar net als dat van jou super steil is waar de krullen binnen een uur weg zijn. En hier dus niet mee dus dat lijkt me geweldig om Ook een keer krullen kunnen hebben!

 59. Vera 13 juli 2013 / 19:39

  Gefeliciteerd Lisanne! (ben je nu alweer jarig, wat gaat de tijd toch snel!)
  Ik hoop dat je een leuke dag hebt (gehad) en je goed voelt op je verjaardag!

  Wat een gave win actie, ik doe mee!
  Waarom ik die bos krullen zou willen? Omdat ik toe ben aan wat verandering in mijn look.
  Sinds een paar weken is er een ‘nieuw hoofdstuk’ begonnen in mijn leven en daarbij hoort
  ook een nieuwe look vind ik πŸ™‚ en die krultang vind ik zo gaaf, heb al een paar reviews gezien.

  Verder wilde ik nog kwijt dat ik vaank enthousiast een blog volg maar
  snel afhaak omdat het me niet meer trekt. Nu je (weer) jarig bent besef ik me
  dat ik jouw blog al meer dan een jaar bijna elke dag bezoek (en heel soms laat ik iets achter).
  Je hebt me met het minimaliseren (en met meerdere dingetjes) aan het denken gezet en ik zie
  jouw positiviteit en levenshouding als een inspiratie πŸ™‚
  Doordat ik jouw blog vaak aan het begin van de dag lees krijg ik regelmatig motivatie
  om er een extra leuke dag van te maken! Vond dat je dat moest weten want ik ben vast niet de enige!
  Gaaf dat jouw blog zo’n effect op iemand kan hebben toch !!

  Fijne verjaardag nog!
  xxxx

 60. Lotte 13 juli 2013 / 19:43

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik laat deze winactie maar even gaan, ik heb het niet zo met fΓΆhns, krul- en stijltangen. Ik vind dat mijn haar er zo dof van wordt, het verliest zijn glans!

 61. ZoΓ« 13 juli 2013 / 20:29

  Gefeliciteerd!
  Ik heb een beetje golvend haar van mezelf, maar die golven/krullen zijn er na een paar uur alweer uit.
  De krultangen die ik heb gekocht zijn superslecht helaas.. En zeker omdat ik een tijdje al zonder werk zit (ontslagen)
  heb ik dus geen geld om een nieuwe te kopen πŸ™

  • Marjolein 13 juli 2013 / 21:16

   Hee Lisanne!
   Nog van harte gefeliciteerd!
   Volgens mij is deze pearlwand wel echt de beste krultang ooit! :O
   Ik denk dat ik hem dus ook maar moet winnen πŸ˜‰
   En anders moet ik hem maar gewoon kopen, of krijgen van mijn vriendje,
   hij vindt me immers veel mooier met een volle bos krullen.
   En stiekem vind ik krullen zelf ook wel heel sexy πŸ˜‰ lol.

   Heel veel plezier nog vandaag!!

   xxx

  • Marjolein 13 juli 2013 / 21:16

   oops . ik heb gereageerd op jouw bericht Suzanne …
   Ik snap er echt niks van XD

 62. Marjolein 13 juli 2013 / 21:17

  Hee Lisanne!
  Nog van harte gefeliciteerd!
  Volgens mij is deze pearlwand wel echt de beste krultang ooit! :O
  Ik denk dat ik hem dus ook maar moet winnen πŸ˜‰
  En anders moet ik hem maar gewoon kopen, of krijgen van mijn vriendje,
  hij vindt me immers veel mooier met een volle bos krullen.
  En stiekem vind ik krullen zelf ook wel heel sexy πŸ˜‰ lol.

  Heel veel plezier nog vandaag!!

  xxx

  • Marjolein 13 juli 2013 / 21:26

   Ik heb trouwens al een cheap krultang en stijltang op mijn lijstje van weggegooide spullen staan! Die gaan richting apparaten inzameling πŸ™‚

 63. Liliane 13 juli 2013 / 23:10

  Ik wil je alleen even feliciteren dus bij deze! πŸ˜‰

 64. Marike 14 juli 2013 / 00:41

  Ik hoef niet te winnen, maar wil je wel van harte feliciteren (stiekem net te laat….)! Hopelijk heb je een hele fijne dag gehad! πŸ™‚

 65. Chanouk 14 juli 2013 / 11:28

  Hoi Lisanne! Ik doe heel graag mee met deze winactie! Waarom? Nou, omdat ik dus bijna hetzelfde haar heb als jij! Ik heb verschillende krultangen geprobeerd, ook met de stijltang krullen gemaakt, met verschillende soorten papilotten in geslapen, maar net als bij jou is het na een uur alweer uitgezakt haha! En dan heb ik het nog niet eens over “naar het werk fietsen”.. Ik ben dus ontzettend benieuwd of deze tang bij mij wel werkt en ik hoop daarom ook heel graag dat ik hem win! Het staat je heel goed, het worden mooie natuurlijke krullen!! Nog gefeliciteerd met je nieuwe woning trouwens, heel gaaf!! En ga zo door met je blog! Je schrijft altijd inspirerende en leuke stukken! Liefs

 66. dewi 14 juli 2013 / 12:02

  nog van harte gefeliciteeerd! hele toffe winactie! ik doe zeker mee! πŸ˜€

  Ik zou graag willen winnen, omdat een grote bos krullen ieders meisje droom is toch? Meisjes met steil haar willen een grote bos krullen en meisjes met een grote bos krullen willen steil haar. En laat ik nou een meisje zijn met steil haar (toeval? hahaha) Om het meteen permanent te doen is een beetje overbodig, maar sommige dagen wil ik gewoon als een krullenbol door het leven en hoe kan dat beter dan met de remmington pearl wand?

  ik hoop dat je een fijne verjaardag heb gehad!

  liefs! β™₯

 67. Linda 14 juli 2013 / 15:50

  Woehoeeee mega winactie:D

  Nog gefeliciteerd! Heb je een leuke dag gehad :D?

  Ik doe zeker mee!!! Ik heb thuis een best aan de prijze krultang van Babyliss, maar na 5 minuten is er niks meer van de gemaakte krullen over.. dus ik kan er helemaal niks mee:( en ik wil ook zo graag eens mooie slag of een echte bos krullen, mijn haar is erg steil. Dus dit is echt wat ik zoek πŸ˜€

  Geniet lekker van je 21jarige bestaan hihi! Xx

 68. Jana 14 juli 2013 / 16:44

  Ik doe graag mee! Deze tang staat al op mijn verjaardagswishlist maar het zou natuurlijk leuk zijn om te winnen en mijn verjaardag niet te moeten afwachten πŸ˜‰
  Ik heb vrij moeilijk haar om te krullen maar over deze lees ik uitsluitend positieve reviews.
  Wie wil eigenlijk geen krullen?! Krullen laten me eigenlijk wat zelfzekerder voelen, het toont dat je moeite gedaan hebt voor je look terwijl haar krullen niet eens zo’n grote inspanning is… Krullen zien er gewoon zo mooi uit!

  • Jana 14 juli 2013 / 16:45

   Oeps! In al mijn blijdschap toen ik zag dat je deze tang kon winnen, vergat ik je een (late) gelukkige verjaardag te wensen! Proficiat!

 69. Fabianne 14 juli 2013 / 17:24

  Misschien een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd! Dan ben je precies een half jaar later jarig dan ik, haha. Ik was even op je blog aan het rondneuzen en omdat ik best wel een heel klein beetje hebberig word van die krultang, laat ik hier ook maar even een berichtje achter. Ik zou ‘m heel graag willen winnen, en niet zonder reden! Toen ik een jaar of dertien was, kwam ik in de pubertijd en ging ik van het meest steile haar dat je je maar kunt voorstellen naar een volle bos krullen. Destijds vond ik het helemaal niets, maar na een paar jaar was mijn haar weer zo steil als wat en ik moet toegeven: Ik. Mis. Het. Met deze krultang moet het wel lukken om daar verandering in te brengen en aan je foto’s te zien kan het alleen maar beter worden dan toen ik dertien was ;).

 70. Nadine 14 juli 2013 / 18:37

  Ik doe graag mee en wil graag die bos krullen om er super uit te zien bij mijn nieuwe vriendje!!

 71. ling 14 juli 2013 / 20:43

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Hele leuke win actie, ik heb erg stijl haar en krulspelden blijven nooit lang bij mij zitten dus ik zou graag deze krultang willen uitproberen!

  X

 72. Danielle 14 juli 2013 / 23:09

  Lieve Lisanne,

  Gefeliciteerd! 21 vind ik toch een beetje een speciale leeftijd, ik mag deze ook bijna vieren!
  Ik was echt stik jaloers op je bos krullen en dat industrie ook waarom ik graag zou winnen! Mijn haar is stijl, stijler, stijlst! En wat zou ik graag een beachbabe zijn met mooie krullen, maar tegelijkertijd zakt altijd uit, wat ik ook probeer!
  Dag 4?! Houd je me voor de gek? Dat is niet mogelijk hoor..
  Mag ik dat proberen? Ik geloof dit pas als ik het merkte eigen ogen zien mijn haar!
  Dus durf je het aan om mij te bewijzen dat t kan, hihi?

  Liefs, Danielle

 73. Anita H. 14 juli 2013 / 23:33

  Allereerst: van harte gefeliciteerd. En leuk dat je trakteert!!

  Ja, ik wil heel graag winnen. Krullen wil ik vooral omdat ik dat mooier vind dan steil haar. Het zorgt automatisch al voor meer volume (waar ik nogal een gebrek aan heb). Ik heb een tijdje geleden zo’n krulset aangeschaft, maar dat vind ik toch wel een gedoe. En sinds een tijdje heb ik een a-symmetrisch kapsel. 1 kant weggeschoren en de andere kant wil ik wat langer laten groeien. En met krullen lijkt me dat echt gaaf.

 74. yalda 15 juli 2013 / 09:20

  Happy Bday ten eerste en nog vele krullende jaren toegewenst:)

  Ik zou de krultang willen winnen omdat mijn vriend een ex heeft die niet de mooiste was, maar wel altijd super leuk uitzag en altijd de perfecte krul in haar had. Een keer heeft men vriend dat per ongeluk ook tegen mij gezegd. Wel sindsdien heb ik het één en ander geprobeerd, maar het word steeds zo rommelig. Dus ik wil em winnen om net zulke mooie krullen te maken, haha. Beetje raar?

 75. Nicolien 15 juli 2013 / 13:15

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Beter laat dan nooit toch? Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad. Ik wil graag meedoen aan jouw winactie, aangezien ik hetzelfde probleem hebt als jij. Een krultang gekocht, krullen, krullen, krullen en na een uurtje is er al niets meer van te zien. Zonde natuurlijk van mijn tijd. Het is bijna niet te geloven dat een krultang ervoor kan zorgen dat krullen wel langer dan een uur zitten. En een aantal dagen? You must be kidding! Ik ben dus zeer benieuwd naar deze krultang en zou hem graag willen winnen πŸ™‚

 76. Anouk 15 juli 2013 / 13:43

  Bij deze wil ik je alsnog van harte feliciteren. Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad! Je haren zitten trouwens echt prachtig, waaauw!

 77. Julie 15 juli 2013 / 14:03

  7 jaar geleden ben ik verhuisd. Op de dag van de verhuizing verjaarde ik en hebben mijn ouders me op een bos weelderige krullen getrakteerd. De foto’s waren zo mooi, dat ik voor mijn verjaardag volgende week ook weer zo’n mooie bos krullen wil !
  X julie

 78. xx.Yvonne 15 juli 2013 / 22:11

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! ik ben net terug gekomen van vakantie dus heb alweer een hoop gemist. Ik wil graag meedoen, heb nou al zoveel goede dingen over deze tang gehoord dat ik hem wel heel graag wil proberen. Zo ook maar gelijk het blogje lezen over hoe die tag werkt want daar ben ik nu wel nieuwsgierig naar ^_^
  Ik zou graag een mooie bos krullen willen omdat ik krullen onwijs mooi vind en ze zelf helaas niet heb. Met een tang waarmee ze 3 dagen mooi blijven is dat natuurlijk zo helemaal mooi. Heb ik de ene helft van de week krullen en de andere helft van de week stijl haar. Ideale combi als je het mij vraagt. Mijn opa is binnenkort ook jarig en geeft een feestje met zaaltje etc en hij vind krullen altijd heel mooi staan bij mij. Hij noemt me met stijl haar altijd pippi langkous (omdat ik vroeger vaak 2 staartjes had) en met krullen noemt ie me altijd Belle (van belle en het beest). Ik vind die tweede benaming toch wel iets leuker klinken dus zou graag op zijn feest, zijn eigen Belle zijn hihi ^_^
  xx

 79. Berber 17 juli 2013 / 11:44

  Ik wil altijd al een keer een mooi bos haar! Ik heb altijd moeite hiermee door mijn gladde, dunne haar. Alles wat ik erin doe vliegt er snel uit. Daarom lijkt het mij wel wat om nu wel een keer een bos haar te hebben πŸ™‚ ik doe dus mee!

 80. Janine 18 juli 2013 / 12:03

  Gefeliciteerd! En ik doe mee. Ik wil graag deze krultang winnen omdat veel andere tangen bij mij gewoon niet werken. Net zoals jij is het na een uurtje compleet uitgezakt.

 81. Mirte 18 juli 2013 / 19:55

  Hee Lisanne!

  Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd!
  Ik ben net terug van een vakantie vandaar dat ik nu pas de mogelijkheid heb om je feliciteren.

  Ik zou heeeel erg graag deze tang willen uit proberen:D. En ach, zo moeilijk wordt het niet om mijn oude krultang weg te doen (100 things SC) als ik dan net zulke krullen als jou krijg!

  liefs

 82. Sarah 19 juli 2013 / 19:48

  Heee Lisanne nog gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik doe graag mee aan deze winactie omdat een ‘gewone’ krultang bij mij ook niet langer blijft zitten dan een uur. Haha! Vind de krullen btw echt prachtig! X

 83. Thea 20 juli 2013 / 08:47

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Wat staat zo’n bos met krullen je prachtig.
  Ik doe heel graag mee omdat ik nu groen zien haha.
  Ik heb altijd al graag krullen gewild maar helaas, moeder natuur heeft ze toebedeeld aan
  mijn zusje en mij haar gegeven wat bijna steil is. Heeeeel soms heb ik geluk en kan ik er
  krullen in kneden, dan spring ik meteen een gat in de lucht. Een gewone krultang lukt wel maar dat zakt er allemaal wel heel snel weer uit.

 84. Joyce 20 juli 2013 / 22:47

  Een hele erge late reactie, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat super dat jullie gaan samenwonen. Ik doe graag mee met de winactie. Mijn haar is zo stijl, ik probeer het altijd te krullen met een stijltang, op zich lukt dat wel (alleen aan de onderkant), het worden nooit zulke mooie krullen zoals jij op de fotos hebt.

 85. Tahlia 1 augustus 2013 / 18:59

  Hi There!

  Dat is ook toevallig dat we allebei in dezelfde maand jarig zijn!
  Ik was vorige week jarig. Hopelijk heb je een leuke dag gehad!…
  Ik zat op het internet te browsen, en kwam ineens op je website terecht. Echt een leuke site!

  Op verschillende beautykanalen had ik gezien dat de Remington Pearl Wand een goede
  krultang is en daarom doe ik graag mee! Ik ben dol op haarproducten, en alles wat met
  haartrends te maken heeft.

  Ik wil graag net zo’n bos prachtige krullen als jij, omdat ik zelf niet zulke krullen heb.
  Ik hou erg van de jaren 50 look, en veel meiden in die tijd droegen van die romantische krullen.
  Krullen creΓ«ren een classy, charmante, vrouwelijke look. Of zo’n bouncy curls prinsessenlook,
  net als Doornroosje. Leuk voor op school of als ik naar een feestje ga. πŸ™‚ Krullen zijn cool!

  Een zomerse groet,

  T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.