MEGA Birthday giveaway! Pixum fotoalbum, Cadeau.nl tegoedbon en 3x Sleek look-a-like palette

(dit is een artikel van 13 juli)

Hello ladies! Vandaag ben ik jarig, en wie jarig is trakteert… althans, dat zeggen ze. En wie ben ik dan om hier niet naar te luisteren? Ik vond een aantal ontzettend vrolijke palettes en kon het niet laten om deze voor jullie mee te nemen. Daarnaast was de webshop Cadeau.nl zo gul om jullie ook te trakteren voor mijn verjaardag, en de webshop Pixum ook, hoe tof!

Een tegoedbon van 25 euro bij Cadeau.nl

De eerste optie waaruit je kunt kiezen is de cadeaubon van cadeau.nl. Op deze webshop vind je allemaal super toffe cadeaus! En of het nu een cadeautje voor jezelf wordt, of voor iemand anders, dat is aan jou! (denk aan een verjaardagscadeau of een cadeau om iemand te bedanken?)

De items die je hierboven ziet komen allemaal van de webshop en zijn onder de 25 euro. Een undercover sleeve voor je iPad (is er ook voor laptops en telefoons), Een Facebook like en dislike stempel, Moleskine style notitieboek, een luxe mok met speciaal vakje voor losse thee, een Facebook page douchegordijn, en een pizzaknipper. Zijn dat leuke cadeaus of zijn dat leuke cadeaus?

Zelf een fotoboek maken twv 30 euro bij Pixum

Heb je een bijzondere gebeurtenis waarvan je veel foto’s hebt? Dan is het maken van een fotoboek echt een perfect idee. Ik heb de software van Pixum om fotoboeken te maken op mijn laptop staan en ik moet zeggen dat het prima werkt. Voor een tegoed van 30 euro kun je een mooi boek met veel extra’s maken.

3x Technic Electric palette (Sleek look-a-like)

Toen ik dit palette tegenkwam op een fijne beautyblog ben ik meteen naar de winkel gerend om deze voor jullie te halen. Lekker vrolijke en felle kleurtjes, daar houd ik van! Als het dan ook nog mooie kwaliteit oogschaduw is, dan ben ik om. Van deze palettes geef ik er 3 weg!

De onderste 4 foto’s van de swatches komen van de review van dit palette op marjolean.nl. Ook kwam ik op Beautyill nog deze review tegen van het palette. Leuk om te lezen!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Een reactie achterlaten met wat je graag wilt winnen en waarom je dat graag wilt winnen.

En een van de volgende dingen:

 • Deze post liken op Bloglovin
 • De link delen op Twitter
 • De link delen op Facebook

Laat ook even achter welke van deze dingen je hebt gedaan. Meedoen kan tot en met vrijdag 20 juli.

Verder wens ik jullie allemaal veel geluk. Als ik kon zou ik jullie allemaal een cadeautje geven, maar helaas is mijn bankrekening niet oneindig, heel jammer, anders had ik het graag gedaan. Maar sowieso wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog, jullie maken mijn leven altijd weer een stukje leuker met jullie reacties! Bedankt!

41 reacties

 1. Celeste 13 juli 2012 / 13:16

  Het lijkt me super om het fotoboek te winnen! Over een paar weken ga ik 2,5 week naar Kroatië met mijn ouders en mijn vriend.. en aangezien ik ook wat ouder wordt, zal het de laatste keer zijn dat ik met mijn ouders mee op vakantie ga. Ik heb een aantal prachtige jaren achter de rug met mijn ouders in Kroatië en ik zou heel graag een mooie herinnering hebben aan mijn tijd daar met hun.

  Ik heb de link geretweet op twitter (:

  xxx

  • Celeste 13 juli 2012 / 13:17

   Tweetname is @xCeless_

  • Celeste 13 juli 2012 / 13:29

   oohja en natuurlijk gefeliciteerd! hihi sorry, ben er niet helemaal bij!
   maak er een mooi jaar van (: ! xx

 2. Alexandra 13 juli 2012 / 13:19

  Oh mijn god, Lisanne! 😀 Dit is geweldig! Ik weet niet goed wat kiezen. De eerste optie is ontzettend aantrekkelijk, aangezien ik een dikke hebbeding nerd ben, maar die make up palettes zijn ook heel leuk! Ahhhh. Keuzes, keuzes, keuzes. Ik ga dan toch voor de palettes. Ik ben een meisje (dûh), ik houd van make-up maar ik heb nog niet zo veel leuke oogschaduws, en dit zijn echt leuke kleurtjes! Ik ben gek van de Sleek palettes (heb er geen, maar ze zién er gewoon al leuk uit!) dus deze zullen zéker in de smaak vallen! 🙂 Veel geluk iedereen!

  PS. Heb de post geliked, heb ook een link gedeeld op zowel Twitter ( https://twitter.com/AlexandraVD/status/223738195383287808 ) als op Facebook ( https://www.facebook.com/alexandra.vandingenen/posts/298131990285456 )! 🙂

 3. Danielle 13 juli 2012 / 13:24

  Ik wil graag het fotoboek bij pixum omdat wij net 4 weken jonge kittens hebben en ik heb sinds 2 weken een eigen camera. Een sony (echt heel vet!). En ik wil graag een fotoboek met al mijn mooie foto’s van de kittens! 🙂

  Ik heb trouwens dit bericht op Bloglovin geliked.

  En natuurlijk niet te vergeten, van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en hopelijk mag dit een heel fijn en leuk jaar voor je worden 🙂

 4. Marah Schrijft 13 juli 2012 / 13:25

  Ik zou de cadeaubon van cadeau.nl wel willen winnen omdat we over drie weken oom en tante worden van een wondertje (mijn schoonzus kan eigenlijk geen kinderen krijgen) en bij een wonderkindje hoort een bijzonder cadeau!

  Heb getweet en op bloglovin geliked!

 5. Mayara Esther 13 juli 2012 / 13:30

  Ik wil graag de 3x Technic Electric palette (Sleek look-a-like) omdat ik net ben begonnen met make-up. Ik heb maar 1 make-up palette en ik wil graag meer look’s maken.

  – Ik heb deze artikel geliked op Bloglovin
  – Ik heb de link gedeeld op Twitter
  – En ik heb de link gedeeld op Facebook.

  Liefs, Mayara Esther

 6. Ashley 13 juli 2012 / 13:31

  Hee Lisanne!

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je 20ste verjaardag!
  Ik zou graag het fotoboek bij pixum willen, omdat ik met kerst naar de Filipijnen ben geweest en heb iets van 500 foto’s maar kan ze nergens plaatsen.
  Ik heb je link getweet en heet @ashleyvanvoorn 😉
  Fijne dag nog Lisanne en geniet ervan!

 7. Limoentje 13 juli 2012 / 13:47

  Wat een ontzettend leuke en lieve actie van je, Lisanne!
  Ik ga voor de palette of het album.
  Met de tegoedbon van het album zou ik een album maken voor mijn oma met foto’s van mij, mijn vriend & m’n nicht en haar man. Alle vier wonen wij in het buitenland en we zien elkaar maar een of hooguit twee keer per jaar. In het album zou ik mooie foto’s van ons laten afdrukken zodat ze ons altijd bij haar heeft.
  De palette is geweldig vanwege de mooie, felle kleuren. En daar houd ik ontzettend van. Heb maar weinig make-up en wil graag m’n ‘stash’ uitbreiden.

  Gedeeld op twitter, bloglovin’ en facebook!

 8. Sandy 13 juli 2012 / 13:49

  Hi Lisanne,
  Van harte proficiat met je verjaardag! Ik wens je een heel fijne dag toe, vol gezelligheid, liefde en gezondheid ♥
  Ik vind je fotoboek waardebon echt helemaal te gek..ik ben in 2010 getrouwd en heb de foto’s nog altijd niet laten afdrukken, té erg, haha! Maar in the end: ik ben óveral blij mee, het gaat tenslotte om de gedachte, dus mocht ik winnen, dan laat ik me graag verrassen!
  Ik volg je al op Bloglovin’. Mijn tweet vind je hier: https://twitter.com/PaarseCavia/status/223745731058597889

  Fijne, mooie dag gewenst!

 9. Marieke 13 juli 2012 / 13:49

  Super leuk ! Ik zou het zo vet vinden om de tegoedbon van cadeaus.nl te winnen, allemaal van die leuke hebbe-dingetjes die je normaal – tenminste, ik – niet zo snel koop. Ik heb het artikel geliked met bloglovin. En nog van harte gefeliciteerd natuurlijk Lisanne !

 10. lucia 13 juli 2012 / 14:15

  Van harte met je verjaardag 🙂 ik zou het leuk vinden om de tegoedbon van cadeau.nl te winnen!!!

  liefs,

  Lucia

 11. Thea 13 juli 2012 / 14:16

  Gefeliciteerd! Ik wens je een fijne dag en ik hoop dat je je supergoed voelt.
  Mis je je tienerjaren al?
  Ik doe graag mee voor de bon van cadeau.nl omdat ik dol ben op lekker rondneuzen op het net en ze mooie cadeautjes hebben met kleurtjes waar ik vrolijk van wordt.
  Ik was anders wel voor het palet gegaan maar die heb ik al, superleuk palet is het!
  Oh ja, ik heb het artikel gelikd op bloglovin.

  Liefs Thea

 12. Nikita 13 juli 2012 / 14:29

  ik doe ook graag mee, ik zou graag de cadeaubon winnen voor cadeau.nl. Zodat ik iets leuks kan aanschaffen voor iemand anders. Mijn mama verjaart binnenkort dus zou dat ideaal zijn.

  ik heb geliked op bloglovin, gedeeld met twitter en FB !

 13. Chaja 13 juli 2012 / 14:58

  Aah superleuk, ik doe mee 😀
  Ik zou graag de cadeaubon willen winnen, gewoon omdat het fijn is dat je dan lekker zelf wat leuks mag uitkiezen 🙂 En bonvendien, ik heb al genoeg palettes en fotoalbums ghehe.
  Ik like de post op Bloglovin, en heb de winactie op Facebook gedeeld.

  Liefs,
  Chaja

 14. Liliane 13 juli 2012 / 15:00

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Lisanne! Geniet van deze dag!

  Ik zou heel graag een palette willen winnen omdat ik blown away ben bij de kleuren! So pretty 🙂 Verder wil ik heel graag wat spannende knallende kleurtjes hebben om gave looks mee te maken. Die missen nog!

  Ik heb de post geliked!

 15. Naomi 13 juli 2012 / 15:45

  Ik vond je sowieso al tof, maar dit is natuurlijk al helemaal geweldig. Ik wil graag de cadeaubon en ik ga je even liken op Bloglovin’.

  En: HIEP HIEP HOERA!

 16. Anne 13 juli 2012 / 16:42

  Leuk! 🙂 Ik wil wel het fotoboek winnen. In totaal heb ik nu 3 boekjes gemaakt en ik vind het zo tof om te doen. Ik heb twee kleine boekjes met foto’s van evenementen van mijn muziekvereniging en ik heb een prachtig boek cadeau gedaan aan mijn beste vriendin en haar echtgenoot voor hun bruiloft. Ik had de foto’s voor hun trouwkaart gemaakt en in dat fotoboek staan de mooiste foto’s. Dus ja de waarom is dat ik graag met foto’s bezig ben. Bovendien gaan foto’s meer leven wanneer ze zijn afgedrukt. Gewoon op de computer of op een blog, leuk, maar als je vast kan houden, gaaf!

  + 1 like op bloglovin

 17. Nathalie 13 juli 2012 / 17:14

  Ik zou graag het fotoboek maken winnen. Ik heb nog een heleboel digitale foto’s op de pc die ik graag wil afdrukken van de afgelopen periode. Ze herinneren me aan fijne tijden en geven me de boost om dat positieve gevoel vast te houden. Ik heb je link gedeeld via twitter

 18. marieke 13 juli 2012 / 17:37

  Gefeliciteerd 🙂 !!!
  Ik hoop dat je een super fijne heerlijke dag hebt!

  Het liefst zou ik het fotoboek winnen, omdat ik dan alle mooie en leuke herinneringen van mijn fijne leven kan bundelen en bewaren! Ik weet dat ik bof met mijn lieve vrienden, vriendje en familie, hiervan geniet ik elke dag, dus ik zou het super leuk vinden om iets te maken waardoor ik dit nooooit zal vergeten hoe fijn ik het nu heb!

  Ik heb deze post geliked op bloglovin 🙂
  Liefs! Marieke

 19. Louise 13 juli 2012 / 17:42

  Ik zou heel graag één van de palettes winnen. Normaal ben ik niet zo van de felle kleuren maar toen ik dit palette zag ging ik compleet uit mijn dak! Dit vind ik er toch wel érg gaaf uit zien (:
  Ik heb je artikel geliked op Bloglovin’. Volg je site pas sinds kort maar ben nu al verslaafd aan je artikelen, hihi.

  Liefs Louise

 20. Anouk 13 juli 2012 / 19:14

  Ik heb je blogpost gedeeld op Twitter, ik zou graag de cadeaubon winnen. Het lijkt me super leuk om één van de gadgets te kunnen aanschaffen. Dat is echt iets voor mij.

 21. Marike - LIVWOW.nl 13 juli 2012 / 19:34

  Happy Birthday to you! Happy Birthday to you! Happy Birthday dear Lisanne! Happy Birthday to you! Van harte gefeliciteerd!

  Hopelijk heb je vandaag ondanks de regen (?) een mooie dag!

  Ik vind het echt superleuk dat je zo’n mooie winactie hebt kunnen regelen! 🙂 Het lijkt mij heel erg leuk om de cadeaubon van cadeau.nl te winnen! Die iPad hoes lijkt me geweldig! En ook het Facebook douchegordijn stond op mijn verlanglijstje! 🙂

  Bij deze de tweet: https://twitter.com/Marikee/status/223830419739643905
  En de Facebook update: http://www.facebook.com/livwow

  Nog een fijne verjaardag!

  Liefs Marike

 22. Anne-Sophie 13 juli 2012 / 20:06

  Eerst en vooral: proficiat! Met je verjaardag, maar ook met je mooie blog! Jouw positieve, vrolijke artikels inspireren me altijd!
  Ik heb je blog geliked op bloglovin’, maar kan helaas die andere dingen niet doen omdat ik geen twitter of facebook heb…
  Maar de cadeaubon lijkt me wel leuk, want dan kan ik zelf een leuk geschenkje kopen voor een goede vriendin die binnenkort jarig is!

  Groetjes!

 23. Renske 13 juli 2012 / 20:28

  Van harte gefeliciteerd hoor:D 21 ben je geworden, toch? Hopelijk heb je een mooie dag, ondanks alle regen.
  Natuurlijk doe ik maar wat graag mee aan je givaway. Leuke en originele dingen heb je bedacht! Optie 1 vind ik geweldig. Ik moest hardop lachen toen ik bijvoorbeeld die undercover Ipad sleeve zag en zo’n Moleskine-achtig notitieboekje is, voor mij als journalist/schrijfster in de dop, helemaal geweldig.

  • Renske 13 juli 2012 / 20:29

   Oh ja, ik heb je artikel geliked op Bloglovin’ en uiteraard volg ik je inspirerende blog daar al een tijd:)

 24. Patricia 13 juli 2012 / 20:59

  Gefeliciteerd Wat een leuke give away en leuk dat jij ons trakteerd op je verjaardag!
  Ik zou graag het fotoalbum winnen want ik wil graag en fotoalbum van mijn kat donder maken

 25. Lifesplash 13 juli 2012 / 22:11

  Wauw, Lisanne gefeliciteeeeeeeeerd <3 Je geeft zoveel weg, hihi dat hoor je eigenlijk zelf allemaal te krijgen. Geniet nog van je dagje lieverd. Ik zou graag de tegoedbon van Cadeau willen, om iemand een cadeautje te geven… en ik weet in ieder geval al wie. ;wbw;

 26. emma 14 juli 2012 / 00:32

  GEFELICITEERD 😀
  ik besefte me vanmorgen ineens na het lezen van je post dat ik ook niet zo lang tiener meer ben 😮
  ik zou heel heel graag de cadeaubon willen winnen, vooral omdat ik er al allemaal coole dingetjes heb gezien die ik normaal niet zou bestellen, maar dan wel..
  Ik heb dit artikel geliked *klik* en volg je al een tijdje via bloglovin 😀

 27. zoetedagdromen 14 juli 2012 / 11:13

  Wat leuk dat je voor je verjaardag cadeautjes mag weggeven! Ik doe graag mee voor de cadeaubon van cadeau.nl, heb daar een super leuke wereldkaart gezien, waarvan je een goede laagje kan krassen bij de landen die je hebt gezien/bent geweest, zo leuk!

 28. Anouk 14 juli 2012 / 12:03

  Wauw, gefeliciteerd! Ik doe ook mee met deze geweldige winactie!

  Ik doe mee voor het palettje, ik heb er al zulke mooie looks mee gezien! Wow, en dat gewoon van de Bart Smit haha!

  Nog veel leuke jaren toe gewenst.

  Liefs,
  Anouk

 29. Jennifer 14 juli 2012 / 14:55

  Ik zou graag de tegoedbon van 25 euro winnen bij cadeau.nl ! Ik ga vanmiddag een nieuwe telefoon kopen en ook mijn bankrekening is niet oneindig – al zou je denken van wel. Maar die telefoon moet natuurlijk ook een beschermhoesje en ik ben zojuist verliefd geworden op die van de foto in je post. Leuke undercover hoes, jaaa! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag. 😉

 30. Nienke 14 juli 2012 / 15:29

  Ik doe mee. Ik zou heel graag het fotoalbum winnen. Ik ben op 3 mei getrouwd.. =) We hebben hiervan heel veel mooie foto’s, maar ik wil er nog wel een album van maken dus dit zou heel goed uitkomen. Ik volgde je al met Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. Nog gefeliciteerd!

 31. Manon 14 juli 2012 / 15:36

  Als eerste: Nog gefeliciteerd!
  Ik zou graag het fotoboek willen winnen. Ik ben afgelopen woensdag een dagje naar Parijs geweest en heb natuurlijk heel veel foto’s gemaakt. Nu heeft mijn moeder tegen mij gezegd dat ik een paar foto’s uit mocht kiezen om ze af te laten drukken op haar kosten. Helaas hebben we het nooit al te breed gehad thuis en raakt mijn moeder binnenkort haar baan kwijt, ik wil mijn ouders dus zo min mogelijk lastig vallen met het betalen van dit soort dingen. Om toch nog een aandenken aan deze fantastische dag te hebben voor later, zou het dus helemaal geweldig zijn als ik dit zou winnen.
  Ik heb het artikel geliked op bloglovin’! 😀
  Liefs, Manon!

 32. Linsey 14 juli 2012 / 17:30

  Nog gefelicteerd he! 😀

  En ik doe graag mee met deze winactie voor de cadeaubon van cadeau.nl. Ik zal daarmee graag een tof en origineel cadeau voor mijn neef willen kopen. Hij word over een paar weken namelijk 15 en ik weet nog steeds niet wat ik voor hem wil kopen. Ik wil wel een leuk cadeau geven, ik heb best wel een goede band met hem en hij geeft zelf ook atijd hele leuke dingen aan mij.
  Ik heb dit bericht op bloglovin geliked en heb de link van deze winactie op twitter gezet (@LinseyCheng)

  Liefs, Linsey

 33. Fien 14 juli 2012 / 18:38

  Nog gefeliciteerd! Beter laat dan nooit, toch? Mij lijkt het winnen van die cadeau bon onwijs leuk! Ik zou dan op een jongen die ik al een tijdje leuk vind een like stempel zetten, haha! Als het dan niet duidelijk is…Sowieso ben ik een beetje facebook verslaafd en zou ik een like en dislike button stempel super vet vinden! Maar er zijn zat andere leuke hebbendingetjes op cadeau.nl, dus ik zou eerst goed kijken!
  Succes met iemand uitzoeken!
  Liefs, Fien

 34. Sanne 15 juli 2012 / 11:50

  Ooh superleuk! ik kan niet kiezen haha, maar aangezien ik de swatches er wel erg mooi uit vind zien en heel benieuwd ben naar de palettes, kies ik toch voor de drie Technic Electric palettes. Ik blijf gewoon een beauty fan en wil graag nieuwe merken uit proberen. 😀 Ik ga zeker duimen!

  Natuurlijk volg ik je ook via bloglovin en facebook! 🙂

  Liefs,
  xxx Sanne

 35. Mariska 15 juli 2012 / 14:52

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee! Dit bericht heb ik geliked op Bloglovin 🙂

  Ik zou gaan voor de cadeaubon van cadeau.nl en waarom? Die Facebook stempels vind ik echt heel erg leuk en doet me denken aan het festival waar ik vorig jaar was, Zwarte Cross. Daar liepen een paar leuke jongens die op leuke meiden te stempelen! 🙂

 36. Jessica 16 juli 2012 / 13:30

  Ten eerste van harte gefeliciteerd!
  Wat een leuke actie! Ik heb de post geliked op bloglovin.

  Ik zou graag de waardebon voor het maken van een fotoalbum willen winnen.
  De reden waarom: Mijn oma is vorig jaar in september overleden. Graag zou ik een herinneringsboek willen maken, zodat we met de familie de herinneringen aan haar levendig kunnen houden.

 37. Nadine 16 juli 2012 / 16:51

  Ik doe mee.
  Ik zou graag het fotoboek willen winnen, omdat ik van elke vakantie altijd een verslag bijhoudt en dat kan dit jaar dan mooi in een fotoboek.

  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.