Blanco houten kistje bewerken met aquarel

Eigenlijk was het een experimentje, maar het bleek er eentje te zijn die goed uitpakte! Heel erg leuk. Ik zag dat ze bij Action ook blanco houten kistjes hebben, dus je kunt helemaal los gaan voor een klein prijsje.

Zo maak je een kistje extra persoonlijk! Je kan later natuurlijk ook nog met acrylverf een tekst schrijven op je kistje om hem extra persoonlijk te maken. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

DELEN:

17 reacties

 1. Esmee 13 februari 2017 / 09:33

  Wat leuk! De action heeft altijd de leukste spulletjes, zeker voor knutselaars… Met mod podge kun je ook een plaatje van een servetje ’transferen’ op het doosje. Lijkt me ook wel een gaaf idee! Zeker met aquarel als kleurige basis!

 2. Forever38.com (Vera) 13 februari 2017 / 11:11

  Echt een leuke DIY dit. Simpel, goedkoop en met een super resultaat. Ik houd daar van. Bedankt voor het delen, Lisanne !

 3. Samantha 13 februari 2017 / 11:18

  Wat een super leuk idee! Ik moet van mijn ergotherapeut meer gaan doen en meer hobby’s “ontwikkelen” en creatieve dingen doen is daar dus één van. Ik ga dit dus proberen haha 😀
  Samantha blogde laatst over… Welkom op SamanthaSchrijft.nl!

 4. Renate 13 februari 2017 / 22:06

  Wat een leuk idee, ik had hier helemaal nog niet aan gedacht dat dit zou kunnen en het is heel mooi geworden! Ik ben ook dol op waterverf en ik gebruik het steeds meer. Ik zag ook wat creaties op Instagram voorbij komen van jou, die zien er al heel mooi uit!
  Renate blogde laatst over… Mijn Favoriete & het Beste Vegaburger Recept!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.