Blender van de Action, eerste indruk

Nu al een aantal keer achter elkaar heb ik vragen gehad over de blender van de Action die ik een tijdje geleden kocht. ‘Werkt hij nou eigenlijk goed? Of kan ik beter een andere kopen?’ Om eerlijk te zijn had ik hem tot kort geleden niet eens uitgeprobeerd, hahaha. Na een boel vragen ben ik hem toch maar uit gaan proberen, ik was zelf natuurlijk ook wel benieuwd!

action-blender2

action-blender3

Al een aantal keer was ik de blender van Action tegen gekomen, online, in het krantje, in de winkel. En steeds vroeg ik me af of hij goed zal zijn. Het is namelijk een dingetje van 10 euro en er kan een halve liter in. Precies een leuk formaat voor bij ons thuis, perfect! Dus toen ik een aantal mensen met een positieve ervaring hoorde heb ik hem gewoon gekocht. Waarom ook niet?

Vervolgens kreeg ik op social media en op mijn blog veel comments met dat hij toch niet zo heel goed was, dat hij niet goed blendde en na een keer gebruiken kapot was enzo. Daarentegen waren er ook veel mensen met een positieve ervaring. Maar tot nu toe werkt hij bij mij perfect!

action-blender1

Ik maakte een smoothie met magere yoghurt, banaan en bevroren framboos en bosbessen. Jum!

Hoe lang de blender het uiteindelijk gaat overleven dat weet ik natuurlijk nog niet, maar ik zal jullie op de hoogte houden! Tot nu toe ben ik dus positief… heb jij ervaring met de blender van de Action?

55 reacties

 1. Kelly Caresse 7 oktober 2013 / 07:43

  Klinkt wel als een goede blender, zelf heb ik een princess blender van 17,99 en die doet het heel erg goed. Mmm die smoothie ziet er yummie uit!

 2. denise 7 oktober 2013 / 07:49

  ik heb m al bijna n jaar,
  en gebruik m haast dagelijks!
  n goede tip;
  doe er genoeg vocht bij!
  ik heb er nooit problemen mee gehad,
  handig dingetje hoor!
  liefs,
  denise

 3. Kimberley 7 oktober 2013 / 08:11

  Hmm, de smoothie ziet er lekker uit! Hopelijk blijft de blender lang werken 🙂

 4. Michelle 7 oktober 2013 / 08:19

  Lekker prijsje voor zo’n blender. Zeker als ie ook nog eens goed werkt. Xx

 5. martina 7 oktober 2013 / 08:26

  klinkt prima!
  ik heb ook geen prijzige blender, maar hij werkt prima!

 6. cheyenne 7 oktober 2013 / 08:27

  klinkt goed in ieder geval, nu begin ik er ook over na te denken vanmiddag even langs de action te gaan!

 7. Natasja 7 oktober 2013 / 09:13

  Ik hier al zo vaak naar staan kijken in de Action, inderdaad altijd twijfelen of ‘ie het wel goed zou doen. Thanks voor de review nu hoef ik minder te twijfelen de volgende keer. 🙂

 8. Shifra - A Cup of Life 7 oktober 2013 / 09:30

  Ik vind die Action ‘pareltjes’ altijd zo leuk! Soms heeft de Action heel goedkoop hele goede producten, ben benieuwd of dit er weer een is!

  • Sevil 31 juli 2014 / 12:48

   İn het begin was ik er ook tevreden mee maar na een week niet meer na gebruik had ik erg hoofdpijn alsof er electriciteit vrij komt van de blender heel raar. En het mesje is snel gaan roesten en gaat los. Dus helaas

  • Renate 23 mei 2016 / 08:08

   Nou mevrouw action met goede producten?
   Deze belanden na 4 maanden op vuilstortplaats.
   Hoorde 400.000kilo per jaar China afval van action.
   Soms verkopen ze ook goed spul maar is dan niet veel goedkoper.

 9. Stacey 7 oktober 2013 / 09:44

  Hij ziet er iig mooi uit en tsja voor dat geld kun je misschien niet verwachten dat hij het 3 jaar doet… maar met een ander merk ben je daar ook nooit 100% zeker van. Daarbij moeten ze je van rechtswege minimaal een jaar garantie geven dus…

 10. Suzanne 7 oktober 2013 / 09:51

  Ik gebruik die van mij als meer dan 1.5 jaar en hij werkt nog prima! Hij gaat gewoon in de vaatwasser.

  • Lisanneleeft 7 oktober 2013 / 12:27

   Echt?! Dat is handig zeg! Dat vond ik bij de blender bij mijn ouders zo stom, dat schoonmaakwerk….

  • Kimberley Hof 9 mei 2014 / 18:03

   ik heb dezelfde blender net gekocht en geprobeerd er een appel en banaan in te blenderen.
   Na een hele poos zaten er nog steeds stukjes appel in….weten jullie misschien hoe dat kan?

 11. Manon 7 oktober 2013 / 09:58

  Ik heb de blender ook zien staan. Klinkt erg goed, misschien moet ik er ook een aanschaffen.

 12. Nora 7 oktober 2013 / 10:32

  Die is nie duur! fijn dat ie goed werkt!

 13. Sabine 7 oktober 2013 / 10:55

  Wow, dat is echt EXACT dezelfde als die ik heb, alleen is die van mij van de Blokker en staat er nog Tomado op. Maar de knoppen, vorm, deksel en alles zijn exact hetzelfde. Gelukkig scheelt het maar 3 euro, bij de blokker was ie 13 euro, haha! Ik vind ‘m ook erg fijn!

  • Lisanneleeft 7 oktober 2013 / 12:25

   Wow, serieus? Dat is raar, had ik niet verwacht!
   Ik heb zelfs nog opmerkingen gekregen dat ik beter die van 13 euro van de Blokker kon kopen omdat die vast veel beter was dan die van de Action 😛

 14. Marjolein | A Spoonful of Dork 7 oktober 2013 / 11:10

  Ohhh lekker! 😀 ziet er heerlijk uit. Ik wil bijna onze eigen blender uit de kast trekken en smoothies gaan maken!

  Geen ervaring met de blender van de Action, maar hey, 10€ is toch een mooie koop!

  x Marjo

 15. Isabel Cristina 7 oktober 2013 / 11:13

  Geen ervaring met deze blender, heb hier een andere staan. Maar je smoothie ziet er heerlijk uit!

 16. me 7 oktober 2013 / 13:24

  Ik heb een blender die 7,50 euro duurder was van de Action ooit gekocht bij het Kruidvat, heb hem al zeker een jaar of 6, niet kapot te krijgen.

 17. Anneke 7 oktober 2013 / 14:01

  Ik heb zelf een vrij oude blender bij de Blokker gekocht ooit voor 15 euro. Maar gebruik ‘m tot nu toe maar voor 1 recept.

 18. Lenneke 7 oktober 2013 / 14:33

  Schattig ding! Ik heb er onlangs een voor twintig euro gekocht bij Blokker en ben daar heel tevreden over. Maar ben vooral blij met de smoothies die eruit komen! 🙂

 19. Kauthar 7 oktober 2013 / 14:55

  Yay, en eerste indruk post;). Fijn dat ie goed lijkt te werken, ik ben erg benieuwd naar hoe lang hij het volhoudt! Wij hebben zelf al een grote blender, maar voor één smoothie is het die afwas niet waard, vandaar dat ik rondkijk voor een kleintje. Deze van Action onthoud ik nog even.

 20. Petra 7 oktober 2013 / 17:08

  Hij ziet er precies hetzelfde uit als die van Tomado, die ik voor €15 bij de Blokker kocht. Alleen dan zonder merkje er op. Die heeft het ruim een jaar gedaan, maar ik had ‘m blijkbaar niet goed afgedroogd dus er zat vocht in het motortje. Werkte ook prima! Ik heb er nu eentje van princess geloof ik. Ietsjes groter dan deze en €20 bij blokker.

 21. Très Jolie 7 oktober 2013 / 17:49

  Klinkt in ieder geval veelbelovend! Fijn formaat ook. Ben benieuwd of ‘ie het lang volhoudt!

 22. Dina 7 oktober 2013 / 18:26

  Mmh de smoothie ziet er in ieder geval lekker uit. Ben benieuwd hoe lang de blender mee gaat!

 23. Dalindcy 7 oktober 2013 / 19:53

  Voor alleen smoothies enzo is zo’n goedkope blender prima. Wij (lees: moeder) hadden een hele dure van 400 (!) euro. En je mag raden wie de beker stuk liet vallen..

  • Lisanneleeft 7 oktober 2013 / 20:59

   Wow, zo duur!!! Wat kun je daar dan allemaal mee?

   Zo menselijk om hem te laten vallen, maar ook zo zonde! Bah, dat moet rot gevoeld hebben.

 24. Rosa 7 oktober 2013 / 20:51

  Ik heb hem ook, ben er tot nu toe erg tevreden over!

 25. Dagmar 7 oktober 2013 / 21:05

  Fijne tip! Ik heb laatst ook een blender gehaald, maar ik moet het nog uitpakken. Goede voornemens, maar nog niet getest. Hopelijk doet hij het net zo mooi als het eindresultaat van jouw blender: een heerlijke smoothie die eruit ziet om gauw op te drinken Love it!

 26. Romana 9 oktober 2013 / 15:48

  Ik heb de blender in maart gekocht en maak er dagelijks een smoothie mee met yoghurt en bevroren fruit, hij werkt nog steeds prima! Ook gebruik ik ‘m af en toe voor het maken van beslag voor cupcakes, cake en taart e.d. en daar werkt ‘ie ook prima voor! Kortom, ik vind het een hele toffe, handige blender die ook nog eens goed werkt, zeker voor zo’n prijs.

 27. kvgr 9 oktober 2013 / 16:54

  Schoonmaaktip zonder afwasmachine: doe er warm water in en een drupje afwasmiddel en laat hem met dat sopje even draaien…… (gelezen op een forum en ik dacht: wat een eye opener…. nu doe ik het altijd zo. Want die contactpunten in de vaatwasser lijkt me niet bevorderlijk voor de levensduur)

  • Lisanneleeft 9 oktober 2013 / 17:18

   Dat is slim zeg! Dan weet je ook zeker dat het overal komt 🙂
   Wij hebben sowieso geen vaatwasser, dus deze tip ga ik zeker gebruiken!

 28. Danielle 7 april 2014 / 11:16

  Hallo

  Afgelopen zaterdag heb ik ook een blender van de action gekocht (die van anderhalve liter).
  Voordat ik hier mee terug ga, weet iemand hoe het komt dat er steeds vloeistof onder uit de kan lekt? Doe ik misschien iets fout?
  Die mesjes kan je los draaien en dan afwassen. Dat doe ik dan en dan draai ik het er op, maar er het blijft lekken..
  Bedankt alvast!

  Groetjes Danielle

 29. Tijl 14 mei 2014 / 10:22

  Hey Danielle,

  Ik ben van plan ook die blendwer van 1’5L te kopen. Heb je nog steeds hetzelfde probleem of heb je het kunnen oplossen?

  Mocht ik betere ervaringen hebben post ik ze hier ook

 30. Mike 20 mei 2014 / 08:46

  Dan ga ik er toch maar een halen, lang getwijfeld of dit wel iets is voor 10€ kleine en 15€ grote. Dan vanmiddag maar een grote blender halen

 31. Danielle 20 mei 2014 / 19:39

  Hallo Tijl en Mike

  Sorry dat ik nu pas reageer.
  Het probleem is inmiddels opgelost. Ik denk dat ik met het schoonmaken de blender niet goed in elkaar heb gedraaid.
  Tot dusver ben ik tevreden 🙂
  Groetjes Danielle

 32. Ine Jansen 3 augustus 2014 / 12:52

  Slecht !!!!! Na 5x gebruiken wbas hij al kapot.

 33. Nicky 13 augustus 2014 / 11:17

  Ik heb hem gisteren ook gekocht. Ik was er net nog heel blij mee tot ik roest zag.
  Onder et mes zit een ringetje, die bij mij bruin is. Ik weet niet of dit voor aankoop ook zo was.
  In de blender zelf zie ik ook een paar roodbruine plekken aan de onderkant. Ik heb m’n blender nog maar 3 keer gebruikt.
  Weet iemand of roest schadelijk is om binnen te krijgen, of hoe ik dit moet oplossen?

 34. Nicky 13 augustus 2014 / 11:56

  Ik kreeg van iemand te horen dat dat geen roest was. Het is een siliconen ringetje om de schokken van het met op te vangen. Gelukkig maar 🙂

 35. Nicky 13 augustus 2014 / 14:03

  Nog een opmerking: er zat zwart spul aan de onderkant van de kan nadat ik een smoothie had gemaakt. Weet iemand wat dat is?

 36. Peter 7 september 2014 / 21:18

  Ik heb mijn blendertje nog maar een paar weken en ook bij mij komt er bij gebruik zwarte vloeistof met een olie geur onder uit de kan. Blijkt dus dat ook ik dus nu een lekke kan heb…

 37. Kimberly Rosriguez Gil 14 januari 2015 / 11:08

  Hij was na 1 dag al kapot en ik heb er 2 gehad. Je kan beter wat meer besteden voor iets goeds.

 38. Ylana 23 mei 2015 / 20:57

  Ik had dezelfde uit de action maar in het blauw.helaas was hij na de 2de keer gebruiken al kapot :(.het dingetje wou niet meer draaien..

 39. Nicky 28 juni 2015 / 19:53

  Ook eentje gekregen, wat een kutding. Deed het niet, teruggebracht en geld terug. Maarja wat verwacht je ook van electronica bij zo’n winkel. Dat moet wel rotzooi zijn.

 40. kim 19 augustus 2015 / 20:32

  Ik ben zeer ontevreden over deze blender en daarbij de garantie en service van de action. De eerste die ik kocht deed helemaal niets, wat ik ook deed hij wou niet werken, dus ik denk: kan gebeuren, productiefoutje, oke. Dus ik terug naar de winkel waar mij werd benadrukt dat als ik deze terug zou brengen ik geen garantiebewijs zou krijgen voor een volgende mocht deze het ook niet doen. Dat vond ik redelijk apart. Maar ik ging ervan uit dat hij het gewoon zou doen. De blender 1x succesvol gebruikt en gewoon schoongemaakt zoals in de gebruiksaanwijzing stond. Bij tweede gebruik begon hij meteen te lekken aan de onderkant, maar er waren geen stukjes uit(beschadiging). Het kan natuurlijk zijn dat ik pech heb en twee kapotte blenders heb ontvangen, maar ondanks dat krijg ik nu geen nieuwe meer of geld terug. Door deze ervaring met dit onding zou ik hem aan niemand aanraden, ik vond dit zelfs die 10euro niet waard, had er (ondanks action kwaliteit en prijs) toch echt meer van verwacht. Jammer

 41. Nathalie 24 augustus 2015 / 19:58

  Ik heb vandaag de blender gekocht maar na gebruik krijgen zowel mijn man als ik de bovenkant (de kan) niet meer losgedraaid van de onderkant (waar motor in zit). Doe ik iets fout moet ik iets indrukken of zo?

 42. Majo Flinterman 17 januari 2020 / 15:19

  Heb dat blendertje nu een jaar en ben er meer dan tevreden over. Maak iedere morgen een smoothie van fruit en yoghurt en wat müslie erbij maakt dat een prima, gezond ontbijt. Draai een 1-persoonshuishouden dus het formaat is perfect voor mij. Ook heb ik niet echt veel ruimte op mijn aanrecht, dus ook hier is zijn formaat een uitkomst. Omdat ik alleen gooide ik het verleden veel groente weg omdat de verpakkingen te groot waren maar nu maak ik er soep van die ik in de blender pureer.

  Was eigenlijk een impulsaankoop voor me en dacht als het niet bevalt, ben ik maar tientje kwijt. En dan had ik nog geluk want de Action filialen krijgen (of bestellen?) maar een beperkt aantal, die als warme broodjes langs de kassa gaan. Reden waarom een vriendin met dezelfde omstandigheden al de mijne, er jammer genoeg al maanden naast grijpt.

 43. Manon Hellendoorn 31 mei 2021 / 22:59

  Ik had ook de blender wou vanavond een smoothie maken maar hij begon te roken ik heb hem af laten koelen en weggegooid ik vertrouw dat niet meer geen zin in brand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.