Blogger liefde tag

Natuurlijk voel ik een boel liefde voor mijn collega-bloggers! Ik houd van het lezen van blogs, is een heerlijk ontspannende bezigheid en natuurlijk is het ook nuttig om een beetje op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt in de blogwereld. Deze tag gaat dan ook over mijn collega-bloggers, ik beantwoord een aantal vragen!

blogger-liefde

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?

Beautygloss! Via Girlscene zag ik de video’s van Mascha, waardoor ik op Beautygloss terecht kwam, en al gauw was ook Miss Lipgloss gevonden. Of het was andersom, Cynthia schreef ook voor Girlscene natuurlijk! In elk geval via Girlscene dus.

Favoriete blogs

Op dit moment? Ikbenirisniet en Kittehscupcakes! En storiesofacoeliac.wordpress.com, om op een leuke manier meer te lezen over glutenintolerantie! Maar mijn complete lijstje met favorieten vind je hier.

Een van de drie keer dat ik bloggers ontmoette; bij Jiami op de high tea!

Best blogging friends

Haha, ik ben niet zo van de ‘blogging friends’.  Daar waar je ‘in real life’ bloggers tegen komt, op blogger-/persevents, daar kom ik niet door mijn gezondheid. Tot nu toe heb ik  in de 3,5 jaar die ik blog slechts drie keer bloggers in het wild mogen bewonderen, haha.

Toch zijn er altijd mensen waarmee je het goed kan vinden (Suzanne en Kayleigh bijvoorbeeld), ook al zie je ze niet (vaak).

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen

Eigenlijk ben ik niet zo beïnvloedbaar wat betreft mijn koopgedrag.  Vooral mijn eigen blog laat me producten kopen, haha. Maar dat is een ander verhaal.

Ik denk dat wanneer een beauty- of fashionblog die ik volg over een bepaald budgetitem schrijft wat heel fijn, bijzonder of leuk blijkt te zijn dat ik het wel koop. Maar alleen als ik het ga gebruiken natuurlijk!

5 blogs die iedereen moet lezen

Je moet helemaal niks, maar ehh, lastig om er maar vijf te noemen! Het is maar net wat jij leuk vindt om te lezen, daarvan afhankelijk kan ik pas iets aanraden. Maar goed, voor elk wat wils:

 1. Theselfhelphipster.com (de enige Engelstalige blog die ik lees, dat zegt iets!)
 2. Beautylab.nl
 3. Happinessinthemaking.nl
 4. Eenigwonen.nl
 5. Teskuh.nl

Je favoriete manier om blogs te lezen

Ik volg mijn favoriete blogs via Bloglovin. Het liefste doe ik dat ‘s ochtends tijdens mijn ontbijt!

Bloggers die je inspireren

Er zijn wel meerdere bloggers die mij inspireren. Ik heb er in mijn blog over inspirerende blogvoorbeelden van 2013 een aantal genoemd!

Favoriete blog design

Zeker weten het design van Lifesplash, gemaakt door Jiami herself (even voor de duidelijkheid: ze is 14, hoezo veel talent?). Echt super mooi vind ik haar layout, en ook haar stijl van foto’s en video’s. De creativiteit spat er vanaf, terwijl het tegelijkertijd toch heel erg clean is, daar houd ik van!

Je favoriete ding om over te bloggen

Mindstyle! Omdat dat de artikels zijn die ik schrijf als ik in een flow zit. Dan kan het zo zijn dat ik er in een keer vier artikels achter elkaar uit floep omdat ik gewoon zo lekker bezig ben en geïnspireerd ben. Maar ik vind het ook leuk om mooie producten te hebben waar ik leuke foto’s van kan maken, dat vind ik ook erg leuk om te doen!

Welke blogs zijn jouw favorieten, inspiraties en van welke blog kan jij het design het meest waarderen? Kortom, welke blogs zou jij noemen in deze tag?

DELEN:

37 reacties

 1. Sanne 18 april 2014 / 07:21

  Wat een leuke tag! Leuk om te zien door wie jij geïnspireerd worst en welke blogs jij volgt! Zelf ben ik helemaal fan van sportblogs

 2. Kimberly 18 april 2014 / 07:29

  Wat is dit een leuke tag zeg! Ik ga de blog van theselfhelphipster eens lezen, daar ben ik wel benieuwd naar en kende ik nog niet echt. Jouw blog heeft me trouwens al wel eens iets doen kopen, die lezen voor de 50mm hihi! 😀

 3. Marion 18 april 2014 / 07:43

  Altijd fijn om tips te krijgen over nieuwe blogjes die je nog niet kent. Thanks! Ik ga eens lekker rondneuzen vandaag!

 4. Miranda 18 april 2014 / 07:54

  Oh dit is een leuke tag! Interessant om te lezen ook!
  Misschien ga ik m van je overnemen:)

 5. Bibian 18 april 2014 / 08:07

  Leuke tag, zitten weer blogs bij die ik nog niet kende! Even checken dus, liefs

 6. Joyce 18 april 2014 / 08:16

  Mooi ingevuld, kende de meeste blogs al die je noemt 🙂

 7. Anne 18 april 2014 / 08:43

  Jouw blog is sowieso één van mijn favorieten. 🙂 Maar wat ik leuk vind verschilt best veel, ligt eraan waar ik voor in de stemming ben.

 8. Todayslife 18 april 2014 / 08:58

  Ik vind bloglovin ook een hele fijne manier om blogs te lezen 🙂

 9. Kelly Caresse 18 april 2014 / 08:59

  Wat een leuke blog tag is dit he! Ik ken de meeste blogs die je noemt ook 🙂 ik ga zelf ook vrijwel niet maar events omdat dit qua reizen, gezondheid en dochterlief niet haalbaar is, en ik denk dat het niet veel meerwaarde geeft voor mijn blog

 10. Susanne 18 april 2014 / 09:01

  Oehf, ik vind zo veel blogs goed! Het liefst lees ik lifestyle en mindstyle. En natuurlijk food! Ik heb niet echt een design favoriet omdat ik vak designs in een zekere zin op elkaar vind lijken (vooral nu wit en clean helemaal in is) Leuke tag!

 11. Jorien 18 april 2014 / 09:40

  Leuke tag is dit! Pfff.. ik heb echt een hele lijst met bloggers die ik volg, die klik ik vaak één voor één af! Dus blijf van (bijna) alles en iedereen wel op de hoogte. Favorieten zijn toch wel beautyblogs, food & healthblogs en travelblogs!

 12. Sanne Marlijn 18 april 2014 / 09:46

  Jij behoort in ieder geval tot mijn lijstje favo blogs! Zo makkelijk, met de leeslijst op mijn Iphone. Ik ontdek nog dagelijks andere leuke blogs.

 13. MySimplySpecial 18 april 2014 / 09:46

  Leuk tag! Ik vind het ook altijd heel knap wat Jiami zo jong al voorelkaar krijgt!

 14. Manon 18 april 2014 / 10:29

  Leuk om jouw favo bloggers te ontdekken haha 🙂 Ik moest grinniken om het stukje “bloggers in het wild” 😉

 15. Cindy 18 april 2014 / 10:35

  Leuke lijst, ik kende ze nog niet allemaal. Ik ben heel blij met de uitvinding van Bloglovin’ en de app, in één oogopslag al mijn favoriete blogs bij elkaar!

 16. Flaviena 18 april 2014 / 12:05

  Fijne post weer! Ik volg ook veel dezelfde blogs via Bloglovin. Gotta love it 🙂

 17. Vera 18 april 2014 / 12:08

  Hele leuk tag! Sommige bloggers kende ik al, maar bijvoorbeeld ‘the happiness in the making’ kende ik nog niet. Die ga ik meteen maar volgen (:
  En hahaha, The Self Help Hipster is ook een van de weinige Engelse blogs die ik volg. Nederlands leest toch wat ‘lekkerder weg’, als je begrijpt wat ik bedoel.

 18. Elize 18 april 2014 / 12:10

  Hé wat super leuk dat ik erbij sta! Ik voel me vereerd 😉
  De meeste blogs die ik volg zijn van mijn mede glutenvrije bloggers. Ik volg eigenlijk vrij weinig beautyblogs e.d. En wat betreft de lay out… moeilijke vraag. Ik houd ervan als iets echt lekker origineel is. De meeste blogs hebben wel zo’n beetje dezelfde lay out en wat vastigheid is ook prettig (zodat je alles kunt vinden hehe), maar ik vind het super als iemand echt een eigen stijl heeft en er net iets geks in zit zegmaar.
  Bij mijn eigen blog is het ook nog niet helemaal naar m’n zin… Snel een eigen domein regelen! 🙂

 19. Mandy 18 april 2014 / 12:14

  Leuke tag. Ik vind de blog van Jiami ook echt super mooi.

 20. Kirsty 18 april 2014 / 13:46

  Wat een leuke tag zeg! Ik vind heel veel blogs leuk om te lezen, ik heb altijd het probleem dat er meer blogs in mijn Bloglovin’ feed staan dan ik uren in een dag heb haha.

 21. Miranda 18 april 2014 / 14:02

  Leuke tag, een aantal bloggers kende ik nog niet die ga ik binnenkort even goed lezen.

 22. Mariska 18 april 2014 / 15:03

  Leuk artikel en leuk heb je de vragen ingevuld. Jiami heeft zeker echt superveel talent en ook haar layout is erg mooi en clean 🙂

 23. Tiffany 18 april 2014 / 15:37

  Wat een leuke tag! 🙂 Ik vind http://makecupcake.be/ erg leuk om te lezen, en ze heeft altijd erg fijne lay-outs. Maar de jouwe vind ik stiekem het fijnst, ik keer elke dag terug 🙂 Je lay-out vind ik heel origineel, handig en mooi. En je artikels lees ik ontzettend graag. Voor de rest keer ik vaak terug naar Beautygloss, maar lees ik ook leuke kleinere blogs zoals http://kimbleycase.com/ of http://kissokill.net/ ( zij maakt érg mooie foto’s van ooglooks). Ik heb eigenlijk veel blogs die ik graag zie en lees 🙂

 24. Lifesplash 18 april 2014 / 17:10

  Ah, Lisanne, dankjewel voor het noemen van mijn blog! Ik volg jou ook al heel lang en blijf dat ook met plezier doen. Zo onwijs leuk en vind je ook heel erg lief haha. 🙂

 25. Jildou 18 april 2014 / 18:43

  Haha, ik ben precies op dezelfde manier bekend geworden met blogs. Via Girlscene naar Beautygloss. Heel erg grappig 🙂

 26. Jorien 18 april 2014 / 21:02

  Wat een leuke blog is dit. Ik heb weer wat linkjes om aan te klikken 😀

  • Ongevera 19 april 2014 / 11:36

   Leuk! Door jou heb ik weer wat nieuwe bloggers ontdekt 😀

 27. Wat een leuke positieve blogpost! Meteen weer wat leuke blogs erbij om ook eens te bezoeken.
  Ik vind het ook altijd heerlijk om als blogger andermans blogpost te lezen. Heel herkenbaar je verhaal!
  Leuk!

  Gr. collega blogger Susanne van http://www.stijlvolstyling.com
  (Inspiratie blog over interieur & woonideeën, buitenleven, DIY en feest(dagen) styling.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.