Bloggers Wishlist 'Deluxe Edition'

Nu ik ‘professioneel blogger’ ben, heb ik natuurlijk ook de spullen nodig die hierbij horen. KUCH. Haha, er zijn een aantal dingen die op mijn ‘bloggers’ verlanglijstje staan. Nu is het een beetje een ‘Deluxe Edition’ (zoals ze dat vroeger zo leuk bij The Sims zeiden), want echt nodig heb ik het niet. Welke dingen ik denk nodig te hebben, wat staat er op mijn bloggers wishlist?

Een iPad, als blogger is je leven niet compleet zonder iPad. zonder iPad word je niet serieus genomen, en geef toe, dat kun je niemand kwalijk nemen. Dit is een grapje, zo’n iPad lijkt me toch wel bijzonder handig! Maar nou ook weer niet zo handig en extreem nodig dat ik er al eentje in mijn bezit heb.

Een iMac. Dit is wel iets wat ik echt graag voor mijn bedrijfje zou willen hebben. Zo is het makkelijker om privé en zakelijk gescheiden te houden. Deze staat best een beetje bovenaan de verlanglijst.

Een nieuw bureau. Het bureau dat ik nu heb is vrij klein en het is een blad, met 4 poten eronder. Voor mij voelt dat heel rommelig en daarom wil ik een groot, minimalistisch bureau. Nu nog een kamer waar dat goed inpast. Of een kantoor, mag ook.

Een Canon 17-85 mm lens. Ik ben niet de beste fotograaf ooit, maar ik weet wel dat ik het prettig vind om iets meer bereik te hebben dan de standaard kitlens die ik nu heb. Deze heeft goede recensies en heeft net dat kleine beetje extra zoom dat ik graag zou hebben. Verder zoomen lukt me trouwens toch niet, daarvoor tril ik te veel, dus het heeft geen zin om nog meer zoom te nemen!

Ook een ministatief en een gewoon statief zijn zeer welkom. Mijn mini heeft het laatst begeven (is nog wel te gebruiken, maar elke seconde dat mijn camera erop staat ben ik bang dat hij eraf valt). Deze gebruik ik om te filmen! En een groter statief is ook wel handig, ik heb er nu eentje, maar die is niet zo heel handzaam. Deze heb ik eigenlijk vooral gebruikt voor outfitfoto’s, maar het lijkt mij leuk om jullie ook eens mee de keuken in te nemen met een video! Daarvoor zou een statief handig zijn.

Een personal assistant. Als ik er een van deze dingen op mijn wishlist gratis uit zo mogen kiezen, dan werd het zeker weten deze, al was het maar voor een dagje! Er zijn een aantal dingen die ik gewoon niet gedaan krijg, te veel moeite om uit te zoeken hoe het werkt, te weinig tijd, te weinig focus, die richting. Terwijl het toch echt een groot verschil zal maken! Dus… Wie biedt zich aan? 😀

Een abonnement op LIS magazine, LINDA., Vrouw&Passie en Psychologie Magazine. Vrouw & Passie heb ik nog nooit kunnen lezen (ik kan hem niet vinden in de winkel!), maar daar ben ik wel echt heel erg benieuwd naar! De rest van de bladen zijn fijn om te lezen en geven me veel inspiratie.

Zoals je hebt gezien heb ik het allemaal echt ontzettend hard nodig! Ik ben benieuwd welke van deze lijst er het eerst zijn plekje vindt in mijn armen. Je zou bijna denken dat ik koopziek ben, maar dat valt best mee (gelukkig voor mijn portemonnee koop ik het niet allemaal, haha). Welk object op mijn wishlist spreekt jou het meest aan?

27 reacties

 1. Marahschrijft 11 september 2012 / 07:43

  Leuk lijstje! Ik snap alleen echt niet waarom je als blogger een ipad zou moeten hebben, toen ik nog bij mijn ouders woonde (waar er een ligt) gebruikte ik dat ding ook nooit voor bloggen. Alleen om spelletjes te doen of twitter te bekijken haha.

  • Hester 11 september 2012 / 07:51

   Het is vooral handig voor fulltime bloggers die veel on the road zijn, of nouja in de trein zitten, en dan werken ze terwijl ze reizen. Een iPad is dan kleiner en makkelijker mee te nemen dan een laptop 🙂

   • Esther 11 september 2012 / 08:14

    Ipad is even groot als een netbookje hoor! En persoonlijk vind ik dat zelfs fijner op het moment. Batterij doet het gewoon 9 uur, je kunt hem makkelijk neerzetten, toetsenbord en alle programma´s erop die je wilt. Een een USB stick kunnen gebruiken, dat is ook extreem fijn! Plus, je hebt al prima netbookjes voor 200-250 euro!

    Leuke wishlist Lisanne, doe mij die personal assistant ook maar!

 2. Hester 11 september 2012 / 07:53

  Haha, ik snap je wel hoor, dat je deze dingen wilt hebben! Ze zijn allemaal superhandig bij het bloggen. Dusseh… wanneer ben je jarig? 😀 En ik wil best je personal assistent worden hoor! Als je me maar niet al de vieze klusjes op laat knappen, haha.

 3. Karin 11 september 2012 / 07:58

  Ken je de LINDA.MEIDEN toevallig ook? Ik vond hem erg leuk.

 4. Yolande 11 september 2012 / 09:20

  Tegen een personal assistent zou ik ook geen nee zeggen!

 5. Lydia 11 september 2012 / 09:32

  Tja, ik zou wel je personal assistent wel even willen zijn enzo, beetje koekjes voor je halen en je administratie op orde brengen (?), maar met de reiskosten en reistijd wordt het toch een moeilijk verhaal. 😛

 6. Nikita 11 september 2012 / 09:43

  ik denk ook de camera,
  ik zou zo graag goede foto’s maken. Nu de foto’s met mijn toestelletje lukken ook, maar er zal toch wel meer kwaliteit zijn met die camera

 7. Laura 11 september 2012 / 09:50

  Erg leuke wishlist! Ik zou ook heeeel graag een Ipad/tablet willen! Nu nog wachten tot ze een heeel stuk goedkoper worden haha, anders gaat t m nooit worden voor mij denk ik. Lijkt me ook ideaal voor bloggen on the road, of lui in bed/op de bank met zo’n ipad!

 8. Eva 11 september 2012 / 10:12

  Dat bureau met die kleurtjes! Dat is inderdaad een must, wat geweldig vrolijk zeg 🙂

 9. Vintagirie 11 september 2012 / 10:52

  Ik ben op dit moment aan het kijken voor een ipad. Maar het is zo’n grote uitgave. Nu heb ik wel gewerkt en veel geld verdiend, maar dan nog vind ik het heel moeilijk om het aan zoiets uit te geven. Terwijl het met kleding en accessoires veel makkelijker gaat, haha 😛 Hopelijk heb ik er één binnen een maandje.

 10. Anneke 11 september 2012 / 13:47

  Ja, die iPad, iMac en statief lijken me ook wel, haha. Maar ik heb het niet echt nodig.

 11. Ellen 11 september 2012 / 14:34

  Leuke wishlist! Mij lijkt een ipad ook echt heeeel fijn. En ik hoop dat je je personal assistant ooit vind, haha!

 12. Ashley 11 september 2012 / 16:20

  IK WIL EEN IPAD. Dat is nou echt zo’n ding waar ik eerst van dacht: wat moet je er mee?! Totdat ik er eentje in mijn handen had… En nu ben ik verliefd. Maar m’n portemonnee denkt er iets anders over, dus ik denk dat het voorlopig bij kijken blijft 🙂

 13. Suus 11 september 2012 / 16:34

  Leuke wishlist! Een nieuwe lens voor mijn camera zou ik eigenlijk ook wel willen hebben 🙂

 14. Petra 11 september 2012 / 16:46

  leuke wishlist!! omdat ik ook opzoek ben naar een leuk lifestyle blad ben ik gelijk op de site van vrouw en passie gaan kijken 😀 ziet er erg leuk uit!! je kan het laatste nummer online bekijken. volgens mij ligt het tijdschrift nog niet in de winkel en is het alleen te verkrijgen als je een abbo neemt.

 15. Ise 11 september 2012 / 20:14

  Die vraag is niet moeilijk, een personal assistant graag!

 16. Jolien 11 september 2012 / 20:45

  Haha leuke wishlist! Geef mij ook maar een iPad en een personal assistant!

 17. Karin 11 september 2012 / 20:49

  Nou een ipad lijkt mij ook wel wat! Maar de laptop die ik nu heb gaat ook al wat aantal jaren mee dus ik kan beter geld wegeleggen om die eens te vervangen.

 18. Liz 11 september 2012 / 22:36

  Ik houd van mijn iPad! En van mijn 20″ iMac.

 19. Ilse 11 september 2012 / 22:44

  Ik wil best een dagje je personal assistent zijn (wel graag doordeweeks en niet in vakanties) en een abbo op de LINDA klinkt ook niet verkeerd en die iMac en iPad ook niet. 🙂

  • Lisanneleeft 12 september 2012 / 01:43

   Goed idee!!! 😀

   Haha, nee die arme jongen die is de hele week hard aan het werk, dat ga ik hem niet aandoen in zijn weekend 😛

 20. Debbie 12 september 2012 / 13:07

  Leuke lijst… Er staat alleen niet veel op wat ik zou willen… Een ipad hoef ik niet want heb al een tablet, een imac niet nodig heb een laptop en een computer. Lens niet nodig want heb er al genoeg hihi. Heb ook al een goede statief, dus ook overbodig. En de rest is niet van belang hihi.

  Ben benieuwd wat je als eerste gaat kopen… Laat je vast nog wel weten.

 21. Anouk 13 september 2012 / 17:24

  Een iPad heb ik (heeeeeeel handig, haha), maar een iMac hoef ik niet haha. Een bureau is wel handig, maar ach: de keukentafel voldoet ook. Hier zitten we altijd met z’n tweetjes. En zo’n spiegelreflex camera is natuurlijk altijd leuk meegenomen!

 22. Roxanne 14 september 2012 / 11:04

  Deze week heb ik een nieuw bureau gekocht dus die is van mijn wishlist af. Ik had een logeerkamer in mijn flat, maar die ben ik aan het omtoveren tot kantoortje. Het is een klein kamertje van ik denk hooguit 5 vierkante meter, maar nu is de eetkamer weer gewoon om te eten. Dat is ook wel fijn.

  Ik vind een nieuwe computer wel leuk. Ik heb gewoon een laptop met Windows, maar mijn vriend en ik zouden stiekem als ‘vaste’ computer wel een Mac willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.