Blogkast labelen met washitape!

Bij Hema kwam ik een setje met washitape tegen waarmee ik meteen wist wat ik wilde doen. Mijn ‘blogkast’ labelen! In deze kast liggen al mijn benodigdheden, alle spullen die ik gebruik voor mijn blog. Wel zo handig als dat allemaal gelabeld is, toch? Ik vind van wel! Ik ging ermee aan de slag en laat je zien hoe ik dat doe.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

DELEN:

9 reacties

 1. marije 28 april 2016 / 06:24

  Ik heb die rolletjes ook en word er helemaal blij van. Gebruik het voornamelijk in mijn agenda.

 2. Mama Lifestyle Blog 28 april 2016 / 06:26

  Super efficiënt en je houdt het zo ook nog eens opgeruimd! En het staat nog vrolijk ook! Ik heb mijn creatieve ladekasten ook voorzien van labels. Alleen zijn het niet zulke kleurrijke labels als die jij hebt gebruikt, maar van die saaie witte. Maar mijn ladekasten staan in een hele grote kast, waarvan ik de deuren altijd dicht schuif, dus ik hoef me niet aan die saaie labels te storen ☺

 3. Marjon 28 april 2016 / 06:28

  Leuk gedaan. En jaloers op deze handige, opgeruimde kast! Hier alles in een la. Minder handig.

 4. Charelle 28 april 2016 / 08:19

  Wat handig, zo’n georganiseerde blogkast! En met washitape wordt natuurlijk alles leuker, haha! ^^

 5. Ilse 28 april 2016 / 08:43

  Wat ben je goed georganiseerd zo. Ik vind de oorbellen die je in hebt ook heel leuk trouwens. 🙂

 6. Sandra 28 april 2016 / 08:44

  Wat een vrolijkheid met al die leuke kleurtjes! Vind het een enorm leuke manier om alles overzichtelijk te houden en te organiseren. Is zeker echt een tof idee om te onthouden!

 7. monique 30 april 2016 / 01:39

  Hoi!
  Ohnee, nog meer leuke washitape!! Ik vind het er mooi en praktisch uitzien, heel toevallig heb ik weken geleden dit zelfde ook gedaan met ons compartiment (onderhuis gedeelte…woon in een dijkwoning) en hier hebben we ook een gedeelte met allerlei planken. Ene plank met potten en tuindingen, andere plank met elektrische apparaten (patatpan enz), kerstspullen (heb zo’n dorp) en verfspullen (we klussen graag)…en dan paar x tape erop en zo weet iedereen (die me in de toekomst gaat helpen hihi) waar wat moet. Super handig en het staat ook leuk. Alleen ik heb het niet met kleurtjes gedaan…..dom dom dom….ik denk dat ik het nog even overnieuw gaat doen en dan elke plank een ander kleurtje, gewoon voor de leuk! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.