Blogposts waar je blij van wordt! SEPTEMBER

Zo, er was best een overvloed aan blogpost waar je blij van wordt in september! De leukste heb ik voor je op een rij gezet en die vind je hier onder.

bloempotjes-versieren

Bloempotjes opvrolijken!

Absoluut mijn favoriet uit dit rijtje, gewoon omdat ze so cute! zijn. Leuker, vrolijker en blijer dan deze schattige potjes wordt het niet. Het leuke is: je kan ze zelf ook maken! Lonneke van lnnk.nl legt je uit hoe.

sims-plog

Misslipgloss Plogs (Sims!)

De plogs van Cynthia waren vorige week weer op Misslipgloss te vinden. Normaal vind ik ze erg leuk, deze keer was Cynthia helaas ziek, maar daardoor speelde ze wel veel Sims. En daar werd ik blij van, onwijs leuk om haar sims verhaaltjes te lezen, haha!

Teskes tea party

Deze video is zo leuk en vrolijk! Ik krijg er zin van om ook een high tea te organiseren, haha. Teskes jurk past er ook perfect bij trouwens, het is gewoon een video met een feel-good vibe, vind ik!

studyspo

Self Help Hipster’s Studyspo collection

Misschien ken je de term fitspo wel, die wordt op Instagram vaak gebruikt als fitness inspiratie, plaatjes die je motiveren om te gaan sporten en fit te worden. Lianne van Self Help Hipster bedacht een variant: de studyspo! Omdat je om te studeren of aan het werk te gaan soms ook wel wat motivatie en inspiratie kan gebruiken. Heb je vaak geen zin om je huiswerk te doen of aan het werk te gaan, na dit artikel ben je weer geïnspireerd!

essence-make-up

Essence palettes uit het tweede schap!

Hoe super vrolijk zijn deze palletjes? Na de review op Veracamilla ben ik nog enthousiaster, maar helaas zijn ze alleen te koop bij Kruidvat winkels met een tweede Essence schap. Als ik ooit een tweede schap tegen kom dan weet ik zeker dat ik zo’n palletje ga kopen, maar voor nu is kijken alleen ook al heel leuk. Hier kun je zien of er wel een tweede Essence (of Catrice – ook leuke nieuwe producten) schap is bij een Kruidvat bij jou in de buurt.

interieur-budget-

Goedkope interieur accessoires

Van deze blogpost op Lifestylelou word ik echt blij! Ik houd van een mooi interieur in huis – ik moet er immers de hele dag doorbrengen, dan kun je het maar beter zo fijn mogelijk maken. Maar een enorm budget hebben we niet, en ik weet dat we daarin niet de enige zijn. Ik vind de smaak wat betreft interieur van Milou echt geweldig, ik vind haar interieur super! Dus tips voor goedkope interieur accessoires kun je van niemand beter krijgen dan van Milou! Lees ook haar tweede deel van dit artikel, nog meer fijne items.

Van welke blogpost werd jij blij afgelopen maand? Welke moeten we echt nog even lezen?

DELEN:

33 reacties

 1. Marion 1 oktober 2014 / 07:09

  Die bloempotjes! Ik dacht meteen: Waar kan je die kopen? Maar je kan ze zelf maken! Geweldig. Ik ga meteen kijken straks. Ik heb niet specifiek een blogpost die je gelezen moet hebben, maar ik ben zelf op dit moment veel op zoek naar artikelen over de herfst. Heerlijk!

 2. Frauke 1 oktober 2014 / 07:18

  Ah wat een leuke posts! Al helemaal die bloempotjes, ik was er ook al verliefd op. Die laatste blog/post ken ik niet, dus ga ik gelijk checken :)! X

 3. Joyce 1 oktober 2014 / 08:31

  Ah ik heb de meeste ook gelezen, ik vond Teske’s Tea Party ook echt heel tof om te zien, met een big smile heb ik gekeken!

 4. Elize 1 oktober 2014 / 08:35

  Oh wat een leuke bloempotjes 😀
  En die goedkope interieuraccessoires word ik ook wel erg blij van denk ik!
  Ga zo gelijk even kijken.

 5. Yvonne 1 oktober 2014 / 08:50

  De bloempotten ga ik een keer maken; onwijs lief!

 6. Denise 1 oktober 2014 / 08:57

  Aah ik werd ook zo vrolijk van Teskes Tea Party!

 7. Dionne 1 oktober 2014 / 09:36

  De blog van Milou is echt een hele mooie blog!

 8. Daniëlle 1 oktober 2014 / 10:02

  Wat een leuke blogposts! Ik ga gelijk kijken naar de studyspo, lijkt me een leuk idee!

 9. Vanessa 1 oktober 2014 / 10:13

  Leuk om te zien. Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe Essence make-up!

 10. Miranda 1 oktober 2014 / 10:18

  De meeste had ik al wel gezien, maar die bloempotten nog niet! Bedankt voor het delen ik ga het gauw bekijken want ze zien er supertof uit!:)

 11. Manon 1 oktober 2014 / 13:04

  Haha al deze posts heb ik ook met plezier gelezen :D! Dat filmpje van Teske vond ik zo leuk en gezellig!

 12. Miss Happinez 1 oktober 2014 / 13:30

  Ik werd ook heel blij van het filmpje van Teske! Heerlijk al die lekkernijen 🙂

 13. Miss Happinez 1 oktober 2014 / 13:31

  Ik werd ook heel vrolijk van het filmpje van Teske! Heerlijk al die lekkernijen 🙂

 14. Jessica 1 oktober 2014 / 13:31

  Leuke post!
  De meeste artikelen had ik inderdaad al gelezen.

 15. Renate 1 oktober 2014 / 13:39

  Die bloempotjes zijn zo cute <3 en de teske's tea party vond ik ook een hele leuke video!

 16. Nicky 1 oktober 2014 / 17:18

  De Sims van MissLipgloss! Echt geweldig. Ik hou trouwens enorm van haar plogs. Euh, afgelopen maand ben ik jou pas eigenlijk beginnen volgen. Om je een beetje te leren kennen heb ik vooral jouw blog een beetje doorgelezen. Veel vrije tijd heb ik de laatste weken niet echt, dus echt veel tijd om nieuwe blogs te ontdekken ook niet. Misschien ontdek ik hier wel iets nieuw?!

 17. Iris 1 oktober 2014 / 18:11

  Die van Teske vond ik inderdaad super! High tea is echt mijn ding. Lekker een tijd in de keuken staan en met vriendinnen bijkletsen.

 18. Anneleen 1 oktober 2014 / 18:31

  Oh die bloempotjes zijn schattig! Sommige artikelen heb ik al gelezen maar een paar niet, ik ga eens een kijkje nemen!

 19. Milou 1 oktober 2014 / 19:27

  Erg lief van je dat je mijn blog ook genoemd hebt! Ik ben blij dat ik mensen weet te inspireren met die artikelen voor leuke en goedkope interieur items, heb al flink wat foto’s toegestuurd gekregen van bezoekers die iets hebben gekocht. Dat is echt zoooo leuk! 😀 De rest van de artikelen had ik nog niet gezien dus die ga ik even bekijken!

 20. Maaike 1 oktober 2014 / 20:05

  Dat filmpje van Teske’s Tea party had ik nog niet gezien! Wat een super schattige video zeg! 🙂

 21. Yara 1 oktober 2014 / 20:11

  Leuk overzichtje, vond het artikel van Milou erg handig! Ik ben best een kneus met interieur haha, zij inspireert mij.

 22. Jorien 1 oktober 2014 / 21:45

  Die bloempotjes herkende ik direct want die blog volg ik zelf ook. Verder heb ik ze nog niet allemaal gelezen maar dat ga ik nu even doen.

 23. Evelien 1 oktober 2014 / 21:49

  Die huisjes op de laatste foto kwamen ook al voorbij op Instagram, echt leuk vind ik die!

 24. Stephanie 3 oktober 2014 / 00:24

  Leuke artikelen 🙂
  En ohhh Sims 4, als ik toch een goede laptop/pc had die het spel aankon, had ik het spel meteen al gekocht, ha ha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.