Blogposts waar je blij van wordt! JANUARI

Afgelopen maand ben ik echt onwijs veel leuke blogposts tegen gekomen, dat betekent veel leuk leesvoer! Leuke DIY’s, praktische tips over geld, een coole actie van Coolblue en hartig vegetarisch broodbeleg bijvoorbeeld.

geometrische-vormen-bloempotjes

Houten geometrische plantenpotjes DIY

 Deze potjes. Ik wil ze ook maken! Ze zien er zo leuk en vrolijk uit en eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om ze te maken.

blubber-in-je-hoofd

Zo is het om blubber in je hoofd te hebben

Dina is een van mijn helden: ze kan goed schrijven en in combinatie met haar humor is dat gewoon heel leuk om te lezen! De laatste tijd gaat het niet helemaal soepel met haar gezondheid, ze heeft een burn out en heeft onlangs ook nog de diagnose ADD gekregen. Over dat laatste schreef ze een blogpost. Ik vind het briljant hoe ze over iets minder positiefs nog zo leuk te schrijven. Dus, als je wil weten hoe de blubber (of confetti) bij Dina in haar hoofd voelt, lees zeker haar blogpost!

de-groene-meisjes

Hoe geef ik minder geld uit aan materiële zaken?

Op mijn blog gaat het minimaal eens per week over spullen: dingen waar je blij van wordt weliswaar, maar toch, spullen. En spullen zijn leuk, maar ze zijn eigenlijk niet zo belangrijk. Daarom vond ik deze blogpost van de Groene Meisjes wel heel nuttig: hoe geef je minder geld uit aan materiële zaken? Ze geven tips!

bad-hair-day

Quote bloempotjes

Oke, om deze heb ik hardop moeten lachen. Alyssa maakte bloempotjes met teksten erop, maar deze die je hierboven ziet is mijn ultieme favoriet. Bad hair day, gna gna.

service-van-cool-blue

Dat is pas cool van Cool Blue

Een leuk verhaal over de Service van Cool Blue. Leuk is dat, wanneer een bedrijf boven verwachting iets leuks of goeds doet!

boekweit-wraps-variatie

Boekweit wraps met gerookte zalm

Wij eten regelmatig boekweitwraps, maar een variant met zalm vulling hebben wij nog niet geprobeerd. Deze versie vind ik er wel erg lekker uitzien, die wil ik proberen!

vegetarisch-beleg-voor-op-brood

10x Hartig vegetarisch broodbeleg

Hartig vegetarisch broodbeleg leek mij bijna onmogelijk, maar Iris is creatief geweest en laat tien(!!!) verschillende opties zien. Wow. Hier zitten zeker weten ook dingen tussen die ik wil proberen!

Wat is de leukste blogpost die jij afgelopen maand bent tegengekomen?

DELEN:

31 reacties

 1. Marion 4 februari 2015 / 07:09

  Ja, Dina is tof! Ik lees al haar artikelen altijd met zoveel plezier. Die plantenpotjes bovenaan vind ik erg leuk eruit zien.

 2. Marloes | Budgetproof.nl 4 februari 2015 / 07:36

  Ohhh leuk 🙂 deze ga ik opslaan om later op m’n gemakje door te lezen. Alleen de blogpost van Dina heb ik gelezen. De rest is nog nieuw voor mij.

 3. Rosanne 4 februari 2015 / 07:44

  Fijne inspiratie weer! Ik heb veel gemist omdat ik twee weken op reis was en het is zooo fijn om dan weer bij te lezen 😀

 4. Margot 4 februari 2015 / 08:17

  Die post over broodbeleg komt goed van pas! Ik ben een beetje inspiratieloos de laatste tijd.

 5. Tamarah 4 februari 2015 / 08:28

  Leuk dat je deze blogposts weer met ons deelt. Ik had het verhaal van Dina al gelezen en vind het heel bijzonder hoe ze daar over schrijft. Dat broodbeleg vind ik heel inspiratie vol ga hem opslaan bij mijn favorieten. Daarnaast heb ik dit jaar als motto: Collect moments, not things.. dus het artikel van De Groene Meisjes spreekt mij erg aan! Mischien wordt het weer eens tijd voor een 100-things Spring Challenge?

 6. Elize 4 februari 2015 / 08:42

  Leuke blogs! De meeste kende ik nog niet. Boekweitwraps moet ik toch echt ook een keer gaan proberen. M’n boekweitmeel is al een hele tijd op (en de rest van mijn voorraad bijna), dus als ik weer ga bestellen koop ik gelijk weer flink wat!

 7. Denise 4 februari 2015 / 08:44

  Ah van die zalm wrapjes krijg ik spontaan honger, tijd om te gaan ontbijten!

 8. Anita 4 februari 2015 / 09:26

  Wat een leuk idee die bloempotjes. Artikel van Dina ga ik nog lezen, is aan me voorbij gegaan volgens mij

 9. Sylvia 4 februari 2015 / 09:26

  Ik vond de blog van Iris erg leuk gedaan, er zitten een paar opties tussen die ik uit wil proberen 🙂

 10. Deisy 4 februari 2015 / 09:38

  De meeste artikeltjes kende ik en zeker fijn om te lezen. Die van Iris vond ik helemaal handig en heb toevallig gisteren dus die Boekweitwraps gemaakt: echt heerlijk! X

 11. Nicky 4 februari 2015 / 09:58

  Die van Dina en de groene meisjes kende ik al. Die over Coolblue ga ik meteen lezen! Bedankt voor de tips!

 12. Dionne 4 februari 2015 / 10:13

  Wat een leuk overzicht weer! Mooie artikelen staan er weer tussen!

 13. Pauline 4 februari 2015 / 10:43

  Wat leuk dat mijn artikel hier tussen staat! Bedankt!

  Liefs,
  Pauline

 14. Sofie 4 februari 2015 / 11:06

  Wraps met zalm zijn een alltime favorite hier 🙂 Ik maak zelf m’n wraps nu van havermeel, boekweit was ik een beetje beu na vele jaren!

 15. Lifesabout 4 februari 2015 / 12:24

  Zier er heerlijk uit die wraps en dat vegetarische broodbeleg. Blubber in je hoofd…ik hou van dat soort blogposts! (Al is de reden dat iemand schrijft niet altijd even leuk)

 16. zomersproetje 4 februari 2015 / 12:29

  Altijd leuk om nieuwe blogs te lezen. Bedankt! En Dina volg ik ook erg graag :-D!

 17. Hester 4 februari 2015 / 15:57

  Haha, dat verhaal van Cool Blue – super leuk en tja, waarom zou je geen extra paar dozen opsturen? Die kubuspotjes zijn ook echt awesome!

  • Hester 4 februari 2015 / 15:59

   Oh, en die van Dina heb ik ook gelezen. Mooi en leuk stuk, en ze heeft helemaal gelijk over het doorbreken van taboes op psychische problemen. Met je hoofd kan net zoveel mis zijn als met je been en aan beide kun je niets doen.

 18. Anieke 4 februari 2015 / 16:16

  De blogpost van Coolblue is echt leuk, en die van de groene meisjes ook. Ik vind het zo fijn dat je dit met je lezers deelt!

  • Anne 4 februari 2015 / 18:24

   Wat een leuke blogposts! Ik word er helemaal blij van. Bedankt hiervoor!

 19. Anneleen 4 februari 2015 / 19:51

  Die DIY van Alyssa vind ik ook heel leuk gedaan! En Dina is ook een van mijn favoriete bloggers, ze schrijft heel eerlijk, luchtig en gezellig! 🙂

 20. Lies 4 februari 2015 / 19:53

  Wat een leuke posts allemaal! De plantenpotjes vind ik er heel leuk uitzien en wil ook zeker wel eens wat proberen van het hartig vegetarisch broodbeleg. Lijkt mij namelijk erg lekker.

 21. Eva 4 februari 2015 / 20:21

  Ik ben gelijk heel benieuwd naar Dina! Leuk dat je dit met ons deelt. Ik ben ook vegetarisch dus die belegjes zijn ook heel leuk.

  Liefs,

  Eva

 22. Natasja 4 februari 2015 / 20:57

  Veel al gelezen, erg fijne blogposts inderdaad! Ik vind de laatste van Iris echt heel handig, ik denk altijd veel te moeilijk blijkt maar.

 23. Eva 4 februari 2015 / 21:30

  Hele fijne en blijmakende blogposts inderdaad 🙂

 24. Sofie 4 februari 2015 / 23:23

  Leuk dat je dit deelt!

  Die bloempotjes post had ik ook gezien, daar moest ik zo om lachen. Ik heb hier zulke leuke ‘bad-hair-day’ plantjes staan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.