Blogposts waar je blij van wordt! FEBRUARI

Tijd voor blogposts waar je blij van wordt! Deze maand ben ik eigenlijk weinig bezig geweest met het lezen van blogs, maar uiteraard heb ik het niet helemaal zonder gedaan, dat kan ik niet hoor. Genoeg blogposts waar je blij van wordt om met jou te delen!

free-printable-lief

Printable: Lief.

Ik houd van Bringinghapiness.nl (eerder onder de naam lnnk.nl). Die nieuwe naam past wel perfect, aangezien alle foto’s op de blog van Lonneke zó vrolijk gekleurd zijn dat je er wel blij van moet worden. En er kwam weer een nieuwe printable online, daar houd ik van! Deze is schattig, vind ik.

 How to – Grip op je gedachten

Deze video van Kimberley is echt super duidelijk, vind ik! Er is toevallig iemand in mijn omgeving in therapie en heel veel van wat er in deze video verteld word herken ik er wel van. Alleen dan simpel en snel uitgelegd in een video! Als je er echt mee aan de slag wil moet je er natuurlijk alsnog even goed voor gaan zitten, maar met het werkblad dat erbij zit is dat eigenlijk super makkelijk. Waardevolle video!

suzanne-de-columnkoningin

Bron foto

Uit huis en samenwonen #3 Ik ben te kritisch

Ken je Versus A al? Een nieuwe blog van Suzanne en Vera! Ik was altijd al erg fan van de columns van Suzanne op haar eigen blog, maar stiekem vind ik de onderwerpen van de nieuwe blog nog veel leuker. Dit stuk van Suzanne gaat over samenwonen en het feit dat Suzanne wel erg kritisch is. Ik vind het briljant geschreven!

Help, ik zit in een flow!

Hoewel de meeste mensen dromen van een moment waarop ze in de flow zitten en lekker productief en creatief bezig kunnen zijn, schrijft Lenneke een blogpost met de titel ‘Help, ik zit in een flow!’. Mocht je benieuwd zijn naar haar tips en nieuwsgierig zijn waarom ze dit schrijft, dan moet je de blogpost even lezen! Ik houd van de humor van Lenneke.

Nee, ik heb het niet gedaan

Oke, dit is geen blogpost, maar een stukje uit een video waar ik keihard om heb moeten lachen. Vanaf 14:44 zie je hoe JB een chocolaatje krijgt en deze stiekem opeet. En vervolgens maar blijft ontkennen terwijl… nouja, gewoon bekijken!

wat-je-kan-doen-met-washitape

113 dingen die je kan doen met washitape

Briljante blogpost, hahaha. Ik vond het zó leuk om deze blogpost te maken en als ik er nu terug naar kijk word ik er nog steeds blij van. Ik hoop jij ook!

Van welke blogpost werd jij blij afgelopen maand?

DELEN:

47 reacties

 1. Vera 4 maart 2015 / 06:49

  Hahahaha ik heb die van JB ook al gezien, ik vond het ook erg grappig!

 2. marielle 4 maart 2015 / 08:23

  Haha, leuke dingetjes! Die printable lijkt me wel onwijs schattig! Zelf word ik blij van de hema! Washi tape, notitieboekjes, nagellak jaaaa

 3. Renate 4 maart 2015 / 09:59

  Ik heb nog niet alle artikelen gelezen, dus dat ga ik even doen en haha ik moest ook heel hard lachen dat dat kindje bleef ontkennen dat ze de chocolade had opgegeten!
  Renate blogde laatst over… Welkom op MissRenate.nl

 4. Eline 4 maart 2015 / 10:32

  Haha tof dat je ook gewoon je eigen washi tape blog erbij zet! Groot gelijk!
  Eline blogde laatst over… Preischotel

 5. Sophie 4 maart 2015 / 10:54

  Haha die vlog van Itsjudys life, geweldig! Ik moest echt heel hard lachen :’) Die printable is ook cute 🙂

 6. Silvana 4 maart 2015 / 12:18

  Ahhh, JB. <3 Ik hou echt van de vlogs van ItsJudysLife! Een aantal posts kende ik nog niet, ga snel een kijkje nemen. (:
  Silvana blogde laatst over… TAG: I WISH..

 7. Fleur 4 maart 2015 / 12:46

  Super leuke artikelen en filmpjes allemaal! Thanks for sharing! 🙂

 8. Inge 4 maart 2015 / 13:26

  Ik kende deze posts nog niet! Leuk overzicht 🙂
  Inge blogde laatst over… Quote #2

 9. Xaviera 4 maart 2015 / 14:55

  Wat leuk zo’n overzicht! De meeste ken ik nog niet dus ik ga even lezen en kijken. 🙂

 10. Sheela 4 maart 2015 / 22:42

  Dat stukje waar Juliana ontkent is echt super schattig. Ze voeden hun kinderen heel goed op vind ik, ik volg ze nu.
  Sheela blogde laatst over… NOTW: Purple glitters

 11. Sytse Monsma 4 maart 2015 / 22:50

  Wat leuk dat je zo andere blogs aanbeveelt! Ik kwam via Dinastie op jouw blog en ik zie dat je uit Den Helder komt, leuk! Ik woon daar sinds 1 februari. Ik ga je blog in de gaten houden!

 12. Anneleen 5 maart 2015 / 21:37

  Ik ben zeker blij geworden van jouw blogpost met washi tape!! 😉 die printable ziet er heel leuk uit! Die ga ik even bewaren
  Anneleen blogde laatst over… #PlukhetGeluk project 4

 13. Deisy 6 maart 2015 / 08:32

  Die laatste blogpost is inderdaad briljant 😉 Ik dacht eerst: 113 manieren > dat zijn er veel. Maar het is echt een supertof artikel geworden. Dank je wel trouwens voor het delen van een aantal artikelen: kende nog niet alle blogs dus ga ik zeker even rondsnuffelen. X
  Deisy blogde laatst over… Deze 4 tips kunnen je blog tot een hoger niveau tillen…

 14. Suzanne 7 maart 2015 / 17:33

  ik zie dit nu pas. super lief van je lisanne <3 i love it!

 15. Naomi 11 maart 2015 / 09:55

  Leuke blogpost! Ik snap helemaal dat je daar blij van werd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.