Blogposts waar je blij van wordt! JULI

Woensdag, het einde van de maand, tijd om de leukste blogposts van juli voor je op een rij te zetten! Er kwamen afgelopen maand een paar super leuke en interessante blogposts online. Veel leesplezier!

happy-bday

Het probleem van verjaardagen

Juist omdat ik afgelopen maand ook jarig was heb ik zo hard om deze blogpost moeten lachen! Wel handig: je kan de blog in audio luisteren, of hem lezen. Zeker een aanrader om te lezen (of luisteren natuurlijk)!

blog-planner

Blogplanner kit van The Life Factory

Frauke en Arne kwamen afgelopen maand met iets heel gaafs voor bloggers: een blog planner! Als je zelf ook een blog bijhoudt is dit echt een super vrolijke planner om al je blog-dingen in bij te houden. Zelf plan ik eigenlijk niet zo veel wat betreft mijn blog (en als ik eens iets opschrijf gebruik ik mijn Bullet Journal), maar van de planner word ik toch vrolijk! Misschien ook meteen een motivatie om meer te plannen als het om je blog gaat.

likes-de-maatstaf-voor-leuk

Likes de maatstaf voor leuk

Willemijn schreef een stuk over likes dat je wel aan het denken zet. Over jezelf, je herkent jezelf er misschien in, maar het kan ook juist een hele openbaring zijn voor als je dit juist helemaal niet herkent.

handlettering-kit

Handlettering Kit review van Nouk-san

Een van de blogs die ik de laatste tijd wat vaker lees: Nouk-san.nl! Dat is grappig, ik volg Anouk namelijk al heel lang via social media, volgens mij al toen ik net begon met bloggen. En ze maakte mijn vorige lay-out!

Maar goed, Anouk blogt zelf dus ook. Over papier en creativiteit. Dingen die ik eerst helemaal niet zo boeiend vond (en daarom dus ook niet echt las), maar nu juist wel super leuk vind! Een voorbeeldje is de blogpost over de handlettering kit hierboven, maar eigenlijk vind ik dat je ook gewoon even verder moet kijken!

wat-eet-iemand-met-een-eetstoornis

Wat eet iemand met een eetstoornis?

Goede vraag! Ik denk dat veel mensen hier wel nieuwsgierig naar zijn. En een goed antwoord ook, als je het mij vraagt.

zzper-elja

5 Dingen die Elja leerde over ZZP-er zijn

Ook Elja is iemand die ik al heel lang online volg. Vanaf het begin keek ik al tegen haar op vanwege haar ZZP-er zijn en alle dingen die ze weet over ondernemen en marketing enzo. Extra leuk om daarom de dingen die zij leerde over het ZZP-er zijn te lezen (ook al doe ik het zelf niet helemaal meer zelf natuurlijk). Deze blogpost is ook heel leuk en interessant om te lezen als je geen ZZP-er bent!

En oja: nadat ik me had ingeschreven bij de KvK was Elja ook degene die me zo ongeveer verbood om mijn bedrijf een bedrijfJE te noemen. En terecht! (maar ik heb nog minimaal 100 andere dingen van Elja geleerd hoor)

Dus… dat waren de blogposts waarvan ik afgelopen maand blij werd! Van welke van deze blogposts word jij het meest blij?

DELEN:

29 reacties

 1. manon 29 juli 2015 / 07:06

  Wat interresante blogpost heb je gedeeld, die van llg had ik al gelezen, maar de anderen kon ik nog niet! Die blogplanner is trouwens wel erg leuk! Zal eens een kijkje nemen bij de rest!

 2. Patricia Schmitz-Heres 29 juli 2015 / 07:09

  Die post van de blog planner ga ik zeker eens bekijken. Ik ben nog altijd op zoek naar een planner die echt bij me past.

 3. Margot 29 juli 2015 / 07:41

  Fijne tips! Die post van Willemijn vond ik ook erg goed.

 4. Kelly Caresse 29 juli 2015 / 07:43

  Wat een interessante blogposts! Leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken. Het artikel van Willemijn over Likes vond ik ook een hele goede

 5. Vanessa 29 juli 2015 / 07:56

  Fijne tips! Leuk om op die manier nieuwe blogs te leren kennen. Ik heb er nog niets van gelezen!

 6. Het Sushimeisje 29 juli 2015 / 08:59

  Ik plan soms wel mijn blogposts als is daar de laatste tijd niks van gekomen omdat ik het gewoon zo druk had met de studie! Maar als ik terug kom van vakantie ga ik proberen om toch weer wat structuur aan mijn blog te geven! Zo weet ik zeker dat ik over alles blog waar ik over wil bloggen en dat ik niet te veel achterelkaar over een onderwerp blog.

 7. Carina 29 juli 2015 / 09:01

  Die over verjaardagen, geweldig, precies hoe ik er ook over denk!

  • Percy 30 juli 2015 / 11:18

   Jij zit ook niet graag in een kringetje? Thanks voor het lezen haha!

 8. Sandra 29 juli 2015 / 09:06

  Leuk! Ik heb ze allemaal nog niet gelezen, dus ik ga ze zo eens bekijken. 🙂

 9. Anita | mindjoy 29 juli 2015 / 09:13

  Een hoop artikelen had ik nog niet gelezen. Die van Kim over een eetstoornis vond ik ook ontzettend goed!

 10. Marion 29 juli 2015 / 09:28

  Het probleem van verjaardagen! Die is lachen! Ik ga ‘m meteen bewaren.

  • Percy 30 juli 2015 / 11:19

   Ja he zeg… lachen? Het is de keiharde REALITEIT 😉

   Hihihi. Thanks for reading, cheers!

 11. Dagmar 29 juli 2015 / 09:36

  Superleuke en inspirerende artikelen heb je op een rij gezet, heerlijk om te lezen!

 12. Danielle 29 juli 2015 / 09:43

  Leuke blogposts! Je hebt alleen geen linkje gezet bij het artikel van Willemijn!

 13. Frauke 29 juli 2015 / 09:45

  Heeee! Super bedankt voor de vermelding Lisanne, mega lief! Ik vond die blogpost van Willemijn ook érg goed! En wauw, die hand lettering kit ziet er leuk uit, dus de review ervan ga ik nu even checken. Is echt wel iets voor mij, denk ik :). Ik vind die foto bij de verjaardagen blogpost trouwens echt heel leuk en vrolijk haha! X

 14. Kim 29 juli 2015 / 10:01

  Whaaa, heel erg bedankt voor het noemen van mijn blogpost Lisanne! 😀 Super gaaf (en lief!). Ik ga snel de andere linkjes ook even bekijken. 🙂

 15. Babette | StudioBabsie 29 juli 2015 / 10:08

  Wat een handig tips allemaal! De blog planner kwam ik laatst ook al tegen en lijkt me super handig!! De blog van anouck over hand lettering ga ik straks maar even bekijken want dat klinkt heel leuk!

 16. Lieze 29 juli 2015 / 10:24

  Oh die van Willemijn is wel leuk. En ik heb er net deze week ook in mijn blog iets over geschreven, wat een toeval!

 17. Emilia 29 juli 2015 / 12:59

  Lijken me stuk voor stuk interessante artikelen! Bedankt voor de tips, ik ga ze eens lezen op deze stormachtige woensdag. Ik heb ze allemaal nog niet gelezen, dus ik ben wel even zoet denk ik! 🙂

 18. Godelieve 29 juli 2015 / 15:53

  Wat een leuke artikelen om te lezen Lisanne 🙂
  Op deze manier vind ik weer nieuwe blogs!

  • Percy 30 juli 2015 / 11:20

   Yup helemaal mee eens! Ook ik kan mijn lijstje weer aanvullen zo. Toppie!

 19. Lena 29 juli 2015 / 20:46

  Die eerste, het probleem van verjaardagen: geweldig! Ik vind het ook top dat je kan luisteren, echt aangenaam. Ik luister en lees gewoon tegelijk 🙂

  • Percy 30 juli 2015 / 11:21

   Excuses als mijn stem wat crappy is. Ik moet nog flink oefenen op mijn ‘radio’ stem ;). Thanks voor het lezen.. uh.. luisteren.. uh lezen EN luisteren!

 20. Suzan 30 juli 2015 / 10:07

  Ja, die laatste van Elja is top. Ben zelf al een tijdje bezig met uitzoeken om een blog te beginnen (betaald of gratis en waar enzo.) Weet wel al mijn onderwerp ‘creativiteit’ en ben al vooruit aan het werken aan blogposts (typen, filmen en foto’s maken). 😛 Maar zoals Elja al schrijft het moeilijkste om te beginnen is daadwerkelijk BEGINNEN. Dus nog even al mijn moet verzamelen en dan echt aan de slag.
  Jeej! Spannend!

 21. Percy 30 juli 2015 / 11:17

  Hoi! Percy hier :D.

  Ik wil je kiehard high fiven voor het plaatsen van mijn verjaardag post! Je weet het, ik volg je al een tijdje. Niet eens zozeer om de ‘meisjes’ dingen.. ik word vooral geinspirereerd hoe jij alle shit en awesomness te lijf gaat. Dit in combinatie met een beperking. Daar kunnen verdomme een goed aantal mensen nog wat van leren (including me!)

  Ik reageer alleen nooit, want; ik als man, voel me nogal eenzaam hier tussen de meiden whaha.

  Maar goed, ik lees zo nu en dan mee en ik was super blij te zien dat je mijn verjaardag artikel had gepost. Een soort verjaardags kado. De beste tot nu toe! Ik ga het van het weekend even op Facebook rond spreiden.

  Zoals ik op twitter al zei: Als ik mijn verjaardag zou vieren dan zou je mogen komen 😉

  DOEG!
  Percy

 22. Isolde 30 juli 2015 / 15:57

  Goeie tips! Er zitten er best een paar bij die ik niet ken, dus ik ga zeker even een kijkje nemen.

 23. AnouK 31 juli 2015 / 15:05

  Hé, wat leuk dat ik er tussen sta. Bedankt! De eerste ga ik binnenkort eens beluisteren…!

 24. Tessa Tamara 31 juli 2015 / 20:29

  Handig hoor, zo’n blogpost. Ik vind het allemaal leuk, dus ideaal dat jij de leuke blogposts er al uitgefilterd hebt voor me 🙂 Vooral die met dingen die Elja leerde over zzp-er zijn vond ik erg interessant. Zo leerde ik dat visitekaartjes nuttiger zijn dan ik dacht (ik maar denken dat je blogger vooral online actief was, beginnersfoutje).

  In ieder geval leuk artikel, ik hoop dat je vaker zulke blogposts publiceert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.